55

Как може

преди 5 години

да четете толкова НЕВНИМАТЕЛНО:постоянно задавате въпроси "КОЙ е на снимката".Пише ЯСНО:Прегазеният балетист и БМВ-то, което го помете на пътя. Колаж: Facebooк.Ако трябва да отговаряте на писмен изпит или тест за интелигентност? Как ще започнете работа? И няма, ако питате за онова, което го пише КАТО ВЪПРОС.

54

Анонимен

преди 5 години

Пускайте го бе, и тоя се кълне че човече няма да прави така, освен това сега тъкмо се канел да запише във Свободния нещо да поучи малко.

53

Osman

преди 5 години

Сутринта един от варненското мвр обесняваше как било нормално да избяга заради стреса от катастрофата. Както и този в Пловдив, който се оказа, че е ангел, а те го обвиняват, че се саморазправял с жена. Народът търпи и спи, в такъв случай мачкай, братче.

52

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Тази власт не може да удържи кокала без репресии.Затова отново вдигат заплатите на милиционерите, а платените медии раздухват истерия за някаква война по пътищата с цел да оправдаят бъдещите безпричинни проверки и репресии.Няма никаква война по пътищата !Не вярвате ли ? Проверете !Последните години броят на жертвите постоянно намалява въпреки, че броят на автомобилите расте.Катастрофи с жертви има в цял свят. Даже там, където яздят слонове, а не автомобили.Стига манипулации !

51

До 36

преди 5 години

Аз познавам един бивш балетист, който ако ти отвърти само един ще си промениш мнението завинаги.

50

Galipoly1915.....

преди 5 години

..Ubietca ima i predishni narusheniya..Nujen e strog...ne jestoko otnoshenie kum takiva narushiteli...Otnemane na avtomobila + li6avane ot svoboda...do 20 godini!

49

Травестит

преди 5 години

Много нежно момче.

48

Защо МВР-ВАРНА

преди 5 години

и прокурор Лазаров не кажат ИМЕТО на щофьора БЕЗ книжка и да публикуват снимката му? ЧИЕ ДЕТЕ е, за да кара непълнолетен БЕЗ книжка, после ПАК 2 пъти и да бъде "помилван"???Спестява се истината, че балетистът ( на снимката) е ВЪРВЯЛ с велосипеда по пешеходната алея( имало е очевидци!).Започва се ОТНОВО ОНЕВИНЯВАНЕ на този 24-годишен БЕЗ книжка.На КОГО е СИН???

47

Анонимен

преди 5 години

Виновен е пътя. Веднага да му вземат проби.

46

Анонимен

преди 5 години

охооо отново познатите коментари. БМВ-то ли пак ви е виновно, комплексарчета? Вие като карате други марки, това автоматично ви прави примерни шофьори, така ли? Смешни злобарчета. В реалния живот повечето сте мишки, които могат само да се оплакват, да дават акъл и да търсят вината в другите. Но никой не обръща внимание на такива...

45

Galipoly1915.....

преди 5 години

..ZAKONA NE SPIRA NARUSHENIYATA...PONEJE NARUSHITELITE NE GI E STRAH!...Tozi ..da re4em mlad sugre6il ubietc...riskuva ot 2 do 8 godini!..Pri chisto dosie..sled 3 godinki shte e na svoboda!..Toy edva li shte razbere mukata na blizkite na ubitiya...Nujna e prevenciya...i soleni globi+otnemane na imushtestvoto+zatvor!...Brukni dulboko v joba na prostaka..Toy shte te razbere

44

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е шофьора.

43

пффф

преди 5 години

ей на тоя трябваше да направят градански арест... ама спи народа спи

42

.

преди 5 години

До АнонименУбит и жертва в случая различни неща ли са????"Питам още веднъж - това на снимката убития ли е или жертвата ?"

41

Алекс

преди 5 години

Не мога да повярвам какви коментари се бълават. Хомота, подигравки. Нищо смислено. Един затъпял до безобразие народ. Толкова е жалко. Явно си заслужава мизерията в която живее. Не му пука за нищо и от нищо.

40

Анонимен

преди 5 години

Ама на кого приятелите - на балетиста или на шофьорчетоНа льольо гърбавия!

39

Анонимен

преди 5 години

Очаквам да стане ясно дали шофьора е син я на полицай,я на някой мЪгистрат!

38

Анонимен

преди 5 години

29 години НИКОЙ НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТА по проблема с джигитите.продължавайте да гласувате за Герб и БСП... и двете с по 10 години престъпления

37

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах сега, кой от двамата е бил от ГЕРБ и кой от БСП-то.

36

до 43

преди 5 години

Ама на кого приятелите - на балетиста или на шофьорчето.Нали точно това попитах.