270

Анонимен

преди 5 години

До 280Бойко закъсня, ужасно закъсня!.спокойно, ше навакса - скоро ше минем на "червонец"

269

Анонимен

преди 5 години

До рубладжийски партии 275Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др=пропуснал си най-голямата, трояннкият кон - герп

268

Анонимен

преди 5 години

Бойко закъсня, ужасно закъсня!

267

Анонимен

преди 5 години

В руските медии пише:-,,На думата на България вече никой не вярва.Нужни са европейски гаранции." Е това е обобщено с две думи.Останалото е бла-бла на българските медии.

266

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоТо и Германия е в ЕС и НАТО , пък даже не един ,а два потока си прекара от Русия .

265

без пардон

преди 5 години

Огромна разлика! Пожарникарят - селско тарикатче, Путин - световен политик!

264

Зозо

преди 5 години

Лелеле, пак стотици руски мишоци са се активизирали по форумите. Да си знаят, че никакъв поток и АЕЦ няма да има. Тук е ЕС и НАТО!!!

263

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Константинов

262

Анонимен

преди 5 години

Вие още ли си мислите че Орешарски,Борисов,Доган,Пеевски са различни неща?Едно и също са!За пред публиката са различни

261

Мислеща

преди 5 години

Борисов, пътник си и го знаеш! Спасявай се някъде на топло местенце в Брюксел, докато е време! После ще бъде късно!

260

Пешко

преди 5 години

До Анонимен 285, Патока го стопира Орешарски, ше извиняваш

259

Анонимен

преди 5 години

тотален провал за борисов а и нагло лъже народа, оставка !

258

Шах по турски

преди 5 години

та всички потоци през Турция, и кранчето и транзита са в ръцете на Ердоган, да не е Украйна или България .радост за Турция! Шах с коня и мат Европа от Турция!А на снимката и двамата гледат в различни посоки, значи различни интереси!!!

257

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗаповедите САЩ ги дадоха на Орешарски и потока го спря Орешарски, след като Макейн и цо. му набиха канчето. ББ като дойде и се опита да рестартира но по ЕС правилата, което не се хареса на Путин и той спря потопа, пардон потока. Путин искаше всичко да е руско през БГ и да плаща 65 млн. като такси и толкова. ЕС (България) искаше тръбата да е българска и трети доставчици да участват със свободен достъп и да има реверс както е в ЕС. Путин отказа.

256

Анонимен

преди 5 години

До 285Управляваха комунисти, а през 1989 просто тези същите комунисти се пребоядисаха. Но останаха с комунистическото си мислене и *** на Русия...те не са и комунисти , партийци са!идеята на комунизма беше демонтирана в началото на 80-те

255

Анонимен

преди 5 години

До 293ЕС се тресе и се пука по шевовете, САЩ работи за Руснаците. Турция се облизва за плячка..това само сляп не го виждаше още от преди петилетка.короната и нейната огромна колония, ятагана и мечката стръвница отдавна ръфат "старата госпожа" от всички страни.фашизъма и затягането на глобалните гайки са в ход, зашото системата на хартиените пари вече даде фира и следва да се замени с електронно-банковият концлагер... иначе кошера ще се саморазпадне.

254

Анонимен

преди 5 години

Бойко как се извъртя.Сега говори точно обратното на това което говореше преди 2 години.Мислите че руснаците не го виждат ли?Гледат го с погнуса.За тях е дребен балкански измамник.Нали точно той стопира Южен поток по заповед на американците.Сега друга песен запя.

253

Анонимен

преди 5 години

Язък за бъдещото поколение на България. Тука положението никога не се е променяло. Управляваха комунисти, а през 1989 просто тези същите комунисти се пребоядисаха. Но останаха с комунистическото си мислене и *** на Русия.

252

Анонимен

преди 5 години

Това се чете така. 1. БГ потока ще е от Турция за БГ. 2. Ще плащате такси и на Турците. 3. Вече сте в сферата на Турция, спасявайте се. На фона на изцепките на Шкембе войвода за достъп на турски самолети да си летят над нас когато си искат, това за какво ви говори. Шкембо каза, че било реципрочно. Как точно след като ние нямаме авиация вече. ЕС се тресе и се пука по шевовете, САЩ работи за Руснаците. Турция се облизва за плячка. А ние със свалени *** по средата.

251

Един от Северозапада

преди 5 години

"Националният предател Б.Б. претърпя поредното фиаско на руска земя !"----Кратко, точно и ясно. Обаче, според герберастките тролчета, Баце е поставил Путин на колене??? Така ги постави на колене, че едва ли не им заповядваше, какво да правят в Сирия....Баце , все повече се убеждавам, че живее в паралелна вселена, населявана самоот него и герберастките тролчета...Лично той се тупаше преди месеци, че спирал руски проекти, а сега, с какви очи отиде да реве като вдовица за....Поведение на лека жен