135

Анонимен

преди 5 години

пич продължение на булевард се води пешеходна пътека, заради такива като тебе стават такива инциденти

134

T

преди 5 години

До П.ПетровАко има изричен светофар за велосипедите и той им свети червено, не сме длъжни да им даваме предимство. Едни такива щях да ги насмета здраво. Правя десен завой, на мен ми свети зелено, а на тях червено, въобще не предполагам, че цялата групичка умници ще продължат направо без да спрат на червения си светофар.

133

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 99Пешеходна пътека по закон наистина се преминава пеш с бутане, но когато маркировката е с жълти квадрати или ромбове не е пешеходна пътека, а велосипедна пътека, която е маркировка показваща продължение на вело алеята върху пътното платно и завиващите автомобили трябва да осигурят предимство на движещите се направо превозни средства, в случая велосипеди пак по закон.

132

112

преди 5 години

ЗАЩО СТРАХЛИВИТЕ СЛУГИНСКИ МЕДИИ УПОРИТО КРИЯТ ИМЕТО И ФАМИЛИЯТА НА ПРЕСТЪПНИКА?КЪДЕ Е СНИМКАТА МУ?ИСКАМЕ ФОТОСИ,СЪЩИТЕ КАТО НА НАДЗИРАТЕЛЯ ОТ ПАЗАРДЖИК БЛЪСНАЛ И УБИЛ ВЕЛОСИПЕДИСТ ПРЕДНИЯ ДЕН!

131

дядо Йоцо

преди 5 години

Държавата ви била виновна, полицията, съдиите на вас Българите! А родителите къде сте? Да възпитавате децата си да не крадът, бият, да не мислят зло-на всичко добро и ценностна система на добър гражданин А? Вие сте огледалото на детето си-то става бандит като Вас! Тоя крет"ен от 15 годишен е изпечен бандит, не заради слабата ни държава, а заради баща си! Не учителите са ви виновни и полицаите, а Вие РОДИТЕЛИТЕ! БУРЕНИ И БУРИ ПОСЯХТЕ, БУРЕНИ И БУРИ ЩЕ ЖЪНЕТЕ-" БИБЛИЯТА"Жалко за интелигентното мо

130

георги

преди 5 години

Карането без книжка би трябвало да е равносилно на тежко престъпление и би трябвало за него да има тежко наказание!! Трябва с общи усилия да искаме промени в тази система за да станат реалност. Само с коментиране по разни сайтове нищо няма да се промени.

129

Анонимен

преди 5 години

Нямал книжка за шофиране то тогава и автомобила не е негов освен на хартия купил-продал,но застрахован,чийто са му издали такива как Олимпик кат за олипиции по формули и бобслей с кривки разни с влизания и излизания от тях с разни наклони,виражи как стана въпрос напоследък и сцепления с пътя,виадукта,карат кат че ли смазани гуми що шейна,явно презастраховани от тип покритие на настилките модерни как на зимни олимпиади през другите три сезона на годината за туй полукълбо,но при пропуски кой плаща

128

До 131

преди 5 години

За съжаление НИЩО не си разбрал.

127

Анонимен

преди 5 години

Ние сме в състояние на гражданска война.*** срещу нормални хора.За съжаление *** печелят.

126

Анонимен

преди 5 години

Кой и как е допуснал човек без книжка да регистрира автомобил на свое име? И като е хващан и преди без книжка защо не търка креватите в затвора или поне не му е конфискувано бмв-то? Пак ли ще се покажат джигитите да казват как не било важно да имаш книжка щото видиш ли карали по-внимателно от тези с книжките? Жалко за убития...

125

Анонимен

преди 5 години

"24-годишният варненец на два пъти е бил наказван с актове"Жалко за жертвата, първо да кажа, преди да ме оплюят първичномислещите смешници.Относно актовете, кой колко акта имал, това е тъпo и смешно! То и на мен мой познат полицай ми написа 3 акта за 1 месец! Но не защото съм направил нарушение, а защото полицаят мрази родителите ми!

124

Анонимен

преди 5 години

До кога някакви о.трепки ще мачкат и убиват качествените и нормални хора. До кога няма да има правосъдие в тази страна. Без спазване на закона от всички и без нормална правораздавателна система ще се затрие всичко нормално. Тия управляващите явно са сляпи, глухи и нями, щом позволяват такава анархия.

123

ля ля

преди 5 години

харесва ми като чета че резултатите от теста за наркотици и алкохол са неясни!

122

Waffen SS

преди 5 години

Това за мен извършеното е предумишлено убийство.Защото той умишлено се е качил в колата ,умишлено е запалил двигателя, умишлено е подкарал автомобила ,умишлено е участвувал в движението по пътищата ,умишлено е карал с висока скорост,в нарушение на правилника и знаците.Според мен,тъй като в България няма смартно наказание за предумишлено убийство ,той трябва да е осъден на "до живот"

121

Анонимен

преди 5 години

Поход за живот не впечатлява никого и абсолютно нищо няма да постигне. Промяната идва когато се поеме на поход за обратното.

120

Реалист

преди 5 години

Не ЗАБРАВЯЙТЕ всички тези трагедии който се случват абсолютно ВСЕКИ ден с помоща на държавата когато отивате и гласувате! Не си значим,когато подкрепяш доказани престъпници с гласа си.Без значение от коя партия са !Значим си и правиш нещо добро за себе си и близките ти когато НЕ ПОДКРЕПЯШ доказаните престъпници които вече 30-ет год.управляват геноцида в абсурдистан.

119

Бг.реалност

преди 5 години

Това което НАЙ-много ме шокира е факта,че въпросния убиец е не 1-ин,а 2-ва пъти спиран от полицията която е установявала,че кара без книжка.И?Написани са му 2-ва акта и дотам.ТОВА ЛИ Е закона в абсурдистан? Шофьора на БМВ-то е оръжието,но УБИЕЦА Е чалгария и всички доказанипрестъпници в парламента които създават реалноста в която живеем.

118

До 124

преди 5 години

АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ !Истината обаче боли....оттам са и минусите ;)

117

Анонимен

преди 5 години

Убиецът два пъти е спиран от полицията и е хванат без книжка. А колко ли пъти още е шофирал без да е хванат? Този е някой неграмотен тъмнозелен, защото, ако беше синковец, тати щеше да му е купил и книжката.

116

Емигрант

преди 5 години

България е държавата на живият и вечен бае ***. Измряхте, избихте се, но няма да се оправите никога, защото така ви харесва.