99

Анонимен

преди 9 месеца

Камера до камера на пътя ги оправят. Като за 5 дена получиш 5 000 във фишове, и като след месец ти вземат скапаната ламарина, а после и жилището, дали ще хвърчиш. Карат като луди защото им е позволено. В КАТ е проблемът, за нардо дето не се вразумява сам, трябва здрава дряновица

98

Анонимен

преди 9 месеца

Пешеходна пътека се преминава слезнал от колелото !! По закон ! Едвам се сдържам да не ушамаря някой колоездач вече !

97

на лов за джигити

преди 9 месеца

Ако чакате институциите да оправят сжигитите на пътя ще има да си чакате до второ пришествие. Само активни мероприятие вършат работа. За пистаркаджиите опъвам стоманена проволка и кратуните им фръкват каато тикви. За дрифтърите съм им приготвил сладки коктейлчета ***, а за "бързите и ярсотните" ловното чифте с 12-ти калибаър за свини, пуцаш челно и се въргалят по таван. Ако изкарат късмет горят като факли в собствените си кочини. Всичко друго е ала бала.

96

Анонимен

преди 9 месеца

Чист българин съм, но мисля, че е било редно и нужно атомната бомба да е хвърлена тук, върху нашата мила Родина!

95

K

преди 9 месеца

Тва не е държава бе

94

Анонимен

преди 9 месеца

Бойко,време е да си ходиш.Качваш заплатите на рантутяците от сблъсъка и здравето на работещите хора,а в същото време тези същите биват размазани по пътищата от управляващи и простолюдието.Нали се сещаш,че скоро всичко ще се скъса.Треперете нещастни рантутяците,българският народ накря ще му писне и всички ,които сте "управляващи",защото днес не можете да занесете и два лева за семействата си (тъпи и прости ,недъгави министърчета )ще гниете в мизерните си окръжни панелки ,от където сте се пръкна

93

Анонимен

преди 9 месеца

Искам поне едно такова животно да бъде убито от роднините за отмъщение.

92

Анонимен

преди 9 месеца

И преди съм питал: с какво вземането на книжката или писането на актове които никой не плаща, могат да спрат един убиец на пътя?
От поне 8 години човека си кара без книжка, а това че е хващан само два пъти за толкова много време, показва пълната безпомощност на системата да се справи с убийците на пътя! Като него има хиляди, особено в махалите!
Единствено вземането на колата или директно вкарване на престъпника в затвора биха могли да имат някакъв ефект

91

ДО 88

преди 9 месеца

Не си Прав за свободата на словото . Не е свобода на словото да пишете за гей приключения с бащите ви . Подкрепям Цензурата на порнографски коментари .

90

Анонимен

преди 9 месеца

Много , затвори трябва да се построят в тази държава на мутрите!

89

Анонимен

преди 9 месеца

Както винаги няма да напишат но сигурно 100% е от Максуда!

88

Анонимен

преди 9 месеца

бмв - това е диагноза,поне тук в бг.Видя ли тази марка на пътя,вниманието ми се повишава със 100% и почти винаги основателно.

87

?????

преди 9 месеца

Отбелязано е,че има повече от 160 коментара,а когато ги отвориш,виждаш,че са двойно по-малко. Странно,а имало свобода на словото.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Без книжка,избягал от местопроишествието и най-вероятно пиян или дрогиран е бил! Всичко под 10 години ефективно ще е подигравка. По Татово време можеше да отнесе и 20.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Германия пропадна, само афганци по улиците и задяват жените-НЕ МЕРСИ!

84

Анонимен

преди 9 месеца

Явно правителството е неспособно да се справи с касапницата по пътищата.

83

Манолски

преди 9 месеца

Преди година ББ се зарече, че почва люта битка с войната по пътищата, вие някакъв напредък забелязвате ли

82

Е....

преди 9 месеца

Каквото посяхте по време на бай тошо и сие сега го жънете по времето на синовете и внуците им. Никога дори и за миг това население не подири сметка за престъпленията на другарите,а сега що така бе джанъм. Каквото си надробите,това и ще сърбате,жалко за мъртвите ...

81

Отговор

преди 9 месеца

До Анонимен 82 Какво месо бе?И тогава кремвиршите бяха същия ***. 70% вода и останалото ***. Нямаше стабилизатори и оцветители , защото Живков не ги внасяше че струват ***.Работил съм в Софийския месокомбинат и няма нужда да ми опонираш.

80

Анонимен

преди 9 месеца

Кво се пенявиш бе бачкер. Гражданства имал, БМВ карал... нещастник. Часовникът ми струва повече от твойте ламарини от автоморгата. Айде отивай си обратно на гурбета и не ни занимавай.