75

Анонимен

преди 5 години

Ако се е сетил в същия момент да обяви колата за крадена, оттърва кожата. В най-лошия случай - условна, лоялност за лоялност.

74

Анонимен

преди 5 години

максудианец ли е шофьорът?

73

Бай Иван

преди 5 години

Може да е без книжка и да е джигит ,но BMW то му е 1.8 и ГО му е малка.....А аз с мерседес 124 2,5 д и без нито едно нарушение в последните 20 години трябва да плащам по голяма ГО от него защото вуздуха от моя двигател от горе кога ходи буталото до долу е по голям от на джигита!!Урааааа...само чанч за Бай Иван!

72

Анонимен

преди 5 години

До 65:По времето на Т.Живков нямаше тоалетна хартия,но имаше кренвирши от месо,а сега има тоалетна хартия и ядеш кренвирши натъпкани с нея.Да ти е "сладко",малоумниче на батко!

71

До 74

преди 5 години

Ако имаш български и германски паспорт, единият със сигурност си си го рисувал сам, предполагам германския. Ти си най-обикновен БГ ратай.

70

Анонимен

преди 5 години

До ЦинкБрато не си хаби нервите с тези мизерници. Аз като отида в *** наречен българия се отвращавам от просяците там но имайкисе за голяма работа. Те си нямат идея че турците живеят в Германия като лордове. Защото са *** и мното зле инфорвирани. Оставиги да жадуват за една вафла. Те само това заслужават

69

Анонимен 1

преди 5 години

Какво става в тази държава? Къде дреме полицията и държавата?!?! Не стига, че сме най-застаряващата нация в Европа, а имаме и повече избити по пътищата отколкото в Балканската война! Скоро наистина ще останат само роми по нашите земи! Трябва да се върне трудово-поправителният дом и такива като този 25-годишен престъпник да бъдат тикнати там, защото са само в ущърб на държава. Докато законът не започне да удря през ръцете ВСЕКИ, независимо кой е и кого познава, ще гаснем бързо като свещи!!

68

Шофьор

преди 5 години

кажете как ГЕРБ ще дава 12 лв МЕСЕЧНО по 7 милиона души на ЧАСТНИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ за здравно задължително застраховане а ЗАЩО не отиват в НЗОК ???

67

Анонимен

преди 5 години

то щото е много трудно напускане на местопроизшествието (освен ако не се отиде директно в болницата) да се направи утежняващо вината обстоятелство, а присъдата да се увеличи с 1/2. Ха да видим ще се бяга ли?

66

Анонимен

преди 5 години

Шофьортъ е бил от ГЕРБ, тъй като е по-млад.Жертвата е бил от БСП в предпенсионна възраст. Балестистите ги пенсионират на 40 години.Жалко не са му достигнали само няколко месеца.

65

Дивия изток

преди 5 години

Директорът на ОДМВР в града обясни, че на водача е взета проба за алкохол и наркотици, като резултатите все още не са ясни.Човекът нямал книжка, пък и резултатите от тестовете вече няколко дни не са ясни... И това го коментира някакъв началник в полицията... С тия думи в нормални държави се самоуволняваш. Тука се приема за оправдание :)

64

Анонимен

преди 5 години

Нормалните хора не карат БМВ.

63

Газ до дупка...

преди 5 години

....не разбрах, изтрихте ми коментара, защото нарекох шофьора и скупчината около него пикльо или защото е истина? Мнението на хората не може да изтриете, независимо кой келешав син защитавате!!! Пак ще го напиша....

62

Иван

преди 5 години

Заради такива *** заглавия ще спра да чета този сайт! Имайте уважение към езика, господа!!!

61

Анонимен

преди 5 години

По време на комунистическия диктатор Тодор Живков немахме тоалетна хартия и банани, но днеска сме в ЕС и имаме тоалетна хартия и банани и можеме да ходиме в Германия да работиме в завода и да караме БМВ-та на по 15 години.

60

Анонимен

преди 5 години

все едно съдебната система няма да отсъди адекватно. Човек без книжка и каращ кола е нещо като маймунa държаща ръчна граната, като луд с картечница и т.н. Сбъркана работа.Язък за умрелия.

59

гого

преди 5 години

как пък го съчинихте заглавието

58

House M.D.

преди 5 години

От заглавието излиза, че е угаснал талантът на шофьора. От статията не става ясно, че шофьорът се е предал, защото са му обещали да го вкарат в Сливенския.

57

Анонимен

преди 5 години

След 20 часа чакайте алкохолната проба да покаже нещо

56

Жоро

преди 5 години

вече има известна закономерност между *** и марката бмв...аз не се сещам за читав човек, който да кара такава кола...всички в по-голяма или по-малка степен са вид ***...