58

Анонимен

преди 6 години

Когато ви казах, че агент Иван иска връщане на наборното военно робство, защо не ми повярвахте?

57

Анонимен

преди 6 години

Нямам лоши спомени от казармата. Имаше и глупости и хубави моменти Като студент това ,че бях отслужил ми беше плюс в сравнение с колегите които ги чакаше "на стари години - 23-24":-)))) да отбиват службата.Абе мина и замина.

56

МНО

преди 6 години

До АнонименТоз, който не гепаше , оставаше без имущество!

55

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно Ердоган ще нападне,така че да се учат там,каквото трябва.

54

Анонимен

преди 6 години

Шкембе войвода иска да краде, пич. Дрехи, храна, оръжие... Знаеш ли що крадене е това.

53

Осман

преди 6 години

Веднъж идвам от градско с цигари за полковника. Беше жега и сложих баретата под пагона и гологлав влизам при полковника. Влизам в задимения кабинет и той вика : "Бу не?" - какво е това? И веднага премина на български "как се осмеляваш да влизаш гологлав при мен?". Само още веднъж и те пращам при ротния ти. Ти хептен се разпаса. И пак премина на турски Аблан вар мъ? (Имаш ли кака?) И аз викам имам. Отговаря "сикиджем абланъ" - щял да такова кака ми.

52

Анонимен

преди 6 години

Поканен ли е ген.Президента на 9. 5. В Москва. ИЛИ му е заповядано?

51

Веско

преди 6 години

До ПаскалЗнайте ли ко е гадну да ти дадат крив автомат и пробита каска ве!? Я питайте Паскал!

50

Паскал

преди 6 години

Съвет към всички които са заблудени и мислят да влязат в "армията" : стоите далеч от това място! Ще бъдете роби на безмозъчни и комплексирани селяци!

49

Анонимен

преди 6 години

бях точно там - в шзо-то. не ми говорете за казарма. хлапетата, които живеят с някаква романтична представа за казармата, са далеч от реалността. само 3 нощи ви трябват за да разберете къде се намирате и ще съжалявате за наивните си представи. а ако недай си боже попаднете в реална престрелка, ще напълните гащите. заслужава ли си да живеете като инвалиди заради една неправилна и корупмирана политика ?

48

Ефрейтор Исмаилов

преди 6 години

Мен ме провокираха с въпроси: ефр. Исмаилов, каква е задачата на Трета армия? Отговорът беше: Да задържим турците до 7 денонощия докато довтасат казаците..и аз казвам..а старшината ме доближава и тихичко ми вика: за два дена ще ни е.м. Та така, голям смях бяха самите началници. Машините постоянно се трошаха. Комедия.

47

Половете

преди 6 години

Трябва да върнат задължителната, че много *** започнаха да стават.

46

колиу

преди 6 години

сакат да одят у затвор с по-лек режим... а некой за лудницата неще ли да си резервира стая? тва са ора с некъф оФчи манталитет дето не искат да блеснат със своята уникалност а просто да си бъдат част от едно стадо:))) и не ми почвайте с тея офчотии за патриотизма...цяла държава бачка за мутрити ся и ши ми съ жертвати за тех:))))

45

Анонимен

преди 6 години

Ще има и такива които ще влязат в казармата от интерес към големите шмайзери

44

Анонимен

преди 6 години

Любимата песен на премиера.Батальона се строява, за последен пътСтарото се уволнява, зайците реват...

43

Паскал

преди 6 години

Артелната

42

Паскал

преди 6 години

До снайпераЗначи си бил обикновен крадец, тези от арената и ГСМ-*** сте ми любимите

41

Задължителна!

преди 6 години

Трябва да е задължителна и то, като в Израел - няма спортист, няма певец, вдичко влуза там, даже и жените. Тука може без жените ама мамините синчета требе в КЕЧа задължително да минат. После в Сливница, и накрая да се уволнят (ако не пукнат) от триъгълника. Задължително!!!!!!

40

минало бешело

преди 6 години

Първите месеци нямах възможност да вкуся храната в казармата, държаха ни пред столовата докато старите се нахранят, после ни пускаха за секунди по масите и ни гонеха. Който успяваше да хване някой комат хляб го слагаше в джобовете и така за да се научим на дисциплина и ред. Карахме на вафли от лавката, взимаш една кутия боровец и я разделяш с другарите по съдба. Това запомних от БНА - гаврата

39

Анонимен

преди 6 години

35 заблуденитекато нещеш да лекуваш безплатно и да обучаваш безплатно - работи си сам и сам си "давай заплата"! ама печалба нема да има, та нещата са затворен кръг, който си работеше добре, но едни решиха, че равенството не ги устройва и "засружават повече" от другитеайде като е така - пази се сам!