98

фрейтор

преди 6 години

До Ст. Г.То да беше за държавата добре.Аз си спомням, че копахме канали за кабели до една вила.Така и не разбрахме на кого беше вилата.

97

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98Има една стара източна мъдрост,която гласи: Ако начело на армия от магарета стои лъв,то тя може да спечели всяка война,но ако начело на армия от лъвове стои магаре,то тя ще загуби всяка битка!И тогава и сега схемите са едни и същи.Ако има истинска държава никой не може да се изправи срещу нея,ако няма ще сме ей така!

96

Шахин Ефенди

преди 6 години

До 99Пиле, свърши ли ти смяната в the brothel , че пак пишеш във форума.

95

Ст. Г.

преди 6 години

А едно време само кирка и лопата беше, били сме ходили в казарма, то не си беше казарма, а си беше безплатен труд за държавата.

94

Анонимен

преди 6 години

Е то навремето кой не крадеше? "Взимай, то е държавно!"Всеки само се чудеше какво да замъкне.

93

д-р Хаус

преди 6 години

Ако случайно има свободни места в психиатриите ( в което се съмнявам ), да застанат служителите зад сградата, в която се провежда комисията на желаещите да встъпят в служба и да си попълнят докторите бройките ...

92

MaйMyнaтa

преди 6 години

До 96И кво викаш че военните едно време са краднали повече от сегашните ни политици?! Айде маани, не си само ти в тоя район на светот!

91

Анонимен

преди 6 години

Takoвал съм ви и държавата, и армията скапна, и всичко.Прокажено племе от нефелници!

90

Анонимен

преди 6 години

До 95Да сега през 2018 си много отворен :))) Тогава си мълчал да не ядеш тоягата . Няма нужда да споря с тебе...всичкии знаем, какво беше. 2 милиона казармаджии ги направиха диви и щастливи банда борци и фитнесджии :) Няма нужда да се оправдаваш...То вече е минал ФАКТ.

89

Анонимен

преди 6 години

До 94 в армията НЕ СЕ БАЧКА.ТИ СИ СЕ ОБЪРКАЛВ АРМИЯТА СЕ КРЪШКА.ПАРИТЕ СЕ ДАВАТ ЗА ПРОСПАНО ВРЕМЕ РАБОТИ СЕ , КАТО СИ НАПРАВИШ ФЕРМА.

88

Анонимен

преди 6 години

А какви истории съм чувал за Строителни войски, ех... "Абе как ще си купуваш материали за вилата и ще търсиш работници бе, нали си офицер в Строителни войски!?"

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 93Мутренските бригади били голямата работа,казваш.Ти виждал ли си как две хлапета на по 15 години въоръжени карат 10 човека от мутренска бригада да лежат в калта,точно 90-те години? Щото аз съм го виждал на живо.

86

ХАХАХА

преди 6 години

и настана шубе сред всички пишещи мишки !ами плащайте повече на военните да има мераклии да бачкат пък няма да има нужда от допълнителна армия

85

Анонимен

преди 6 години

Служил съм 2г и 45 дена.Видях и хубаво и лошо,но общо взето съм за наборна военна служба,но.....Никога не бих отишъл да воювам заради меко казано съмнително забогатели политици,мутри или бизнесмени-без значение от коя партия,кой пол или каква религия изповядват! Да пращат там собствените си деца,да защитават на родителите си имането!Ни американци,ни руснаци,турци или марсианци ме греят! Това положението!

84

Анонимен

преди 6 години

Мутренските бригади 90те доказаха, че е важно качеството , а не количеството :)) Нали по него време всички бяхте ходили в казарми ...защо не им се противопоставихте ? Напъхахте се в панелите и 15 години тишина....Нали големи мъже сте били :)) За кво са ви тренирали ? Да копаете на село и атом от ляво.

83

Анонимен

преди 6 години

Поне за телевизия няма да сме зле еи барем без пари щее кабелната хах

82

Анонимен

преди 6 години

Ябе славно време свръзка даи и се скатаи ще опъваме кабеляка на корен до безкраи

81

0

преди 6 години

Не мерси !

80

Анонимен

преди 6 години

Коичев идем батка идем в 5;30 да гониш мишките еи

79

bluesky1

преди 6 години

До Иван 83 На 38 съм, не съм ходил в казарма, НО....сега доброволно бих отишъл, САМО обаче след като видя, че синчетата на олигарси, мастити бизнесмени, депутати и тежки министри и високопоставени, ояли се партийци, също отбиват военна служба! Иначе НЕ....ахахахахааа.... Казармата е била винаги пълна с комплексари! Няма как нормалния човек да си пусне децата войници, за да издевателстват над тях некви малоumni шЕпкари с малко мозък...