59

Мюмюн

преди 5 години

Мозъка не може да работи на 100%, просто защото ще консумира прекалено много енергия, а когато сме еволюирали е нямало кауланд и била да си купуваме пражоли и лютеница когато си искаме. Иначе човек си използва 100% от мозъка, само че не по едно и също време.

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Аве, ако докато караш тъпата ти кола и не си включил климатика защото не ти трябва, това означава ли че колата ти работи на по малко от 100% ?!

57

Анонимен

преди 5 години

до 58Баба ти работи на царевичната нива с 1% , Ти в склада на 5 %....и така..до 20 %...Някои.И аз не си мисля...учени го установяват, папагал!

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 58Защото учените казват, че ползваме само около 10% от капацитета на мозъкът си. Ами останалите 90% защо не се използват пълноценно?

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Не съм виждал кутията на Пандора, но не виждам защо да не бъде 'разгадан' ?! Нещо магически и непознаваемо ли е мозъка или топка белтъци ?

54

Анонимен

преди 5 години

Може да се окаже, че мозъкът е извънземна част от човека, но не може да бъде разгадан на 100% от неговите възможности. Нещо като кутията на пандора е всеки един мозък.

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Мозъкът работи на 100% от капацитета си. Не знам защо си мислиш, че Х% от него работят а другите 100-Х не работят.

52

Анонимен

преди 5 години

До АхаЗа разлика от кремълската пропаганда, учените в САЩ се позовават на факти.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен54Аз написах, че първо трябва да разберат мозъка как работи примерно на 100% от капацитета си и тогава да ровят из планети и космос.

50

Анонимен

преди 5 години

До МюмюнТахионите пътуват по бързо от светлината.

49

Анонимен

преди 5 години

до 52 Учените откриха тайната на човешкия мозък...обикновените хора разполагат с 20 % от него..най-големите гении с 40% максимум!

48

Анонимен

преди 5 години

до 49И на мен ми звучи като матрица това Вселената...толкова необятно.Но като се замислиш и ние сме необятни хората в разума си......Дали ние не сме я създали? Дали не сме извънземни или извън вселенни?

47

Анонимен

преди 5 години

Учените не могат да открият тайната на мозъка, а тръгнали космоса да ровят. Смях.

46

Мюмюн

преди 5 години

В момента цялата галактика трябваше да е супа от радио сигнали, от развита циливизация, или ранно развита, ако сега използват нещо друго за комуникация. Въпреки че ме съмнява че може да има нещо по-бързо за комуникация от фотоните, които вселената използва за предаване на информация(въздействие). Дори и гравитацията "пътува" със скороста на светлината ( фотони ). Можете да прочетете повече в уикипедия. Не съм оптимист че има други, и това ме натъжава като гледам как си унищожаваме планетата.

45

Анонимен

преди 5 години

от 482 ТРИЛИОНА Галактики, не милиарда!Извинявам се!

44

От мен да знаете

преди 5 години

Космос няма. Живеем в матрицата. Всичко е просто една ретро симулация във квантовите суперкомютри на извънземните от бъдещето.

43

Анонимен

преди 5 години

до Шматка Последно учените казаха че има 2 милиарда Галактики във Вселената.Нашата Галактика за сведение има 400 милиарда звезди( слънцето) която е дълга 120 000 светлинни години. Най Близката до нас Галактика Андромеда е на 2 милиона светлинни години. Това са Слънца повече от всички крайбрежия песъчинки на земята.Човешкият мозък не може да си представи колко са 15 милиарда светлинни години..

42

Аха

преди 5 години

Все едно да пръд.на и някой в Щатите да познае какво съм ял преди 2 дена. Това си е същото откритие...ала бала без доказателства.

41

Мюмюн

преди 5 години

Мили ми смехурковци, има един човечец Енрико Ферми който е по-умен от всички вас взети заедно, и той се е чудил същото. Та идеята е следната, вселената е на 13 милиарда години, човечеството с текущите технологии ( йонни двигатели ) може да обходи цялата галактика Млечен път за 1 милион години. Пита се в задачата, по-напреднала циливизация би могла да обходи, че и да направи бази из цялата вселена за по-кратко време. Защо виждаме точно 0 доказателства за каквато и да е намеса.

40

Анонимен

преди 5 години

До шматка 44Защото само на земята има условия за висш разум. Само тук има кислород. И когато кислорода се изчерпа и тука на земята ще има само бактерии и микроорганизми.