107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 109То веч има

106

Анонимен

преди 6 години

Някой ден ще продават магнитчета с Боко ***.

105

Анонимен

преди 6 години

Евреите разсипаха света с тяхното лихварство и войни. Те контролират медии, правителства, банки, холивууд (незнам колко е холи) и печелят от постоянните войни на САЩ, за всичко това не се пише. Купиш ли магнитче с образа на Хитлер или някой който евреите не харесват тогава става новина, защо ли?

104

АХЕ

преди 6 години

Над 50млн.хора, по официални статистики, а не официално гонят 90 МИЛИОНА са загинали заради Германия, Гермаци и/ или Нацисти?!?!?!?Това е ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО. Като включим Италия и Япония си е направо план за световно господство. А? Това трябва да се наказва по НПК!!!!!!!

103

Анонимен

преди 6 години

Демократично ли е да има ограничения какви магнитчета да се продават?Стига да не е с насилие или порнография,какъв е проблема?И това е наложено от Евро-гейския съюз,за да не се наранят чувствата на пап-лачта напълнила Европа,за да може спокойно да продължи да ни залива.Идеята е да не остане чиста бяла европейска раса.За да може Джудишите да владеят света!

102

AXE

преди 6 години

А защо Фашизмът и фашистките паметници и символи не са обявени извън закона, след 1946 година в ЕВРОПА?????? И все още виждаме свастики, неонацизъм, скинхед и прочие.....???

101

Анонимен

преди 6 години

едно е да продаваш магнитчета, съвсем друго да "проповядваш". Някой търси евтина сензация ...отново. С Гинчето кво стана ?

100

Анонимен

преди 6 години

Магнитче на самоубиец те превръща във фен на самоубийството

99

Виктор

преди 6 години

До SSТам дават еврейскатаистина в кавички. Евреите искат да оплюят Адолф Хитлер, но не им се получава. Хората ще продължават да уважават и обичат Хитлер колкото и на евреите да не им харесва. Това е факт.

98

Анонимен

преди 6 години

Скапаните либерални дришнички при Хитлер.

97

Анонимен

преди 6 години

Откъде мога да си купя? Апропо, никой не може да ми каже "копче" за притежаването на нещо такова. Мисля дори да почна да произвеждам. Елате, либерасти.

96

Фашистите при Хитлер

преди 6 години

В България е нормално да се правят възможно най-гадните неща и да остават ненаказани.Гадни търговци правят гадости за да печелят-това е нормално.Но е нормално и да я глобят 5000 бона нея или по точно фирмата производител.Продавачката е обикновена ***..а и може само да и хвърлят един як бой в полицията или 4000 хиляди лева-по избор.

95

до 79

преди 6 години

не Хитлер а Сталин заличи Борис трети ама то трябва да се чете малко история а не да се слуша пропагандата, кажи защо му е на Хитлер да го трови като са съюзници? най малката логика???

94

Анонимен

преди 6 години

със завряния зет няма ли? Разорил цялата държава и направил толкова хора с малко ум бизнесмени. Отдайте му нужното уважение

93

четете

преди 6 години

Отидете на lenta.ru да видите каква статия има за Хитлер.Просто в момента в Русия са на почит диктаторите и чуждопоклонниците в БГ си купуват от това което е модерно в Русия.

92

Сократис

преди 6 години

Хитлер е незаменима част от историята и както останалите диктатори, така и той има място не само на тази сергия, но и в учебници, книги и предмети свързани с тази епоха.Кой казва, че е забранено, кой може да забранява и с какво забраняващия и по-различен от него?! Със забрани не се изкоренява история а само се засилва интереса и култа към "забранените".Друг е въпроса, защо изобщо се допуска този кич по сергиите- не само за Хитлер а дори и за Ботев, Левски, Президенти, Бойко и всички останали...

91

SS

преди 6 години

абе незнам ама ден през ден по канал NG по канал H по Discovery дават за *** за нацизма и за нацистите, мисля не са български канали нали??? там редакторите на каналите не ги ли съдят? нали назапад едва ли не като изречеш *** и си с доживотна...

90

Дедо Гого

преди 6 години

Не разбрах, кое е извратено ?!

89

Анонимен

преди 6 години

Вижте,Хитлер за разлика от останалите е казал нещо което и до днес буди омраза сред тях .Банките,евреите,световната концпирация.Това е казал Хитлер на цял свят.Вдигнал е маските им и ги е показал публично кои са и кои правят пакостите .Затова като Христос много векове ще минат преди да победи и то в страните дето го победиха него . Германия,о тя е загубена вече и това Хитлер сам го предсказа на немците 1945 .

88

Анонимен

преди 6 години

Плюс това Италия която уж трябва да брани южния фланг взема че губи от тия уж два полка ........ Е какво Хитлер да чака 41 през Италия да влязат докато той води война със СССР. Малко учете тия военни стратегии ,война не се води само по един фронт.Нито се гради империя .Това са несериозни работи ,И ако Англия е два полка,щото не беше превзета 1940 .