99

Juls

преди 5 години

Добре де що от 10 години насам ни предлагат едно и също нещо като новина - открихме извънземен живот....абе всъщност не точно живот ами просто органични молекули, ама нали знаете градивни елементи на живота...бля...бля...Хубаво, рабрахме ! Голяма сензация, огромен научен пробив, ама ми ни стана досадно.Бъдете така добри като откриете нещо наистина ново, поне няква едноклетъчна гадинка тогава да ни го представите като сензация, а не години наред един и същ претоплен буламач.

98

оня

преди 5 години

Вселената кипи от живот....

97

Анонимен 777

преди 5 години

Извънземни има, и се наричат ангели ,но може да ги видите само ако те пожелаят това.

96

ЗВЕЗДНИЯТ

преди 5 години

Всъщност има извънземен живот, но всичко се крие от хората, много хора знаят и са се виждали с извънземните (но точно тези хора никога няма да излязат публично и да кажат, че са виждали) , но всичко се крие от човечеството, защото както и хората, така и извънземните знаят, че човечеството не е готово за тази среща!!!

95

Анонимен

преди 5 години

Здравейте препоръчвам ви хитовият американски сериал Хавай 5 0 Засега с 8 сезона но ще има и сезон 9В България е изльчен по много канали и по Диема и по Нова телевизияПовторение на сезон 7 всяка вечер без Съботите и неделите от 21 до 22 часа по Нова телевизияДругата седмица започва новият сезон 8 по Нова телевизия

94

Анонимен

преди 5 години

След 50 години, ще има нова ера на колонизация и войни :)

93

MarchoBg

преди 5 години

Това за Енцелат го слушам от 100 години.

92

Хахах

преди 5 години

Тя вселената е безкрайна както и Земята.

91

Гост

преди 5 години

Ходещ необразован мистик! То на теория е лесно, утре и самолет ще подкарате. Е да де, ама не знаете как. Учене трябва.

90

Визитация в Лудницат

преди 5 години

Няма такова нещо като извънземен живот. И не познаваме Вселената само до Слънчевата система. Познаваме я достатъчно, за да е ясно, че са безпредметни глупости за необразовани наивници да се вярва в извънземни. Защо не повярвате и в дядо Господ и в Ада? Я идете да се образовате малко! Такива като вас виждам и в други болници. Една такава като вас ми казва: "пия вода от магнитна чаша и не съм боледувала от пет години", а ходи да си лекува хеликобактера с антибиотици.

89

Филип

преди 5 години

Бля бля бля и едни пари са наредени. Кой и как успя да гребне от тоя океан, кой и кога изобщо доказа, че има нещо там. Теории бол... факти и истинска наука в тая сфера няма. Термина тук е научна фантастика за милярди долари.

88

Боеко

преди 5 години

Да почне да лобира за интегрирането им в ЕС като един виден космополит.

87

Анонимен

преди 5 години

"огранични молекули"На тая Джески вече ще ѝ викам Джесика тъпoтo.

86

Анонимен

преди 5 години

Явно началника ти тее научил да си като него е това е успех ние не можем това врътка си човека неколко женени ония си му дават тои доволен те също модерно ловешко общество като се замислих сигорно някои бая спят от уменията му бъди се така успех

85

Анонимен

преди 5 години

Въх като оня дисководещ де ползва и жени приятели да има полза от тях само че така го прави че зе да ме кефи последното му творение братовчеде че ти до пенсия си осигорен кеф ти колегиум по тоя начин гледкаш си дечица пипаш стоиност и пара правиш евала е така се живее сто години първо уреди братовчетка ми сега си уредил още няко шапка ти свалям така се прави корупция умен е ем връзки ем пари

84

Откривател

преди 5 години

Тези са като комунистите - отчитат дейност за да лапат лесни заплати.

83

Мюмюн

преди 5 години

Шматарок, на вселената не и пука какви определения даваш. От какво е създаден живота на земята: Водород, Въглерод, Азот, Кислород...кои са най-разпростанените елементи във вселената...Водород, Хелий, Въглерод, Азот, Кислород,.. в този ред, като хелия е инертен и не се свързва в сложни молекули. С нарастване на теглото, намалява концентацията и стабилността на елементите.

82

шматка

преди 5 години

До шматкаИ кои сме ние че да даваме определение за живот в космически мащаб.Нашите познания са ограничени до нашата планета хайде и нашата сл система.Нека да не се надскачаме.Там някъде може би има разум много по различен от нашия и много по разнообразен отколкото можем да си представим а ние търсим само себе си.

81

Анонимен

преди 5 години

"Откритие" Трябва да си много ограничен и само влюбен да си мислиш че, всичко което щъка по прашинката наречена Земя е единствено и неповторимо.

80

Анонимен

преди 5 години

До шматкаВсе пак, има базови принципи чрез които може би можем да класифицираме какво е живот и какво не. Примерно, живот е всичко което се противопоставя на ентропията (достигане до по ниско енергийно ниво).