19

Анонимен

преди 5 години

Навремето хората са си мислели, че цялата вселена се върти около Земята и само на нея има живот. Днес разликата е, че хората си мислят, че живота се върти само около Земята.

18

Анонимен

преди 5 години

"Извънземни не съществуват. Ние земляните сме сами в огромната вселена. В това вярвам и съм убеден, че е така."А как си обясняваш наличието на всички необходими съставки за възникването на живот, намиращи се в космоса?

17

Анонимен

преди 5 години

на виделите Нло-та. Никога ли не сте се замисляли, че това са земни секретни разработки? И за отвличания и експериманти са виновни хомо самиенсчета. Събуди се стадо- отдавна живееш в бъдещето. Биг брадър смърди навсякъде.

16

Анонимен

преди 5 години

Извънземни не съществуват. Ние земляните сме сами в огромната вселена. В това вярвам и съм убеден, че е така.

15

Анонимен

преди 5 години

"Ако някъде имаше разум и същества развити интелектуално като нас или дори повече досега щяха да са се свързали с нас по някакъв начин."Има хиляди свидетелства за подобен контакт. Дори да отсеем фалшивите, остават няколко стотин.

14

Анонимен

преди 5 години

Ако някъде имаше разум и същества развити интелектуално като нас или дори повече досега щяха да са се свързали с нас по някакъв начин. Според мен ние сме единствените разумни същества в цялата вселена. В момента учените просто намират микроорганизми в космоса и нищо повече.

13

Hize

преди 5 години

Тъпо е да мислим че сме сами сред стотиците хиляди галактики и милярдни звезди във всяка от тях! Цивилизацийте преди нас са били доста по-умни, така че..

12

Старец от БАН

преди 5 години

Аааа, не е вярно! Интересуваме се от заплатите. Ако може барабар и пенсия - още по-добре!

11

Анонимен

преди 5 години

Че има извънземни е 100% сигурно но по-търпеливи от българите със сигурност няма в цялата Вселена.

10

Анонимен

преди 5 години

След като може 30 години да да се избират едни и същи в НС въпреки мнението на народа, значи и извънземен живот е напълно възможен.Шанса е по-висок.

9

до 5

преди 5 години

В присъствието на още 3-*** свидетели видяхме НЛО през 1997-*** над почивна станция в Трявна. Появи се изненадващо от нищото на ясно нощно небе, представляваше пулсираща в синьо и бяло сфера, около диаметъра на която се въртяха малки червени сфери. Не издаваше никакъв звук, а се намирахме насред горската тишина. След 5 мин се изстреля с адска скорост, оставяйки след себе си избледняваща светла диря. След половин час отново се появи и повтори процедурата. Замълчахме си поради същите причини.

8

шматка

преди 5 години

То туй май са откъси от"Една Одисея в космоса"Хехе ши падна.Тва съм го чел като младеж

7

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си крайно ***, за да си мислиш, че условията за живот и съществуването на живот са ограничени само на Земята. Говорим си за безкрайна вселена, с безброй възможности и условия за възникването на живот. Има живот извън Земята и не говорим само за молекули, а и за хуманоидни форми на живот.

6

Българи

преди 5 години

Ние не сме изненадани- очаквахме го.

5

Анонимен

преди 5 години

Извънземните отдавна са сред нас. Ли4но съм ги виждал още през 70-те години когато бях 10 годишен. На никои не съм казвал за да не ме помискят за луд. Даже сега когато пиша това ще има хора които ще си помислят 4е съм изпуснат от психото а какво оставаше по онова време в което никои не вярваше в нишо.

4

Анонимен

преди 5 години

Няма космос нито пък други планети или извънземни.Земята е плоска.Всичко останало са юдео-масонски измами.

3

Анонимен

преди 5 години

До 1И аз мисля така. Има живот единствено на Земята. Тука е ада и рая. Всичко е тук.

2

Гогата

преди 5 години

Сондата "Касини" е унищожена септември 2017 год. Явно това е информация чак сега обработена.

1

Анонимен

преди 5 години

Няма извънземни, ние сме единствените к най развити и умни същества ! Агент Мадуров КГБ