39

шматка

преди 5 години

До 42В Космоса(този който виждаме)има милиарди галактики.Във всяка има милиарди звезди.Почти около всяка звезда има планети.Кое те кара да мислиш че сред трилиони и трилиони възможности ние сме единствени.А защо да не приемем че космоса който виждаме е всъщност 1% от всичко.

38

до шматка

преди 5 години

"Извинявам се.Мислех че ще го приемеш като шега."Няма проблем, заблудих се, че се опитваш да ме изкараш луд.

37

Анонимен

преди 5 години

До шматка 40Само планетата земя е обитаема. Друга няма, няма и да има. А някакви уж щяха да ги пращат на Марс завинаги. Какво стана пратиха ли ги?

36

Анонимен

преди 5 години

До 39Не вярвам да има по висши и древни от Евреите и Македонците!!! (-|-)

35

шматка

преди 5 години

До 37Извинявам се.Мислех че ще го приемеш като шега.След като е почти изключено живота да е възникнал на Земята(това с първичната супа си е точно супа)остава въпроса:Защо след като живота идва от космоса да не съществува и някъде другаде.Даже вероятноста да няма живот другаде е по фантастична отколкото да има

34

Анонимен

преди 5 години

до 38 Да де, на 1 милион светлинни години не може ли да има висши създания като нас? Даже по-висши? Що си мислим че от тази необятна Вселена ние сме единствените?

33

Анонимен

преди 5 години

До 31Именно на около 405 километра от земята откриха бактерии, пък останало по далеко ако стигнем някой ден какво ще излезе.

32

Анонимен

преди 5 години

"Там в Трявна сте прекалили с виното и ракията.За това сте видели светлини.На другия ден ако ви е боляла глава не е било щото сте били отвлечени.От друго е"Не знаех, че от виното и ракията се получават халюцинации, при това споделени от 4-*** души, явно е някакъв нов феномен, който ще ми разясниш в детайли. А фактът, че не бяхме пили нищо сигурно няма значение за теб, важното е или да съм луд или да съм бил пиян. Така ти е по-удобно да игнорираш това, което съм видял.

31

Айнщайн

преди 5 години

Има две безкрайни неща: Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен!

30

Анонимен

преди 5 години

"Космонавтите отиват да ремонтират техниката изпратена от земята. И следователно те там ядат и пият следователно имат физиологични нужди. Тези фекалии и урина и *** отиват в безкрайният космос. След време намиран фекалии и замърсена повърхност от фекалиите и учените казват: намерихме нещо непознато за нас"Представяш ли си колко малко щяхме да знаем за заобикалящият ни свят, ако учените бяха по-прости и от теб, каквито ги изкара току що? :D

29

Анонимен

преди 5 години

А какво става с колайдера в Церн , има ли портали за "нататък" ? обадиха ли се зелените човечета през тръбата?

28

Анонимен

преди 5 години

Да не се разсърди Марс, че така бързо се отказахте първо него да опоскате, а предпочетохте спътник Сатурн. Бива ли такова нещо?

27

Анонимен

преди 5 години

АахахахаххахахахахаСатурн от нас е на светлинни час и половина .Вселената е на 15 милиарда светлинни години!И се чудят дали има живот на 1 час ???А какво ли има на 10 светлинни часа?А на 1 милион светлинни години?А на 1 милиард светлинни години?Жалка история!

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Космонавтите отиват да ремонтират техниката изпратена от земята. И следователно те там ядат и пият следователно имат физиологични нужди. Тези фекалии и урина и *** отиват в безкрайният космос. След време намиран фекалии и замърсена повърхност от фекалиите и учените казват: намерихме нещо непознато за нас Еми нали вие сте се *** в космоса, а после си намирате фикалиите и ги изследвате като извънземен живот.

25

Анонимен

преди 5 години

Да бе, да само ние сме в вселената а около Homo sapiens се върти всичко. 2017 есента откриха по обшивката на МКС откриха бактерии за които произход все още няма яснота.

24

Анонимен

преди 5 години

"Ако някъде имаше разум и същества развити интелектуално като нас или дори повече досега щяха да са се свързали с нас по някакъв начин. Според мен ние сме единствените разумни същества в цялата вселена. В момента учените просто намират микроорганизми в космоса и нищо повече."Наистина? И какво те кара да вярваш, че ще се свържат точно с нас имайки предвид размера на Вселената? Холивуд ли те накара да мислиш така? Смях в залата!

23

шматка

преди 5 години

До 11Там в Трявна сте прекалили с виното и ракията.За това сте видели светлини.На другия ден ако ви е боляла глава не е било щото сте били отвлечени.От друго е

22

Анонимен

преди 5 години

Ооо колко сте жалки, ако наистина си мислите, че сте единстввните и най-умни същества във вселената... А по въпроса защо не са се свързали с нас извънземните... Сигурно са се, ама простия човечец не е нужно да го знае... Но.може и да не са се свързали с нас, щото не искат. Човека иска ли да контактува с мравките и бръмбарите?

21

Българин

преди 5 години

И как са ги разбрали, че са сложни химични съединения? Това с уловените частици не ми вдъхва доверие.

20

До долния

преди 5 години

Не са извънземни ве, македонци са тея там, само че се крият.Енцеладе, Енцеладе шеста (реално седма) луно македонска.