87

Анонимен

преди 6 години

Е как да полка англичани ,цялата английска армия е там бранейки империя и Суец - важния път свъзващ Африка с Индия.Нещо си се заблудил ама много здраво .Англия не е два полка .

86

до 90

преди 6 години

Ами не всеки може да е Чайковски ,Сенкевич ,Шекспир и Елвис Пресли .

85

Анонимен

преди 6 години

Хитлер наред със Сталин, Наполеон, Чингиз хан и т.н. е известна личност.Лошото е, че всички са известни с войни. Защо само за Хитлер да е извратено !??

84

Анонимен

преди 6 години

Картагенците така говорели за Ханибал .Ах тоя *** и некадърник ,осигурихме му цялата империя,а той не победи глуповатите римляни .Срам ,как може .После Рим им дърпа шалтера окончателно след 50 г такива приказки . Историята не е за всеки господин всезнайко дето мразиш толкоз Хитлер,я от някакви лични ,я от материални подбуди ,.Аз я знам и просто свидетествам .

83

Туск

преди 6 години

На 23 год съм и се чудя на тия от дэртото покжление, кво толкова се възмущавате от Хитлер. Човека е бил прав. Единствената му грешка е, че е нападнал Русия.

82

запознат

преди 6 години

Пътувал е щото Хитлер му прави жест,отново ,царя е вече бил много болен ,уви .....

81

Анонимен

преди 6 години

до 85 А кой пътуваше от Германия за България с Борис трети? Личния лекар на Хитлер. И след 2 дни Борис умира. запознай се малко с фактите!

80

д

преди 6 години

Никой не е отравял Борис ,освен собсвената му слабост и овъртания .Все едно да си съюзник в НАТО и да не пращаш части в Ирак и Афганистан .Това е направил и той ,без големи хвалби . Щото всичко Хитлер му поднесе на тепсия ,а той .......

79

Онуфрий дьо Балзак

преди 6 години

До 69 - Не е Адолф Даслер, а Хуго Бос - но няма кой знае каква разлика...

78

Анонимен

преди 6 години

до 79 Кой заплашваше от Африка Германия, бе? Двата полка англичани ли?

77

Анонимен

преди 6 години

А кой отрови цар Борис трети, който отказа да бъде на страната на Германия? Баба ми или Хитлер, *** хитлеристки?

76

Анонимен

преди 6 години

Не разбираш военната стратегия на Хитлер.Няма как да не праща в Африка защото трябва да се осигури южния фланг .ПСВ Германия имаше доста несполуки на южния фронт и от там дойде пробива ,който донесе загубата .Но тия неща се учат ,а не се говорят е така

75

бай х

преди 6 години

с продаването на сувенирчета не се проповядва никаква идеология ..... просто се чудете как да одерете някоя дребна сергия .... Защо книгата ,, Моята Борба ,, на Хитлер се продава свободно в цял свят , включително и в България ?

74

Пич

преди 6 години

... а и за бай Тодор също.

73

Манолски

преди 6 години

И аз съм виждал такива магнитчета и ги продаваше един р.о.м. :)

72

Пич

преди 6 години

Че те първо трябва да я глобят за Сталин и Путин, чак тогава за Хитлер.

71

Анонимен

преди 6 години

От пияния руснак се искаше само човешка сила и Сталин я осигури - 30 милиона хвърли за да измрат ......Победата е за Америка.А ГЕРМАНИЯ ,след тия войни иде трета.Ти историята за Картаген чувал ли си .Направи справка.И там ще ти светне .Картагенците също се хулели своя Ханибал дето почти им спечели войната ,която те не успяха ,щото са си такива . Историята е желязна,но вие не я знаете и говорите небивалици . Но Ханибал е личност и ще се запомни ,както и Хитлер .Дори когато няма вече германци .

70

Анонимен

преди 6 години

до 72 Хитлер ако беше концентрирал цялата си военна мощ само към Русия и печелеше войната...не да ми ходи по Африка и разпръснал войската си като провадийска околия, тъппунгер. И ще те обиждам, щото ти си пълен *** за мен щом му се кефиш на Хитлер...видиш ли ти щото ни подарил Добруджа.

69

Анонимен

преди 6 години

Не мога да повярвам, че има тука тъппанари които боготворят Хитлер. Човекът който искаше да затрие цели славянски нации....Вие сте урроди!

68

Анонимен

преди 6 години

Пияния руснак получаваше доста оръжия то Америка и Англия.Май забравяш каква помощ получи Сталин ,и стига си обиждал щото нито си ми на нивото нито на възпитанието . Ако искаш дискусия окей ,иначе си запази тия истерии за вашите клубове ...