140

Анонимен

преди 2 месеца

пич продължение на булевард се води пешеходна пътека, заради такива като тебе стават такива инциденти

139

T

преди 2 месеца

До П.Петров

Ако има изричен светофар за велосипедите и той им свети червено, не сме длъжни да им даваме предимство. Едни такива щях да ги насмета здраво. Правя десен завой, на мен ми свети зелено, а на тях червено, въобще не предполагам, че цялата групичка умници ще продължат направо без да спрат на червения си светофар.

138

П.Петров

преди 2 месеца

До Анонимен 99

Пешеходна пътека по закон наистина се преминава пеш с бутане, но когато маркировката е с жълти квадрати или ромбове не е пешеходна пътека, а велосипедна пътека, която е маркировка показваща продължение на вело алеята върху пътното платно и завиващите автомобили трябва да осигурят предимство на движещите се направо превозни средства, в случая велосипеди пак по закон.

137

112

преди 2 месеца

ЗАЩО СТРАХЛИВИТЕ СЛУГИНСКИ МЕДИИ УПОРИТО КРИЯТ ИМЕТО И ФАМИЛИЯТА НА ПРЕСТЪПНИКА?
КЪДЕ Е СНИМКАТА МУ?
ИСКАМЕ ФОТОСИ,СЪЩИТЕ КАТО НА НАДЗИРАТЕЛЯ ОТ ПАЗАРДЖИК БЛЪСНАЛ И УБИЛ ВЕЛОСИПЕДИСТ ПРЕДНИЯ ДЕН!

136

дядо Йоцо

преди 2 месеца

Държавата ви била виновна, полицията, съдиите на вас Българите! А родителите къде сте? Да възпитавате децата си да не крадът, бият, да не мислят зло-на всичко добро и ценностна система на добър гражданин А? Вие сте огледалото на детето си-то става бандит като Вас! Тоя крет"ен от 15 годишен е изпечен бандит, не заради слабата ни държава, а заради баща си! Не учителите са ви виновни и полицаите, а Вие РОДИТЕЛИТЕ! БУРЕНИ И БУРИ ПОСЯХТЕ, БУРЕНИ И БУРИ ЩЕ ЖЪНЕТЕ-" БИБЛИЯТА"
Жалко за интелигентното мо

135

георги

преди 2 месеца

Карането без книжка би трябвало да е равносилно на тежко престъпление и би трябвало за него да има тежко наказание!!
Трябва с общи усилия да искаме промени в тази система за да станат реалност. Само с коментиране по разни сайтове нищо няма да се промени.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Нямал книжка за шофиране то тогава и автомобила не е негов освен на хартия купил-продал,но застрахован,чийто са му издали такива как Олимпик кат за олипиции по формули и бобслей с кривки разни с влизания и излизания от тях с разни наклони,виражи как стана въпрос напоследък и сцепления с пътя,виадукта,карат кат че ли смазани гуми що шейна,явно презастраховани от тип покритие на настилките модерни как на зимни олимпиади през другите три сезона на годината за туй полукълбо,но при пропуски кой плаща

133

До 131

преди 2 месеца

За съжаление НИЩО не си разбрал.

132

Анонимен

преди 2 месеца

Ние сме в състояние на гражданска война.*** срещу нормални хора.За съжаление *** печелят.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Кой и как е допуснал човек без книжка да регистрира автомобил на свое име? И като е хващан и преди без книжка защо не търка креватите в затвора или поне не му е конфискувано бмв-то? Пак ли ще се покажат джигитите да казват как не било важно да имаш книжка щото видиш ли карали по-внимателно от тези с книжките? Жалко за убития...

130

Анонимен

преди 2 месеца

"24-годишният варненец на два пъти е бил наказван с актове"

Жалко за жертвата, първо да кажа, преди да ме оплюят първичномислещите смешници.
Относно актовете, кой колко акта имал, това е тъпo и смешно! То и на мен мой познат полицай ми написа 3 акта за 1 месец! Но не защото съм направил нарушение, а защото полицаят мрази родителите ми!

129

Анонимен

преди 2 месеца

До кога някакви о.трепки ще мачкат и убиват качествените и нормални хора. До кога няма да има правосъдие в тази страна. Без спазване на закона от всички и без нормална правораздавателна система ще се затрие всичко нормално. Тия управляващите явно са сляпи, глухи и нями, щом позволяват такава анархия.

128

ля ля

преди 2 месеца

харесва ми като чета че резултатите от теста за наркотици и алкохол са неясни!

127

Waffen SS

преди 2 месеца

Това за мен извършеното е предумишлено убийство.Защото той умишлено се е качил в колата ,умишлено е запалил двигателя, умишлено е подкарал автомобила ,умишлено е участвувал в движението по пътищата ,умишлено е карал с висока скорост,в нарушение на правилника и знаците.Според мен,тъй като в България няма смартно наказание за предумишлено убийство ,той трябва да е осъден на "до живот"

126

Анонимен

преди 2 месеца

Поход за живот не впечатлява никого и абсолютно нищо няма да постигне. Промяната идва когато се поеме на поход за обратното.

125

Реалист

преди 2 месеца

Не ЗАБРАВЯЙТЕ всички тези трагедии който се случват абсолютно ВСЕКИ ден с помоща на държавата когато отивате и гласувате!
Не си значим,когато подкрепяш доказани престъпници с гласа си.
Без значение от коя партия са !
Значим си и правиш нещо добро за себе си и близките ти когато НЕ ПОДКРЕПЯШ доказаните престъпници които вече 30-ет год.управляват геноцида в абсурдистан.

124

Бойка Симитлийка

преди 2 месеца

Ромулец ил гейберастно чадо щом крият името....

123

Бг.реалност

преди 2 месеца

Това което НАЙ-много ме шокира е факта,че въпросния убиец е не 1-ин,а 2-ва пъти спиран от полицията която е установявала,че кара без книжка.
И?
Написани са му 2-ва акта и дотам.
ТОВА ЛИ Е закона в абсурдистан?
Шофьора на БМВ-то е оръжието,но
УБИЕЦА Е чалгария и всички доказани
престъпници в парламента които създават реалноста в която живеем.

122

До 124

преди 2 месеца

АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ !
Истината обаче боли....оттам са и минусите ;)

121

Анонимен

преди 2 месеца

Убиецът два пъти е спиран от полицията и е хванат без книжка. А колко ли пъти още е шофирал без да е хванат? Този е някой неграмотен тъмнозелен, защото, ако беше синковец, тати щеше да му е купил и книжката.