95

Анонимен

преди 5 години

Чист българин съм, но мисля, че е било редно и нужно атомната бомба да е хвърлена тук, върху нашата мила Родина!

94

K

преди 5 години

Тва не е държава бе

93

Анонимен

преди 5 години

Бойко,време е да си ходиш.Качваш заплатите на рантутяците от сблъсъка и здравето на работещите хора,а в същото време тези същите биват размазани по пътищата от управляващи и простолюдието.Нали се сещаш,че скоро всичко ще се скъса.Треперете нещастни рантутяците,българският народ накря ще му писне и всички ,които сте "управляващи",защото днес не можете да занесете и два лева за семействата си (*** и прости ,недъгави министърчета )ще гниете в мизерните си окръжни панелки ,от където сте се пръкна

92

Анонимен

преди 5 години

Искам поне едно такова животно да бъде убито от роднините за отмъщение.

91

Анонимен

преди 5 години

И преди съм питал: с какво вземането на книжката или писането на актове които никой не плаща, могат да спрат един убиец на пътя?От поне 8 години човека си кара без книжка, а това че е хващан само два пъти за толкова много време, показва пълната безпомощност на системата да се справи с убийците на пътя! Като него има хиляди, особено в махалите!Единствено вземането на колата или директно вкарване на престъпника в затвора биха могли да имат някакъв ефект

90

ДО 88

преди 5 години

Не си Прав за свободата на словото . Не е свобода на словото да пишете за гей приключения с бащите ви . Подкрепям Цензурата на порнографски коментари .

89

Анонимен

преди 5 години

Много , затвори трябва да се построят в тази държава на мутрите!

88

Анонимен

преди 5 години

Както винаги няма да напишат но сигурно 100% е от Максуда!

87

Анонимен

преди 5 години

бмв - това е диагноза,поне тук в бг.Видя ли тази марка на пътя,вниманието ми се повишава със 100% и почти винаги основателно.

86

?????

преди 5 години

Отбелязано е,че има повече от 160 коментара,а когато ги отвориш,виждаш,че са двойно по-малко. Странно,а имало свобода на словото.

85

Анонимен

преди 5 години

Без книжка,избягал от местопроишествието и най-вероятно пиян или дрогиран е бил! Всичко под 10 години ефективно ще е подигравка. По Татово време можеше да отнесе и 20.

84

Анонимен

преди 5 години

Германия пропадна, само афганци по улиците и задяват жените-НЕ МЕРСИ!

83

Анонимен

преди 5 години

Явно правителството е неспособно да се справи с касапницата по пътищата.

82

Манолски

преди 5 години

Преди година ББ се зарече, че почва люта битка с войната по пътищата, вие някакъв напредък забелязвате ли

81

Е....

преди 5 години

Каквото посяхте по време на бай тошо и сие сега го жънете по времето на синовете и внуците им. Никога дори и за миг това население не подири сметка за престъпленията на другарите,а сега що така бе джанъм. Каквото си надробите,това и ще сърбате,жалко за мъртвите ...

80

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 82 Какво месо бе?И тогава кремвиршите бяха същия ***. 70% вода и останалото ***. Нямаше стабилизатори и оцветители , защото Живков не ги внасяше че струват ***.Работил съм в Софийския месокомбинат и няма нужда да ми опонираш.

79

Анонимен

преди 5 години

Кво се пенявиш бе бачкер. Гражданства имал, БМВ карал... ***. Часовникът ми струва повече от твойте ламарини от автоморгата. Айде отивай си обратно на гурбета и не ни занимавай.

78

Анонимен

преди 5 години

Изложи се с това двойно гражданство. И кой знае каква баракуда караш... ама БМВ да е. Селяните сте така.

77

Васил

преди 5 години

Истинските виновници са полицаите и съда. Шофьорът - убиец е бил два пъти задържан да кара без книжка. Ако наказанието бе тежко и неминуемо - щеше да се вразуми. Но явно му се е разминало и той дори е карал агресивно - не като човек който се спотайва да не го хванат без книжка. Сега ние ще трябва да го хрантутим в затвора, а балетиста е курбан на разпасаната ни държава. Ако за малки прегрешения има строги и неизбежни наказания - големите нарушения ще намалеят.

76

Кольо

преди 5 години

Да лежи в затвора, за убийство. Нищо не го извинява. 10 години е наказанието в европейските страни. Докога българските закони ще толерират убийците на пътя? И другите безотговорни шофьори ще се замислят, когато карат в населено място. И ще спират на пешеходна пътека.