220

До 223

преди 5 години

КТБ фалира при Винету и Цицерон, пардон-Цвинокио.

219

Варан

преди 5 години

Кога ще заживеем в нормална държава? Вече трети мандат се кълчите, доходите ни са на последно място,не само в ЕС,но в цяла Европа! Румъния е предпоследна, Македония е преди нея,а Албания е пред Макетата.Докога ще ви търпим?

218

Анонимен

преди 5 години

Палячовците пак го обърнаха на ГЕРБ-БСП. Аз не се интересувам от политика, дори не помня да съм гласувал последните няколко пъти, и въпреки това ми е смешно как така някой решава, че ще си направи ГО в тая фирма. Хайде един поне да обясни защо? Толкова ли много е забогатял като е била с 30 лв по евтина?!

217

extremist

преди 5 години

САМО ПРОТЕСТИ И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ - ДОКАТО ТОВА СТАНЕ ДЪРЖАВА!

216

А кой

преди 5 години

Управлява 3 мандата и не осъди фалиралата ктб партия, още повече, чертяре опозиция? Защо? Бездарност или нещо друго? А ***??

215

Анонимен

преди 5 години

А Олимпик при кой фалира - при ГЕРБ или при БСП?

214

Анонимен

преди 5 години

А КТБ при кой фалира?

213

Анонимен

преди 5 години

За БСП ще гласувам ако и Ахмет Доганов е с тях . Иначе издържат 1 година и фалират само 1 банка.

212

Предложение

преди 5 години

Предлагам на следващите избори да гласуваме за БСП. ГЕРБ се провалиха!

211

Задаро-мазач

преди 5 години

Защо кофражистите получават по големи заплати от нас зидаро-мазачите?

210

Блокираме тротоарите

преди 5 години

Защото нашите честни неподкупни управници застроиха всичко. Бял ден да не видите вие, които избирате герб, и децата ви, и внуците.

209

Абе катил прост

преди 5 години

Нали и ти си плащал за ктб чрез ганационния фонд бе абда л :))) да не мисли, че Боци ги е извадил от джоба си, от твоя джоб са дошли, а ти пак не си разбрал :)))

208

Анонимен

преди 5 години

Блокирахте ли тротоарите, както правите всеки ден, смешници шоферски ***? Дано не видите и стотинка от парите си, и дано ви се утрои гражданската в близките три месеца.

207

Уникален кретен

преди 5 години

Тоя долу дава пример за ктб, а това, че държавата толкова години не намери и осъди виновните за този колосален грабеж изобщо не го притеснява. 100 процентов гербераст

206

не се смейте

преди 5 години

Не се смейте на хората, които са имали застраховка в Олимпик (между другото за сефте ги чувам тея). Сигурен съм, че са инвестирали добре спестените 30-40 лв от разликата в цената на тея и на другите застрахователи - това са няколко кутии цигари, домашна ракия от пазара, "оригинален" анцунг Адидас и т.н..

205

Вече се вижда

преди 5 години

Че проблемът е много по-сериозен - освен Боко, трябва да се изринат и всичките му поддръжници с елементарно мислене ти аз съм добре боли *** за другите. Така гражданско общество не се създава, а раболепна робска маса

204

Анонимен

преди 5 години

До 212Никва цяла държава не гори. Аз не съм изгорял от застраховка, нито от банка. Горят такива смешниции като тебе :) Спомням си за КТБ един приятел се бешв обадил да ми каже, колко е голяма лихвата да местя там парите. Само се измях ..:) както сега се смеяя на тебе. Вие сте порода малоумниии, която ще е гърбят цял живот.

203

Тъпунгер

преди 5 години

Разликата между мен и теб е, че ти си скот, който не разбира, че горят не хората, а цялата държава от тази беззаконност. Не бих си губил времето да те светкам, щом досега не си станал човек, за теб няма надежда.

202

до 205

преди 5 години

Е не ни харесва, ни Жан Виденов, пък и Костов не го харесваме. Там некви такасиджии го набедиха че беше , там нещо си малкия Пепи. И майката на Пепи се включи в хора. абе чудеса бяха. сега няма кво да правите нощни протести, ами отивайтет и си купувайте нови застраховки, кой се минал, минал.63200

201

Анонимен

преди 5 години

До 208Разликата между теб и мен е, че ти ще гориш винаги, защото си дребен тарикат. Мен не ме мисли, ти си този за мислене :) То само с приказки нестава ..Трябва и акъл да има човек ..Ти очевидно нямаш.