180

Бавно стоплящ реатан

преди 5 години

Куха компания, зад която прозира СИК откраднала, 9 млн. КТБ 5 млрд. П..И..Б.. 1.2 млрд., Пеевски източи компании за милиард, откраднаха криптовалута за три млрд. готвят се да си разпределят обществени поръчки за още няколко милиарда... А вие си гласувате за същите...Явно българите бавно стопляте. А имате вицове за албанския реотан.

179

Анонимен

преди 5 години

Застраховайте се в сериозни компании като Алианц и няма да висите посред нощ пред Парламента!Да спестисте някой лев, а накрая се окажете Андрешковци!

178

Анонимен

преди 5 години

застрахованите в Олимпик са дребни хитреци : не може да си поръчащ и платиш компаньонка за 40 лв. и да чакаш да ти докарат красавица за 200 лв. Сега са изгоряли средно със 47,32 лв. до края на годината а дават по 50 лв. за гориво да правят митинги.

177

Алипи

преди 5 години

Тази Ралица Агайн, която винаги се кипреше по медиите и обясняваше защо било нужно да се увеличава застраховката"Гражданска отговорност" сега я няма никаква.Да обясни защо обраха 200 000 човека с 10 0000 000 лева.

176

Българин

преди 5 години

Предлагам държавата или някой друг да дойде да ни оправи живота!

175

Човек

преди 5 години

Предлагам да излезем на протест срещу остаряването и смъртта!

174

Жоро Тъпото

преди 5 години

От коментарите виждам, че тука има много адвокати на държавата! Явно е от къде са им доходите за да защитават държавата.Държавата с всичките си органи като МВР,ДАНС, Съд и прокуратура трябва да гарантира правата на гражданите а какво се получава всеки ИЗМАМНИК е добре дошъл да граби Български народ които като се оплаче бива изкарван глу.ав, че се е хванал.

173

ЖАЛКО ПЛЕМЕ СМЕ

преди 5 години

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ САДОМАЗОХИЧНОТО УДОВОЛСТВИЕ С КОЕТО СЕ ПРИЕМА ЗАГУБАТА КОЯТО СА ПРЕТЪРПЕЛИ 275 000 ЗАСТРАХОВАНИ, които Ралица Агайн и нейната КФН се опитва да извърти с твърдението, че БЪЛГАРСКАТА КОМПАНИЯ ОЛИМПИК регистрирана в БЪЛГАРСКИЯ търговски регистър е ФАЛИРАЛА!!КОМПАНИЯТА НЕ Е ФАЛИРАЛА И ЛИЦЕНЗА И НЕ Е ОТНЕТ!!!Това сочат данните от НАШИЯТ , а не от КИПЪРСКИЯ ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР!!КОМПАНИЯТА Е БЪЛГАРСКА , А НЕ КИПАРСКА и работи по нашето законодателство !!!

172

Гражданин

преди 5 години

Предлагам да излезем на протест срещу държавата!

171

Готвач

преди 5 години

Предлагам всички готвачи да излезем на протест срещу загарянето на манджата!

170

Анонимен

преди 5 години

Купих си кола за 500лв. По цял ден е в сервиза и се разваля.Скапана държава ей.

169

Предложение

преди 5 години

Предлагагам да излезем на протест срещу слънчевите изригвания!

168

Предложение

преди 5 години

Предлагам да излезем на протест срещу вулканите и земетресенията!

167

Анонимен

преди 5 години

Мечките ги събраха в Белица....... наздраве.

166

Предложение

преди 5 години

Предлагам да излезем на протест срещу лошото време!

165

Shark

преди 5 години

До 161. Сега, първо, не ми говори какво ми е казала или не държавата, защото аз не съм застрахован в Олимпик. И, водейки се по всеобщото мото, би трябвало да ви кажа - Не ме засяга, оправяйте се. Само че въпроса е принципен, и ако не го разбирате сега, ще го разберете когато фалира и вашата компания. Както г-н И и разни други знайковци. Защото когато мечката играе у съседа, ще дойде и у ВАС! Ясно ли ти е! Управниците си разиграват кончето, фалират банки, застр. компании и прочее а вие мълчите

164

ЛЪЖАТ ,ЧЕ

преди 5 години

ОЛИМПИК Е С ОТНЕТ ЛИЦИНЗИ И ПОЛИЦИТЕ СА НЕВАЛИДНИ!!От Търговския регистър е видно , че на 10. 05.2018 година КФН само е ЗАБРАНИЛО СКЛЮЧВАНЕ НА ЗАСТРАХОВКИ ЗА 6 месеца , но НЕ Е ОТНЕЛО ЛИЦЕНЗА Й !!КОМПАНИЯТА НЕ Е ФАЛИРАЛА!!МЕДИЙНИТЕ ВНУШЕНИЯ И ПОВЕДЕНИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИ И ОМБУТСМАНА ЦЕЛЯТ ДА НИ ВНУШАТ ТОЧНО ТОВА с цел да ни набутат със сключване на нови полици. ДА ПОКАЖАТ ДОКУМЕНТА С КОЙТО Е ОТНЕТ ЛИЦЕНЗА НА БЪЛГАРСКАТА КОМПАНИЯ "ОЛИМПИК - КЧТ" !!ТАКЪВ ДОКУМЕНТ ТЕ НЕ СА ИЗДАЛИ!!

163

Анонимен

преди 5 години

Баси скапаната държава, в баничката ми няма сирене. Цели 0,40ст дадох за нея.

162

Анонимен

преди 5 години

Говори се че за шест месеца ще спрат тока за да видят колко ще издържи Българина

161

Анонимен

преди 5 години

Мой познат си направи каско в Олимпик, далаверка е вика. Без пари е. Вие си търсите 20лв а той се набута 1500лв. Но сам си е виновен.Далаверка си е все пак.