10

Анонимен

преди 5 години

Турски поток да влиза ала турски самолети защо?

9

Анонимен

преди 5 години

пак се почна аец,паток,аец, паток, аз незнам какво още трябва да се случи та да му дойде акъл на тоя народ че руските крадци бизнес неможе да се прави, колко милиарда окрадоха покрай техните аеци и патоци

8

Анонимен

преди 5 години

До 8===о TANAP не конкурент России потому что больше 10-15 миллиардов газа пропустить не может.Мы Турцию поставляем больше. Про ЕС я вообще молчу.

7

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ние, като държава членка на ЕС, който даде най-добри условия, е добре дошъл", каза българският премиер.Това казва всичко!

6

Анонимен

преди 5 години

Важното за Баце е да му влиза; дали ще е "руска тръба", дали ще е "турски...поток", няма значение. Изпусна питомното, сега гони дивото и се фука. Утре може да клекне и се навие и на газ - втора употреба. :)

5

8===о

преди 5 години

***-ин усети как TANAP му влиза (малко под) в гърба. И бърза натисне меката п..ка Борисов със турски поток и бееелене.

4

Анонимен

преди 5 години

Всем привет! Когда-то, пару лет назад я тут спорил с одним болгарским ПОЦреотом НАТО ЕС и США что Болгария да и сам ЕС со временем приползут в Россию. Я оказался прав.В 2014 ЕС с чрным президентом США (героями) ходили,в надежде ПОРВАТЬ экономику России. Прошло 4 года ,Россия тврдо стоит на ногах,ведт свою независимую политику.Строит мост в КРЫМ,строит замечательные стадионы и так далее..С Россией говорить языком ультиматума может только умалишнный человек.

3

ей, голем успех

преди 5 години

""Турски поток" влиза на територията на България". Това е голям успех за! Също като името "Северна Македония". Да се чуди човек за какво са ни дипломати изобщо.

2

идват

преди 5 години

Скоро ще пристигнат емисарите от САЩ и приказката ще свърши пак!

1

man

преди 5 години

Бацето изпусна шанса тръбата да влиза направи при нас, това е катастрофален фал.. за Белене не ми се говори даже