67

Анонимен

преди 6 години

до 66 С такъв велик лидер ли загубиха германците войната, бе креттен? Лудостта на Хитлер прецака цяла Германия. При толкова много ресурси пияния руснак да ти се изссере накрая на главата...само един побъркан Хитлер беше в състояние да го направи..без никаква стратегия завоенни действия.Такъв ти беше откачения Хитълер дето му се кланяш.

66

Анонимен

преди 6 години

Адолф Даслер е шиел дрехите за армията на Хитлер. Марката Адидас. Но никой не скача на Адидас що така...

65

беден пенсионер

преди 6 години

До АнонименДокъде ни докараха управляващите..............

64

ц

преди 6 години

Още 20 г и немците ще му сложат лика на фюрера в райстага ,казвам ви .......Историята с Исус се повтаря .

63

Анонимен

преди 6 години

Ние сме получили земя от Хитлер,немеца може и да е загубил,но на нас Хитлер ни е оставил нещо .И да,не са много умни щом с такъв велик лидер взеха ,че загубиха войната ,която Хитлер сам почти им спечели .Сега какво ,пак познатите икономически чудеса и ЕС,докога,докато Англия,Сащ и Русия не развалят цирка .

62

Анонимен

преди 6 години

Мога да се обзаложа, че поне половината от купуващите не могат да кажат имената на всички, чиито ликове са по магнитите. А със сигурност не са наясно и от битието и идеологията на никой от въпросните. Иначе и аз съм на мнение, че за глоба е преди всичко факта, че е наредила на едно табло Хитлер, Сталин, Путин и Ботев и Левски. Но като гледам надолу явно има някакви табелки на футболни агитки, така че сергията е манджа с грозде...

61

Анонимен

преди 6 години

до 61 Германците са тъппи, а ние сме умните дето боготворим Хитлер? Олигoфрен!

60

Анонимен

преди 6 години

До 58 YGTмлък бе джендар....

59

Анонимен

преди 6 години

учудващо ли е, че редом с магнитчето с квадратните мустачки, стои и магнитчето с големият мустак !?!шахматистите упорито забиват клин за разцепване на обществото и самоунищожението му, след което ще те ще възкръснат като феникс от пепелта, предлагайки "спасение" на оцелелите. поредната серия от познатата сапунка, която човечеството гледа от векове!нищо ново не измислиха тия шахматисти - едни и същи дебюти, един и същи мителшпил и еднакви ендшпили.гросмайсторите са се изчерпали явно!

58

do 55

преди 6 години

Никой не е пророк в собственото си село .

57

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Ти помнишли го Долфи или си чувал само за него?

56

YGT

преди 6 години

Пишете!: Извратено е магнитче или фланелка с Путин, Ленин, Сталин и Че Гевара. Това е извратено

55

Анонимен

преди 6 години

АЗ ПЪК ИСКАМ МАГНИТЧЕТА С ОБРАЗА НА РЕПТИЛСКИТЕ ЦИОНИСТКИ ВЛЕЧУГИ РОДШИЛД И СОРОС ДА СИ ГИ ЗАКРЕПЯ В ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ И ВСЕКИ ПЪТ КОГА ОТИДА ПО НУЖДА ТЕЗИ (ЧАРОВНИ) ОБРАЗИ ДА МИ НАПОМНЯТ КОЛКО СА (ХУБАВИ) ЕВРеОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ (ЦЕННОСТИ)

54

Анонимен

преди 6 години

До всички иддиоти които защитавате Хитлер: Аре разпанете такава сергия с лика на Хитлер в някой германски град и да видите какво ще ви се случи. Няма да излезете от паделата. Самите германци са отвратени от Хитлер....а бай *** го боготвори едва ли не. Скаппаняци!

53

Пич

преди 6 години

Е, то ако трябва да се глобяваме за антидемократична идеология, да започнат поред отгоре надолу на това табло. Тодор Живков, Путин, Сталин, чак тогава идва Хитлер. А това, че е сложила Сталин и *** на едно табло с Левски и Ботев, определено си заслужава глоба.

52

Анонимен

преди 6 години

В пинтерест-а колко много дъски има с Хитлер, свастики и sieg hеil.

51

Петров

преди 6 години

Скоро в "демократична" Бългерия магнитчето с Хитлер ще бъде задължително. Като стар приятел на нашите "съюзници" в ЕС и НАТО.

50

Пешо

преди 6 години

Всеки който си купи магнитче с Хитлер ще се записва с ЕГН в специален регистър и ще се следи от сателит.

49

рускиня

преди 6 години

хахаха - На една сергия изложени Хитлер, Васил Левски, Христо Ботев. обаче статията отново набляга - Хитлер, Сталин, Путин.

48

Анонимен

преди 6 години

На джендърите не се харесват Хитлер и Сталин и стига с тоз фашизъм туй е доста спорно и на света са умрели много повече хора само в Бенгал умират 2 млн човека заради Чърчил от глад Цяла Индия е била един голям ГУЛАГ.