152

Анонимен

преди 5 години

ИЛ-а, май е от. ВСВ.....ама отКосмическата авиация, бе....!!!

151

Боби

преди 5 години

До Анонимен 156Ил-20 е бих го казал сухоземен разузнавачИл-38(както Р-3 Орион и Р-8 Посейдон) е морски разузнавач и противолодъчен самолетТези самолети летят за твое сведение ниско при ползване на магнитомер(за търсене на подводници) летят едва ли не на 200м над водата и под 500м когато "засяват" зона с хидрофони(микрофони)А ако се ползват за радио техническо разузнаване 10000м е идеална височина за всички тези самолети включително новите "Усещат" кораби по радио излъчването на поне 400км

150

Анонимен

преди 5 години

Р-8 Посейдон е реално Б-737-800 преработен за военни нужди и практически е също толкова беззащитен както Ил-20 и Р-3 Орион единственото преимущество че е по-бърз с 200км/ч от старцитеАми не съм казвал, че Р-8 е въоръжен, тези самолети имат други задачи. А това, че е съваем ново поколение, с ново поколение техника на борда и освен това с 200 км по-бърз, а бих добавил и - лети два пъти по-нависоко, няма значение, така ли?

149

Анонимен

преди 5 години

Американците се скъсват да снимат филми по неговите романи. Толстой създава собствена нравствена система и това го прави още по-велик. -Я кажи, как Се скъсват американците да снимат филми по Толстой? Кога си гледал американски филм по Толстой? Война и мир е едно претенциозно словоблудство, за Ана Каренина не знам, а освен тях има едни кавказки разкази, в които описва зверствата на руската армия в Кавказ - изгорени села, изкормени бременни жени, пълния списък с гадости.

148

ДИМИТЪР ШОПОВ

преди 5 години

Злополука. Жалко за загиналите, на да попитаме какво точно правят в опустошената Сирия те ?

147

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен144 Я пак кажи, колко е некадърна армията, дето едно време заби знамето на Райхстага? И ето още и треперят , като почне да прави маневри?А за това, колко са кадърни Израелските танкове-моли се да не разберем, както разбрахме за американските,Ейбрамсите, дето ги пробива отстрани обикновено РПГ7, образец от края на 50-те години на миналия век.Израелците срещу коя танкова армия се изправиха, в чиито танкове седяха руснаци, а не араби? Или могат да се перчат само на палестинците с тия т

146

Един от Северозапада

преди 5 години

До АнонименАло, разбирачите???Някой знае ли как действа зенитната ракета, или си мислите, че е ударила директно в самолета? Тя действа на принципа на ловджийското чичфте-облак от шрапнели, като букет във въздуха, като облак, и някой все нещо ще закачи.А руско оръжие не стреля по руски самолети, справка-войната в Чечения едно време, чеченските зен.оръжия руско производство просто не стреляза но самолетите на русия, имат система свой-чужд.ракетата е прихванала израелците, но е експлоадирала близо.

145

Анонимен

преди 5 години

До ЕлиТи си умно момиче и името ти е красиво. Пиши! Нека да звучи и човешки глас, не само кикот на хиени и вой на чакали!

144

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 138Литературни критико, тук пееш сам и то с фалцет. Толстой го цени целият културен свят. Американците се скъсват да снимат филми по неговите романи. Толстой създава собствена нравствена система и това го прави още по-велик. Участвал е в Освободителната война, обикнал е България толкова, че е искал да създаде тук общини, в които да цари хуманността. Атеист - това звучи гордо! Той не е бил типичен войнстващ атеист. Мазните бради от РПЦ са го отлъчили от църквата.Глей си работата!

143

Анонимен

преди 5 години

Тия си свалиха сами самолета с 15 военни.Няма нужда да се воюва с руската армия, тя сама се застрелва

142

Анонимен

преди 5 години

Израел ползва собствено и американско оръжие и всеки път побеждава нападателите си които са винаги с руски оръжия.Историята помни това, само трябва да се чете повече.*** са тотално в ляво

141

Анонимен

преди 5 години

Израел винаги е побеждавал руското въоръжение. Винаги. Стария Меркава 3 превъзхожда най-новите руски танкове.Армата дори не е танк, а ремарке за теглене. Като Кузнецов.Русия да се моли на Израел за пощада, това е истината.Руската армия е тотално некадърна във всяко отношение.

140

Анонимен

преди 5 години

CNN още рано-рано каза кой кога и как е свалил руския самолет, а Кремъл се чуди половин ден какво да излъже и да се оправдае.Накрая само потвърдиха думите на CNN.И Русия се има за силна страна ... :))))Алкохолици, Сър !

139

До Анонимен 99

преди 5 години

Я ми припомни кога евреите са били руснаците във въздушен бой? Прочети книгата "МОСАД" - там има как евреите, ужасени от разгрома, който понасят от МиГ-21 решили да откраднат такъв на всяка цена. И успели, те с пари всичко могат да придобият. Подкупили египетски пилот и получили самолета. Е, наложило се да го върнат. И не наричай русите ***, все едно някой да каже за нас "потурковци". Наричай ги "ратници", това са новите екипи на руската армия - модерни, от дишащи материи.

138

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство за руската некадърност...В база Латакия всичко е руско, даже и разчетите за С200, затова - точно руски оператори на С200 са свалили своят самолет.Надо пить менше...И все другите са виновни на руските некадърници.

137

Анонимен

преди 5 години

А какво да кажем за кораба Либерти?

136

Боби

преди 5 години

До Анонимен 136Р-8 Посейдон е реално Б-737-800 преработен за военни нужди и практически е също толкова беззащитен както Ил-20 и Р-3 Орион единственото преимущество че е по-бърз с 200км/ч от старците

135

Анонимен

преди 5 години

адоха на света Толстой, Достоевски, ЧеховТолстой е написал едни дебели безсмислици и словоблудства. И е бол яростен атеист.

134

Анонимен

преди 5 години

Путин със сигурност ще въведе санкции срещу Израел: забрана за доставка на безпилотници и авионика. Импортозамещение. И без това няма доларес.

133

Анонимен

преди 5 години

Американският аналог го пенсионираха отдавна, сега има Р-8 Посейдон.