240

Анонимен

преди 5 години

До Tristarабсолютно си прав. Пак някой си помисли, че удря кьоравото, защото друг го зариби като му обеща не знам си какво си. защо хората не се научат най - после да използват мозъка си? как може да вярваш, че финансова институция е готова да ти дава големи пари? Трябва да си много ***. Колкото е по -стисната една финансова институция, толкова повече вяра трябва да й имаш. Но то това нашите хорица не го научиха. и за това че са глупави държавата трябва да плаща. Как ли не!

239

Анонимен

преди 5 години

До Много ясноХайде, хайде, досега като не беше ГЕРБ цъфтя и връзва. Нека не използваме всяка ситуация и да крещим и да вдигаме стойки. С това политиканстване доникъде не сме я докарали. И сега няма да я докараме. нямам какво да кажа повече, няма смисъл.

238

Анонимен

преди 5 години

До Излъган в БГВиж какво, драги, такава е капиталистическата действителност. Има всякакви играчи- и честни и мошеници. Едни оцеляват а други фалират. И какво, за всяка фалирала компания държавата да те компенсира? Забрави. Ти затова имаш акъл, за да можеш да преценяваш. А като не можеш, си наеми финансов консултант, той да преценява вместо тебе и като те издъни, го съди и искай пари от него. Явно това не може да ви влезе в главата и това е.

237

Вал

преди 5 години

Фирма "Трън"ще ви върне изгубените пари.Статене акционер на фирмата с една акция от 3 лева.

236

Гост

преди 5 години

Защо си мислите че застрахователна компания с по скъпи полици не може да обяви фалит и нейните клиенти също да бъдат ощетени????

235

Олимпик звучи гръцко

преди 5 години

Олимпик звучи гръцко. Навремето имаше една пирамида във Варна дето се казваше Ала Бала. И Али Баба да я кръстят - пак ще има кой да си занесе парите.Малко ли са пенсионерките дето хвърлят парите от балкона.Сега остана и те да се съберат да искат пари.

234

Бааа Бона от запаса

преди 5 години

Да върнат рушвета . Калпазани ниедни .

233

Анонимен

преди 5 години

Тия от ДАНС, по колко са взели за да си затварят очите че шефа на Олимпик е търговец на оръжие?

232

Олимпик

преди 5 години

Кфн да не се прави света вода ненапита а да върне на ужилените от олимпик 10,5 лв. взета за всяка застраховка. Сега потърпевшите при сключване на нова застраховка още веднъж ще спонсорират кфн с по 10.5 лв. И равносметката е веднъж кфн взела за около 197 000 застраховани в олимпик над 2 милиона лева и сега ще им вземе още 2 милиона лева. Тя шефката им затова взима по 13 000 заплата., 2 пъти повече от министър председателя, щото не носи отговорност и никой не я контролира. Храним търтеи

231

SS

преди 5 години

До 236 Точно така, партиите не са виновни, че народа масово е безобразно пpoст и ги търпи на власт, а не ги изрита с камъни и да бъдат публично обесени.

230

Анонимен

преди 5 години

важно е да се протестира. тези от перник които идват и ще похарчат повече пари за бензин

229

Skk

преди 5 години

Само ти не разбра защо е среднощен. Да повтора в среднощ се прекратяват застраховките затова, той е през деня да беше кой ще ги чуе то паршамента е празен. Идеята е да отидат и кати им изтекат застраховките да ги оставят там за да не нарушават закона, въпреки че чино са си платили задължителната наложена от държавата застраховка. Сега стана ли ти ясно или да повторя?

228

50

преди 5 години

Абе вие *** ли сте?Защо не през деня?Ааа,да не смутите Боко и Цецо!?Шубета сте вие!

227

Много ясно

преди 5 години

Да не би герб да управлява, че да е виновен за някаква компания на пазара за задължителни застраховки?? Герб е отговорен само да вдига цените и да прибира парите ви, за да има за техните първенци. Останалото са си лично ваши проблеми, плебеи нещастни

226

Анонимен

преди 5 години

Партиите не са виновни, че народа масово е безобразно пpoст и все гледа келепира на дребно. Сами са се набутали при фалшив застраховател и сега няма к'во да реват.

225

Tristar

преди 5 години

Оказава се, че малко над 80% от невалидните полици са на 4 вноски, което означава, че най- голямата загуба която може да има човек по дадена полица е в размер около 40-50 лв. И сега тия тръгнали да протестират, при положение, че когато са си сключвали са били наясно, че тарифите на Олимпик са нереално ниски.

224

Анонимен

преди 5 години

Ако идеята на фалита е да се насочи недоволството на хората , така че да принуди държавата да обезщети измамените значи работа е на ДАНС да разбере кой стои зад тази атака и да го тури на мястото му или поне да го изобличи.Щото пак мирише на КТБ -един краде -ние всички плащаме.

223

tribun

преди 5 години

Проблема ,е че няма алтернатива през последните 4 - 5 години се изредиха всички партии във власта е и какво стана едно голямо нищо,питам къде виждате партия която е способна да се пребори с тези мастодонти партии които неизменно са във власта 30 години.

222

Разбира се

преди 5 години

Нас не ни засяга, те са мизерници, спестили 10 лева от менте застраховка. Утре нашите спестявания ще изгърмят в някоя банка и тогава ние ще сме мизерниците, а тях няма да ги засяга. Ето схемата, по която тиквата скубе примитивния българин - разделяй и владей, всеки за себе си, аз да съм добре, другите не ме интересуват

221

Кога

преди 5 години

Средният 80% деби лен българин ще почне да мисли и ще осъзнае, че не става въпрос за 5, 10, 30 лева, а за правила, закони, работеща държава. Кога този деби л ще спре да избира некадърни управляващи и да ги оправдава по всякакви начини. Може би когато неговото дете изгуби крак в катастрофа от шофьор наше момче герберастче, но пак не съм сигурен