230

Пресс

преди 5 години

Президентът Радев прокара пътя на ББ, виж кой бяха в делегацията.Радев завършва с отличен успех (Air War College) - Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по Стратегически проучвания.Място за сравнение между Президентът на БГ и ББ няма - който е научен да лети не може да пълзи.Всички гледахме пресконференцията.Когато фактите говорят...Унижение за ББ е огромно, "оно го плюе, то мисли че е роса".от снимката лъха на отвращение и погнуса от ББ - не го гледа дори.Плащайте на Турция!

229

реалист

преди 5 години

1. Боко се прояви като не само мафиот, но и като отчаян ***. 2. Русия пак ще живее на наш гръб. 3. Дано нищо да не стане. 4. Според мен, това подмазване на Русия е лебедовата песен на Боко Тиквата.

228

Анонимен

преди 5 години

До ПресконференцияАх какъв анализ, какво чудо .... какви прозрения .... да не споменаваме, че след като Радев отиде при Путин, самият Путин пожела ББ да му отиде на гости. ББ му заши шамар като първо отиде до Украйна и след това в Кремъл.

227

Анонимен

преди 5 години

До FallschirmspringerТоест, Рашка ще построи за своя сметка тръба до България и България не се обвързва с количества газ за закупуване, както и с конкретни цени е .... дипломатически шамар ?!Глупости. Само преди месеци Путин искаше железобетонни гаранции за да продължи ТП до ЕС. Това което виждаме е Путин в поза партер пред ББ

226

Пресконференция

преди 5 години

Гледах пресконференцията на ББ и Владимир.Останах с горчиви привкус, съдейки от вербално и невербално поведение на Владимир за отвращение към ББ.За първи път виждам Владимир да отклонява поглед, да не гледа в очите събеседникът, в цялото поведие на Бладимир се четеше отвращение и презрение към ББ. Контекста на Владимир беше : БГ не е суверенна д-ва.С една дума : "Какво искате, вие сте зависими и нежелани?".Дори Радев не можа да измие позора на ГЕРБ.Отвратител/на история, унижение за БГ.

225

Fallschirmspringer

преди 5 години

Нека да обобщим,крайния резултат от посещението на Б.Б. в Русия е фиаско и както се полага едно подходящо унижение,където му казаха право в очите ,"вие сте изключително не надежден партньор".Сега ще послушаме фанфари на родна поща за "епохалния" успех, за "разчупване на ледовете", но ние си знаем,че това е поредния провал в серията от провали.

224

Fallschirmspringer

преди 5 години

От изнесената информация в различни руски сайтове оставам с впечатление ,че нашите доморасли политици /вижте министъра на външните ни работи/ са взели желаното за действителност.Трябва да се забрани на хората ,заемащи държавни длъжности да са толкова ***.Просто получихме един дипломатически шамар с икономически привкус.Просто им казаха едно дипломатично Не,но сега ще сме свидетели да бравурни "конгратюлейшани",от придворните подмазвачи,въпреки позорния завършек.Така ,че Збогом хъбченце

223

Анонимен

преди 5 години

И ще дойде 1 юли, когато Боко ще разбере, че съвсем не е велик,оооооо съвсем не е велик, както се пееше в една песен!Себастиян Курц му го каза в очите, когато бе в София - Ще видиш след 5 седмици!Вече са само четири! Салава Богу!Снощното изритване от Москва му показа, че съвсем не е велик, съвсем не е велик!

222

ТЪПАНАРА

преди 5 години

БОРИСОВ ..РА ПРОЦЕПА В РУСИЯ--НИЩО НЕ ПОДПИСА,НИЩО НЕ ДОГОВОРИ---ТОВА Е ИДИОТСКО ПОВЕДЕНИЕ--НЕ МИСЛИ ЗА РОДИНАТА СИ А ЗАТЪВА В СЛУГИНАЖ НА ЕВРОГЕЙТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ--НЯМА ГАЗ,НЯМА ТОК--ИМА ТИКВА БАНКЯНСКА.

221

Активист на БКП

преди 5 години

Националният предател Б.Б. претърпя поредното фиаско на руска земя !

220

Анонимен

преди 5 години

И така, България се съгласи Рашка да построи продължение на ТП до българската граница за сметка на Рашка. Както и не се обвърза с задължителни изкупни количества и цени. Браво на Борисов.

219

Анонимен

преди 5 години

До ДумиНапомням, че ЕК доказа възползване от монополно положение на ГАЗПРОМ в редица европейски страни, вкл. и България. Глобата за това е 10% от световния оборот. Газпром требе ръка да целува на ЕС, че му опростиха глобите срещу редица мерки, една от тях е да не търси никакви обезщетения от никого в ЕС.ГАЗПРОМ призна и прие споразумението

218

Анонимен

преди 5 години

И така, да обобщим, Борисов изгонен позорно от Москва, Песков каза, че нищо конкретно да не е договорено! Общи приказки. Няма как тези хора, които даже не са се запознали с руския манталитет да отиват там, на място на преговори! Некадърници!

217

Fallschirmspringer

преди 5 години

България беше енергиен център на балканите ,но вече не е благодарение на последователните действия на правителствотои "приятелите"ни,а Турция е такъв.Просто вече никога България няма да бъде енергиен център.Сега вместо през страната да минават 63милиар.м3,ще се радваме на някакви 15 милиар.м3,при това подходящо оскъпени от транзитни такси,ама и това не е сигурно,защото нашето родно правителство е независимо и от него нищо не зависи.Просто още господарите ни не са се произнесли.

216

Думи

преди 5 години

Владимир напомни на ББ "че загубите за РФ от непострояването ЮП са: 800 000 милиона евро".ББ" Благодарен съм, че не държите зло, Старшият е винаги по-голям, и винаги прощава..."Владимир язвително към ББ: "Притесняваме "кой е млад, кой е стар -предвид, че по-големият е принуден да плаща", и пряко заяви че за този проект РФ ще иска гаранции от БГ и ЕС."Унижението за ББ е пълно, нищо не е договорено.ТАНАП - *** за БГ ще минава само 1 млиард куб. метра газ - недостатъчно, 4 д-ви мита,ИЗЛАГАЦИЯ

215

Fallschirmspringer

преди 5 години

"Русия е надежден доставчик на енергоресурси в България".Да ама България не е надежден такъв,просто правителството е силно зависимо политически ,а от там и икономически.Както се казва изпуснахме питомно и сега гоним дивото ,ама и то не е сигурно.Няма да се изненадам,асо долети някое чиновниче от ДД,за да вкара в правия път нашите самодейци,които си мислят,че нещо зависи от тях.Но този път имаме поточенце,а не поток и може в МС да се отбие портиерчето от Козяк,за да им "нашока" дебелите главици

214

Анонимен

преди 5 години

До ОПАРусия продава газ на Турция с 10% отстъпка. Руска газ през турция ще се продава на пазарни цени и без гаранции от държавата. Загробил ти е мозъка някой и то отдавна

213

ОПА

преди 5 години

ВСЕ ПАК ГАЗТА Е РУСКА ,НО НА ТУРСКИ ЦЕНИ--ВСЕ ПАК БОКО ТРЕБЕ ДА ДАДЕ НЕЩО И НА ПРИЯТЕЛЯ СИ ЕРДОГАНЧО ОТ НАШИТЕ ПАПРИЧКИ,И БЕЛЕНЕ ЩЕ СЕ СТПРОИ НА НА ДВОЙНА ЦЕНА ОТ ТОЗИ КОЙТО ДАДЕ ПО-ГОЛЯМА КОМИСИОНА НА БОКО--АБЕ ТОЗИ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА--БОКО ДИВЕРСАНТА

212

Анонимен

преди 5 години

До Ефенди СидеровПутин е прехапвал устни щото след историческият указ който издаде - за удължаване живота на руснаците, обмисля нов безаналогов указ - руснаците да ядат газ.

211

Анонимен

преди 5 години

Помним как джуджето искаше железобетонни гаранции за продължение на ТП до ЕС. Сега клекна с три думи - 'Навит ли си'При това, няма да се загробваме с кредити към Рашка и газта ще идва на конкурентни начала с азерския газ, както и с потенциалните други източници на газ през Румъния и Гърция.Те така се прави драги путинофили.