310

Belene super star

преди 5 години

НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ В СОФИЯ след 9.11.1989 година цакат яко Москва и София .НА всяка среща БЕЛЕНЕ .Опитаха с е д а прецакат и Хилъри КЛинтон от Wашингтон с внушение, че ТЯ ЩЯЛА лично да гради 7 и 8 блок в Козлодуй /за поне 16 000 000 000$ ограбени от БЪлгарския народ.ДОбре че хванахме Wестингхаус навреме ..иначе сега щяха да крадат милиарди годишно от БЪлгарския народ ..

309

Анонимен

преди 5 години

Научили си урока............да бе............кой ще повярва??

308

:) Белене

преди 5 години

Политическа корупция без граници

307

Кротко

преди 5 години

Руския език укрепва биосферата.Пробвали сме го на големия лечебен на времето басейн на Дружба Варна.. Април само немци шпрехат на немски в басейна няма енергия за останалите. С първите руски от Германия за минути беседване на руски език биосферата се въстановяваше и хоп всички ставахме приятели вкл с немци,казахи ,евреи, македонци,българи даже с варненки ставахме добри познати.има много заснети кадри вижда с е как се укрепва биосферата в басейна.Заради това е въведен църкоено славянския 10 век..

306

Кротко

преди 5 години

Благодарение на бърз ЗАКОНЕН референдум в Крим бе въстановен жесток пробив направен от бесове обсебили милиони украйнци през телевизии на украйнски език.Експерти по пси войни да специфицират бесовете от снимани драки в парламента на Киев.Видяхме при първите бунтове от обсебени от бесове в Крим хиляди снимани бесове проникнали през древен активиран разлом ,Украйнците ни ПАЗЯТ ОТ ОПАСНИ ДУХОВЕ Н А ИЗВЪНЗЕМНИ с руски Пазят и цяла европа от хохоли ,бесове, таласъми,чортове..

305

Повече руски език

преди 5 години

Руския език спаси Израел и Турция /заради милиони туристи от жестоко нападение от извънземни нашественици обсебващи с нано скенери милиони психизирани ..Повече руснаци по добре.Опита да се въведе украйнски език в Украйна води до трайни увреждания на съзнанието на десетки милиони наши братушки там.. езика садържа старо славянски warning букви i предупреждаващи з а наличие на древни тежко въоръжени могъщи цивилизации до нас.ТАм е абсолютно НЕОБХОДИМ РУСКИ ЕЗИК плюс Украйнски и БЪлгарски.

304

По Кротко

преди 5 години

АКо не бяхме блокирали "ЮЖЕН поток "сега трябваше да плащаме по няколко милиарда евра годишно НЕУСТОЙКИ НА ГАЗПРОМ.ГАЗПРОМ ЩЕШЕ ДА ЗАТЪНЕ С около 30 000 000 000$ и щеше да нанесе над 10 000 000 000 000 $ загуби на Москва Киев,АНкара,София заради откат на охраната на Черно море срещу опасния газопровод. На ПАША дере щяха да искарат пет тръби супер скъпи..

303

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 314Какво са искали и са получили......нали

302

Мнение

преди 5 години

Авторката нещо не е в час. След като хързулнахме русваците с Южен поток, там се изпариха и последните братски чувства. Искахме прагматични отношения и ги получихме. Москва има интереси там където има гаранции за бизнеса. А България не е от тези страни спрямо руския бизнес. Така че Русия нищо не иска от нас, но няма и вече да дава...така че си имаме вече прагматични отношения. Трябва много добре да знаем какво си пожелаваме, защото може да ни се случи

301

АМИ ПРОСТО Е...

преди 5 години

ПОРЪЧАХА НА РАДЕВ----ДА , ПРЕДАДЕ НА БОКО , ПОКАНАТА ОТ ПУТИН ЗА РАЗГОВОРИ!!!!/..и офицера за поръчки , СИ СВЪРШИ РАБОТАТА../НИЩО , ПОВЕЧЕ..ХА,ХА,ХААААААААААААААААА

300

Hahaha

преди 5 години

Ако не слушате Путин и Ердоган ще останете зимата без гЪзчица.За това бъдете послушни,яжти и сИрете спокойно.Ще имате руски газ от Туркия.

299

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ГОООЛЕМА МЪКА , ЕЙ....Т.Н."ПАТРИОТИ" И *** , СЕ СКЪСВАТ ОТ МЪКА , ЧЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ГАЗА НА ТУРЦИЯ , А НЕ НА РУСИЯ!!!!БЕЛКИМ , НЕ СМЕ ПЛАЩАЛИ ДО СЕГА НА РУСИЯ --НАЙ-СКЪПАТА ГАЗ В ЕВРОПА... !!!!??ТОВА Е ТО "РУСКА ДУПЕДАВЩИНА "...НАРЕЧЕНА КОЙ-ЗНАЕ ЗАЩО ..."ПАТРИОТИЗЪМ"!

298

Анонимен

преди 5 години

"Турски поток" през България пък кранчето в Турция и плащаме на Турция. Голема комбинация с многооо голема "изгода" за България.Направо човек да " плаче" от радост и " големият" успех на дипломацията ни спряма Русия.

297

бай Кольо

преди 5 години

Това било "минали събития".. Минали, но с траен ефект.. Наритаха го като бъхлив *** в Москва и сега се чуди как да замаже положението.Помните ли онова прословуто лято, когато всяка вечер протестуиращите умни и красиви столичани в повече блокираха центъра на София и човек не можеше нормално да се прибере вкъщи след работа? А помните ли онези американски сенатори, които дойдоха в София и спряха Южен поток?А пък сега сме се сетили пак за АЕЦ и руска газ.. Сетила се Мара да се побара...

296

Анонимен

преди 5 години

"където са погребани десетки хиляди руски и съветски воини, загинали в боевете за освобождение на България"15 хиляди руски войни са загинали за свободата на България, Румъния, Сърбия и Македония. Над 30 000 български войници са загинали от опълчението и от Априлското въстание за свободата на България. Стотици хиляди са цивилните български жертви. Но за българите освободили България нямаме нито един паметник. Все за руснаци.

295

Анонимен

преди 5 години

Хукна веднага след Радев за да трупа точки. Само, че Радев беше приет, а ББ тактично отсвирен. Разлика бол.

294

Anonimen

преди 5 години

И се оказа, че нищо от това не е вярно:) Просто е бил тотално отсвирен от Путин :)

293

Анонимен

преди 5 години

България е избрала премиер ,който е работил срещу българскитеинтереси .Идва моментът наистината .и трябва да се поискасметката на българските предатели .

292

Anus shepti

преди 5 години

Чакахме сорос да ни оправи но уви.електромерите изкараха на улицата.не можеш да поставиш ни магнит.ни мост.щастието беше кратко но чалгата винаги силна. Елате пиленца при батко

291

Тези Двамата

преди 5 години

се харесват - това е Важното - Слава России - да Пребъде Братството ни,Благословено от БОГА!