118

Анонимен

преди 6 години

Още нещо "Щом на гарата пристигне дизелът червен, ний на него ще напишем 'Набор уволнен'!!!Уволнениеее, уволнение, ти си нашето спасение!!!Уволениее, уволнение, ти си нашето спасение!!!

117

Анонимен

преди 6 години

Нека да бягат всяка седмица марш на скок с пълно бойно снаражение, а то е сумка на коланата с четири пълни пълнителя с автомат 'Калашник' и ножа, лопатка, противогаз, платнище, мешка на гърба пълна.Да видят как е!

116

Някой

преди 6 години

Да ги накарат да косят тренировъчната полоса с нокторезачка като от време на време им задават "газ"!!!

115

Анонимен

преди 6 години

Няма вече противогази,нож.Има сливова с домати п***** цяла нощ.

114

Редник Табуретка

преди 6 години

Русо гадже имах аз а сега противогаз. Няма вече мама ,тати има тежкибавтомати.Няма вече скара, бира има тичай по барираГаааааззззз

113

водач на МПС

преди 6 години

Да, бе... Измерване на спалното помещение с кибритена клечка - дължина и ширина ! И посредством същата кибритена клечка трябва да изчислиш квадратурата ! Ако сбъркаш, почваш да мериш наново... *** изгъзиците ! Или да изтъркаш паркета посредством четка за зъби ! И то за време ! Новобранци, мислете му !!! Старите кучета ви чакат.

112

Анонимен

преди 6 години

След премахването на казармата няма мъже, всичко е меки китки,дори гласовете им са такива,самото поколение сякаш вече се изражда, всичко е пропаднало и момичета и момчета, да не говорим колко са мързеливи.

111

Samo minavam

преди 6 години

Привет кемафи,готини пичове бяхте и добре си прекарахме.Тези доброволци,ако ги закарам на ТУБС на Корен и ще лапнат дулото на калашника.Каракачанката е за там,да тича пред танка.

110

Ще ти кажа

преди 6 години

Предприемачите в България са по малко от 1% от населението. Което е доста под средното за развитите държави. Но именно предприеамачите правят икономиката и дават работа на другите 99%. Предприемачите плащат и данъците със които държавата може да си позволи лукса да поддържа армия.Липсата на достатъчно предприемачи и иноватори в индустрията е една от основните причини за ниския стандарт на живот в Бг.

109

Анонимен

преди 6 години

Нека идат да се поочукат малко.Но съм сигурен че няма да е същата казарма като преди.А и 1 месец е нищо.Не е две години.

108

на баб ти хвъчилото

преди 6 години

До Не, благодаря!....и колко процента в бг са 'предприемачите" ? хаха

107

дядомраз

преди 6 години

На времето дисциплината в армията беше сурова.Сега това би се приело за извращение но това е погрешно. Суровата подготовка дава по-големи шансове за отцеляване и успех.Гледали сте филми на военна тематика. Ако не ви се ходи в армията спортувайте или поне бягайте по 2-3 км. на ден. Научете се да стреляте.

106

фул екстри

преди 6 години

...ааа има разни екстри (е,не за всеки,ама всепак ги има) - розови BMW- та, напрмер.....

105

Не, благодаря!

преди 6 години

Казармата и изобщо военната професия/служба е подходяща само за хора със ниско IQ.Няма интелигентен човек който да е готов да пропилее най важните години от живота си със такава непродуктивна дейност.Умните млади хора учат, работят, развиват се а тези които са най пробивни още от рано стават предприемачи и започват собствен бизнес. Обикновено първите бизнес начинания рядко са успешни но пък така се придобиват важни знания и опит.А във армията успехи няма

104

Берлин

преди 6 години

За мен казармата имаше огромен смисъл. Там за първи път осъзнах колко много тъъъпи кoпелета има в БГ, и че трябва при първа възможност да си вдигам чуковете към нормалния свят. Преди това съм живял като в капсула, сред интелигентните си приятели в столицата.

103

дядомраз

преди 6 години

Служих 2 г. мотопехотинец,викаше му се кашик.В началото беше адски трудно за градските момчета,но отрудените и обрулени селски момчета го понасяхме по-леко.Командата "атом" значеше да легнеш моментално с крака към взрива.Тя винаги се издаваше в калта,а веднъж в малката рекичка през зимата. Отначало се държахме като примадони,търсим сухо място,но при взрив това би ни коствало живота.С времето "изтръпнахме" и падахме в калищата без да му мислим и то с луда наслада.Луда кашимерия!Славни времена!

102

MaйMyнaтa

преди 6 години

Абе и с казарма и без казарма, пак сте мой...всичкиии. Да не мисли някой че ще мине "метър"? Разбрахтели беее..дpoги малолетни, мой сте

101

Анонимен

преди 6 години

Промити псевдопатриоти, жертви на хибридната путинова война.Щяли да ми защитават родината.Да отидат и да видят за какво става дума- българска простотия и селяния...да усетят родната казарма.И след това да ми обясняват.Ама, пак няма да им оврят главите, защото преди беше задължително, а не само за няколко седмици- ей така, да видиш...

100

Анонимен

преди 6 години

Едно време казармата беше 10% военно обучение и 90% други дейности - маршировки, почистване на помещения, работа в столовата, носене на дърва и въглища, боядисване на бордюри и много наряди. Младият войник беше вечно гладен, недоспал, недоумит и т.н. не-...Това се правеше с цел да се смачка личността и младежът да стане робот, готов да изпълни всяка заповед, вкл. и да влезе в бой, без въпроси. В казармата няма демокрация !Добре е сегашните домашни фи лософчета да послужат няколко месеца !

99

Анонимен

преди 6 години

По действителен случай:Въпрос към ***: Какво правиш?Отговор: Чакам да дойде Петък.