127

До 129

преди 6 години

Да ти кажа само, че 50 милиона са общо жертвите от двете страни за цялата война, не само европейци. Ето за такива силно преекспонирани неща говоря. Втората Световна война е следствие на Първата и кулминация от напрежението създадено от *** "европейци" - англичани, французи, руснаци и американци. До ден днешен в Африка и Близкия изток има зверства и войни заради тия граници чертани с линийка от некви експерти. Сега какво е? Черни изнасилват и убиват, потиска се християнството..чудно а?

126

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЦяла Европа в руини,50 000 000 европейци жестоко избити,още толкова инвалиди или с непълноценен живот и изживяния стрес,много роднини почернени и ограбени,глад,хора са били изтезавани,Германия губи сверинитета си и то още преди нахлуването в Полша,Европа в мъка,страдания и на колене,това е направил "умника" Хитлер.Че царя ни е бил с немско потекло няма никаква връзка с това,Борис 3 не е искал тази война,поставен е бил пред свършен факт - немските войски са били на границата ни

125

Анонимен

преди 6 години

хитлер и сталин и мусолини и ф.анко са едно и също тоталитарни лидериако ще заклеймяваме тоталитаризма трябва да е на 100 %звачи сталин може а хитлер не..разликата е че джугашвилито е спечелил войнатаизбили са прекалено много невинни и единия и другиякакто и южните ни съседи в началото на миналия век са бастисали бая арменци

124

До 124

преди 6 години

Пич,не се излагай.Това с концлагерите е силно преекспонирано.Втората Световна война е борба срещу пагубния световен ред,създаден в чуждо удобство,а не е етническа.До какво доведе днес отричането на феномен като Хитлер и идеологията му?До абсолютното погазване на националната идентичност на народите в наши дни.На страната на Германия са били не една-две други нации,защо ли?И те ли са затваряли евреите в концлагери? На война се случват лоши работи, не по-различно е в Сирия днес.

123

Изрут

преди 6 години

125 - А каква е била алтернативата, откъде да дойде монархът за България по онова време? Предлагаш ПСВ да се бием на страната на българоубийците - румънци,сърби и гърци, които разграбват териториите ни през Междусъюзническата война ли?

122

до Изрут

преди 6 години

Изрут,не се превъзбуждай с тия германски измишльотини.Така или иначе Германия ни вкара в 3 национални катастрофи.И то не защото българския народ много ги обичаше,а защото царската ни династия е немска,и винаги е работела в немски интерес.Загубени огромни територии и население,това ни е ползата.

121

Нормален

преди 6 години

Боже ,наистина ли сте толкова без мозъчно поколение.Този Интернет ви изпи и малкото мозък който тепърва трябва да използвате. За вас ВСВ е ,,забавна елекронна игра". ,,Arbeit macht frei,и ,,Jedem das seine" нищо не ви говорят ,нали пъпчиви философи.Как ли щяхте да коментирате ако вие или някой от вашите близки е бил зад тези порти. Др.и.сльовци.Памет е нужна хей късметлии улучили времето на слободията и безнаказаноста.В Германия такива значки са НЕВЪЗМОЖНИ и подсъдни. И не само там .

120

Анонимен

преди 6 години

Знаем кой пише историята...Знаем кой пише учебниците.Затова Хитлер е заклеймяван преди и след 1989г.Идеите на Хитлер трябва да се изучават.Хитлер обаче намира начин да премахне класовите антагонизми в обществото и по този гениален начин обединява силите на целия германския народ за икономическия просперитет на страната си.Ето как го постига.investoracademy.blogspot.eg/2016/06/blog-post_12.html

119

Изрут

преди 6 години

121 Какъв парадокс,а? Като гледам, сега модерните хора ходят в Германия да чистят ***, лъксат обувки и да са второразрядни работници, заедно с иракчаните. Едвали щях да съм ваксаджия, защото германците винаги са уважавали българския народ,а това със славянската непоносимост е добре насадено от тия дет идват 44-та. Не знам по царско време някой освен руските пионки да са се оплаквали от германците? Вероятно затова доброволно са посрещнали първите и са излизали под строй и задължение за вторите

118

ВЕП

преди 6 години

Изрут ,ти щеше да си ваксаджия на немците ,не мисли ,че те считали слвянсите народа за цивлизовани -неее ,а пък за нас да не говорим ,освен да лъскахме обувките на немската арийска за друго едва ли,а и кенефите можеха да ни допуснат да чистиме . Слез на Земята Юти не си ариеец ,ти си ориенталски европейски *** намиращ се на територията на Европа-не аз го казвам ,тъй Хитлер щеше да се отнася към теб.

117

sadomaster

преди 6 години

Гледам на снимката горе има магнитчета и с ликовете на Сталин и Путин, но няма проблем, това не е никаква "антидемкратична идеология" и няма нищо извратено...

116

....

преди 6 години

Магнитчета с лика на "демократи "Мадлин Олбрайт,Виктория Нюланд,Джо Байдън...(К)илъри Клинтан,също масови убийци,не се продават и не будят интерес...Но славянски и христянски геноцид в Сърбия и Украйна...не се инкриминира със закон и не се заклеймява като антиславянско...но за това пък си имаме антисемитски закони...каквито са внушенията на авторката...българофобско е да не питаш защо не бг революционери,вместо защо Хитлер.

115

Изрут

преди 6 години

Няма как каквито и да било закончета от хомобандити и пацифисти, които слагат наколенките пред всеки етнос и религия да ме накарат да се срамувам от предците си. Правено е каквото трябва да бъде направено. Всеки политически режим е следван от репресии, дори и сегашния модерен либерастки модел.Нали масово се упражнява цензура и репресия като похват срещу всеки инакомислещ. Жалко, че нацистите не спечелиха, светът щеше да е по-добър. Всички адекватни закони идват благодарение на крайните идеологии

114

Изрут

преди 6 години

Това НИКОГА няма да умре и да спре. Колкото повече се преследва и забранява от либерастките цензури, толкова повече ще се развива. Комунистите с цензура какво постигнаха за 60 години? НИЩО.Така е и с Хитлер.Това е част от историята, има си своите почитатели и своите последователи като политически режим. Няма нищо срамно в това да си национал-социалист и да имаш крайно десни виждания. В Германия е криминализирано заради евролиберастите, които репресират хората, имащи общо с миналото-но безуспешно

113

Анонимен

преди 6 години

баи хитлер нумрен 1

112

До112 и 114

преди 6 години

Ами те по форумите 90% са между 15 и 30 годишни.Какъв коментар очаквате от интернет-поколението. Отнеми им Интернет и Таблет и телефон и те са загубени в реалния живот.

111

До112

преди 6 години

В Интернет е лесно.Никой не те знае ,можеш да плюеш и хвалиш когото си искаш и както си искаш.Погледни форумите как гъмжат от ,,коментари" като на стената на градски нужник -Столипиновски или ,,у Факултето".Наистина ДЕЧУРЛИГА ,,ГЕНИИ !!!

110

AXE

преди 6 години

Написах два коментара под този пост, като вторият беше леко провокативен. След направените "лайкове/дизлайкове" имам следната мисъл: Сегашните многоумници, постващи тук, не мислят ГЛОБАЛНО. Все повече се вижда, че се мисли първо за ЛЕВЧЕТАТА, които ще вземат! Жалко, светът става все по дребнав, заради насъщния, защото все повече бива изкупуван от малкото с пари!!!!!!!!!!!!!!ЖАЛКО. А при нас е прогресивен ръста. настоящите управляващи комунисти взеха две петилетки за по малко от 4 години?!?!?!?!?

109

Деца,деца.

преди 6 години

еХ СЛОБОДИЯ ПУБЕРСКА. За такова нещо в Германия веднага ще те приберат и осъдят.А при ,,колегите" социалисти у нас при бай Тошо не ти мърдаха поне 10 години в дранголника.Постващите в този сайт още довечера щяха да бъдат при ,,гримьорчето " на Московска 5. Ех дечурлига,неграмотни и безнаказани,недоучили и неработили и най важно НЕЖИВЕЛИ.Вие си мислите че всичко е било така. Просто няма как да го проумеете.Един месец при ,,оня строй" и две трети няма да ви имаА сега всичко ви е ,,ясно и лесно"!!!

108

Анонимен

преди 6 години

Извратено е да се рекламират ***-раси,лисбийки,насилие,кръв ,подигравки с религия.Но холивудските филми и интернет са пълни с това.Срещу това защо не лаете,журналисти?Това разваля нашата младеж.А не магнитчетата с Хитлер.По родителски срещи родители и учители се обвиняваме взаимно защо са ни лоши децата.Ами поради гореизброеното.А не заради Хитлер и Живков.Да ви имам тъ-пото заглавие.