20

Анонимен

преди 5 години

"ЗА" Герб с две ръце!

19

Анонимен

преди 5 години

Вместо да излезем всички защото никой не е застрахован и се вижда, че гаранционния фонд на практика нищо не гарантира тук чета разни "умници" саркастично и злобно да оплюват губещите.

18

ДСК

преди 5 години

До до 14Имаше, ама немаше толкова ЗАСТРАХОВЧИЦИ.

17

що в Олимпик???

преди 5 години

Туй са помиарите на соца дето се покланят пред рашки, слушат сръбско и ходят на почивка в Гърция. Това е божие наказание за родоотстъпничеството. Сега искат да зарибят честните и трудолюбиви българи да им плащат геховете.

16

до 14

преди 5 години

И при соца имаше и държавна лотария и тото. Намека ти е примитивен.

15

Тлъст Гербераз

преди 5 години

Много обичам балъци.Хем да ме избират, хем да им прибирам паричките.

14

Анонимен

преди 5 години

Ами да сте си чели договора. Кой ви е крив.Това е все едно да съдиш тотото че не печелиш. То ако нямаше балъци, нямаше да има и милионери.

13

Анонимен

преди 5 години

Олимпик е Офшорка на СИКаджията.Търсете си парите на Острова. А може и при Арменския поп.

12

ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 5 години

Нека организираме протест че не печелим нищо от НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ, но все пак си купуваме билетчета.

11

Василев

преди 5 години

И каква вина има Бати Бойко, след като застрахователната фирма е офшорка и е на пазара от няколко години!!!Пробойни стават , там където има слаби места, няма контрол и нама гаранционни фондове, които да прикриват измами и фалити от страна на застрахователя!!!Сега идете пийте една студена водичка селяни прости, защото вие искахте най-евтината застраховка и я получихте, но се оказа най-скъпа!!!Агент Марвин Гостлър!ЦРУ!!!

10

да ги глобяват

преди 5 години

На тези балъци думата Олимпик не им ли говори че е гръцка?През 1990те руснаците им отмъкваха парите с куфарчета. Сега 20 и косур години си дават парите на гръци. Грък на латински означава - недостоен, лъжлив, нечестен.Кой им е крив като вече десет години всички знаят за гръцката криза?

9

проста сметка

преди 5 години

197551 нови застраховки ГАРАНТИРА така наречената КФН на застрахователите (вместо да гарантира на пострадалите че ще се включи 'гаранционния фонд' както е по закон). При цена около 300 лева за ГО - това прави - 59265300. Половин милиард - ей така ще бъде измъкнат от практически беззащитните граждани. На всичко отгоре - за да им е по сладко на застрахователите, се изчака да влязат в сила новите по високи цени на ГО! Защо? Защо не го казаха миналата седмица? След като е ясно от Май? Защо?

8

Анонимен

преди 5 години

Със заличаването на информацията от Търговския Регистър, ГЕРБ гушна ха още едни 20 милиарда.Четете те идти ските сайтове, а не тав Тиквено-Прасешките пародия на журналистика.

7

ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 5 години

Застраховката е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, но застрахователната компания е по избор.Защо ревете сега!?

6

Анонимен

преди 5 години

Ха ха десетки.Не можаха ли да се съберат поне дтпти а. Ама от Тикви поклонници - толкова.

5

Василев

преди 5 години

Спокойно селяни прости, Олимпик е малката КТБ!!!Системата е такава, че винаги ще има излъгани и прецакани будали, защото умните и коварни хора , трябва и те да си начешат егото и да задоволят някои свои желания и планове!!!Агент Дейвид Колимор!ЦРУ!!!

4

Ненова

преди 5 години

Къде се скри Валери Симеонов ( псевдо патриот) !

3

Константин

преди 5 години

Сега чета някаква статия, че с прецакването на системата (търговския регистър) са заличени задължения за 20 милиарда. Скапана държава, герб+оп са най-антибългарското правителство и правят поразия след поразия. Сега и тези честни хора с гражданиските. И цацата си седи и цачева и радев на мвр и бойко, нищо не се случва. Фалити и сривове, герб са стабилни.

2

Осман

преди 5 години

А това наз нормалните какво ни интересува ?

1

ББ

преди 5 години

На Винету и с-ие им дреме на *** за народа. Грабене му е майката.