79

Анонимен

преди 5 години

До шматкаНяма грешка. Това можем, това търсим. Има доста хипотези по темата, че вероятно не бихме разбрали дори чужд разум. Дори ако се намира на земята, защото просто е тотално различен. Би могло да се окаже, че всяка гора е разумно същество... примерно, само. Това обаче какво променя ?! Ако не мога да летя, вървя ...това е положението

78

шматка

преди 5 години

До 45Не знам дали знаеш но кислорода е доста агресивен елемент и това че ние сме се пригодили към него не означава че е абсолютно необходим за развитие на разум.Нашата грешка е че търсим СЕБЕПОДОБНИ извънземни и като че ли не искаме да приемем че може да съществуват хиляди разумни цивилизации тръгнали по друг непонятен за нас път.Търсим радиовълни за доказателство за разум.А ако са се развили в друга посока и въобще не са им необходими радиовълни

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78Ако беше завършил 10ти клас и си имал поне 4ка по физика, нямаше да ги плямпаш тия глупости.

76

Мюмюн

преди 5 години

Значи льохман, ти изобщо не правиш разлика м/у квантова частица ( фотон, електрон ), цяла молекула с множество сдвоени частици, и накрая макро-тяло, съдържащо много-много трилиони молекули. ***, опитай се на повториш експеримента с двойния процеп с малката си чурка да видим дали ще получиш интерферична картина.Що се отнася до извънземните и аллахата, хората са летели във въздуха от преди 1912, само че с балони...

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78Ми, вземи прочети малко физика или поне популярни статии за 'квантовото сдвояване'. Фактите ти иначе разбрахме кви са - базирани на вяра.

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 751/5 светлинен лъч не ми се вижда много ... дет се вика, май няма стигне и за 10 мин.... жалка работа са японците. А виж, РусНаците са голяма работа. Телепортират цял светлинен лъч дето си искат и както си искат. при това в двете посоки.

73

Анонимен

преди 5 години

до 77 Ето пак приказваш глупости.Факт!

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76Да

71

Анонимен

преди 5 години

до 73Ква квантова връзка, бе ? По целия свят дадоха това( най-големите телевизии) .....няма никакво забавяне. Квантова връзка ли е това?

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Цял лъч светлинен ли телепортираха или 2 метра от него ?За един приятел питам ... дето няма ток и да взема му телепортирам малко светлина на човека...

69

Анонимен

преди 5 години

до 71 Мюмюне, те и 1912 -та като видяха твоите побратими над Одрин българските самолети и си казаха: Вай Аллах..Идват извънземните!Факт!

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69е, направиха съвсем друго. Наблюдаване на квантова връзка. Нещо което например се използва в квантовите компютри в момента (за справка - IBM и M$).Направо е жалко да се излагаш по подобен начин.

67

Анонимен

преди 5 години

до 68 Кви са научните факти, бе ?Японците направиха телепортация на светлинен лъч. Но за човешко тяло ще се наложи 200-300 години. Това че ти не можеш да го асимилираш в плиткото со мозъче е друг въпос.

66

Мюмюн

преди 5 години

Колко трява да си ***, за да вярваш в телепортацията на макро-тяло. Спри да гледаш стар-трек и старгейт, че ти се е разтропал амортисьора. Физика...

65

Сатурнианец

преди 5 години

Ей, я веднага да спрете да ни клюкате, че сме се изнервили нещо!

64

Анонимен

преди 5 години

до 67Муахахаха...японците вече направиха успеше опит на телепортация със светлина.Въпрос е на време...

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Излгежда не правиш разлика между научни факти и проза. За такива като теб има една дума - илитерат.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Глей ся, телепортацията на хора за мен е фантастика за мен. Както и съществуването на Дядо Коледа. Няма доказателства, че съществува. Ако ти вярваш, че съществува, тогава сигурно и вярваш в всякакви откачени работи без нужда от доказателства и възможност за проверка.

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Още един пример ... отварянето и затварянето на вратите на колата е част от % на капацитета й за работа. Докато караш колата, отваряш ли постоянно вратите или ? Преведено за твоето нежно тяло, дефекацията и уринирането са част от нещата за които се грижи мозъка ти. Ако не го правиш непрекъснато, това доказателство ли че мозъчето ти работи на по малко от пълния си капацитет ?

60

Анонимен

преди 5 години

ДО 63Олигoфрен, а телепортацията за теб на човешко същество също е нереалност, както и тия които четяха навремето за подводницата на Жул Верн в романа му "Капитан Немо" и му се присмиваха че пише откачени истории!. ЗНАМ!