200

Анонимен

преди 5 години

Капитализмът фалира всеки ден, нищо особено.

199

Тъпунгер

преди 5 години

Днес ще ти работи гражданската, утре ще ти приберат спестяванията от банката по същата схема. Дори не осъзнаваш какъв безнадежден тъ пунгер си. Предполагам си член на герб?

198

Анонимен

преди 5 години

Другари, махаме застраховките, който блъсне и ощети, ще си плаща, ако не в затвора.

197

Анонимен

преди 5 години

До 202Извинявай умнико, но моята ГО още си работи :))) Твоята не. В случая е ясно, кой е тъ пунгера :p

196

Гледайте

преди 5 години

Олимпик, мислете за пенсиите си. Ще се изпарят по същия начин и ще ви пратят да си ги търсите на острова на Боцо. Тогава ние ще се смеем - ми като избирате мутри пожарникари да ви управляват, какво искате, да сте избрали сериозен премиер като Орбан :)))

195

дзи

преди 5 години

а на картончето пише"гаранционен фонд"?!!! къй *** търси там тоя надлис както и в полицата има ред с 10 или колко кинта за същия фонд?! Ъ?

194

Анонимен

преди 5 години

Нашенецът обича да си живее в пирамидална държава.

193

Докато

преди 5 години

Има тъ пунгери, като тоя долу, дето плюе, че си купили евтини застраховки, а не му стига акълът да се замисли кой е пуснал пирамидата на българския пазар, ще стържем тинята от дъното и ще преизбираме мутри да ни грабят и мачкат.

192

Анонимен

преди 5 години

Оставете си колите около парламента, за да не ви глоби КАТ, че карате без застраховка.

191

шматка

преди 5 години

Е няма да се оправимОт 197 000 излезли само десетки.Между другото какво означава гратисен период.Ако ме блъсне някой с фалирала застраховка аз няма да получа обезщетение налиЕвем ти и гратиса

190

Анонимен

преди 5 години

До БългаринSamo da ne e oragnizaciqta, v koqto clenuvash ti!

189

Анонимен

преди 5 години

Боков моковв плащай си там евтината застраховка и не ни занимавай. Поне се научи, как се изчислява ГО . Такава фиксирана сума 190лв няма. Ти бавно развиващ ли си ? Не знаеш елементарни неща обаче обясняваш на всички , как държавата , боко - който и да е той са ти виновни. Виновен си само ти, че си се подписал .

188

Анонимен

преди 5 години

До 196Първо не съм гербарист - нямам членска карта , нито нещо друго.Второ аз съм гражданин и си плащам данъка и ми писна от дребни тарикати ходещи по банки и евтини застраховки цял живот да им плащам борчоветее. Вземай си адвокат и си съди фирмата, не ни занимавай с твоите кирливи 200лв пинко червен.

187

Георги Димитров

преди 5 години

Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.

186

Защо трябва да плаща

преди 5 години

Защо трябва да плаща държавата /всички ние, за някакви циции дето са си купили най тънката застраховка, и някакви алчници дали си парите в КТБ на 10+% лихваЗадължително не трябва да им се плаща на изгорелите, за да се научат, Фин грамотност е скъпо нещо, не е за селски ***

185

пенсионер

преди 5 години

ако дават кебапчета и аз идвам на протест

184

Анонимен

преди 5 години

До 190Като е мн ясно, че ще закупиш най-евтината полица. ..Сега пийй една евтина вода от чушматаа :) Дребен играч.

183

SS

преди 5 години

До Пак питам. Хич не питай, сега геребарстките тролчета ще ти обяснят, че си андрешко и дребен тарикат.

182

Пак питам

преди 5 години

Как така ще платя ГО на БЪЛГАРСКИ брокер, ще получа БЪЛГАРСКА полица, ще платя десетина лева за БЪЛГАРСКИ гаранционен фонд (имам стикер с идент.номер), ще платя 2% данък към БЪЛГАРСКАТА хазна, и накрая държавата НЯМА да поеме отговорността си по закон.Много ясно че ще закупя най-евтината полица, защото зад всички ЗК стои гаранционния фонд. За разлика от панелните милионери тук, аз ценя парите си, защото не са ми подарени!

181

Shark

преди 5 години

Герберските *** са се активизирали, май са им бутнали нещичко отгоре заради случая "Олимпик". От 9 кладенеца вода сега ще носят, за да разказват как застрахованите там са дребни хитреци и андрешковци. Че и реклами на други компании ще правят. Подгответе се след година-две да започнат фалити на пенсионните фондове. Да не мислите че ще вземете 2ра пенсия, а андрешковци.Хайде със здраве, аз отивам на балкана, имам си застраховка, не ми пука за вас! ...така харесва ли ви да ви се говори, а, кеф!