48

БХК

преди 6 години

- Ама как така ще трепе човека бе! - Не е ли той Плъх!

47

Възмутена

преди 6 години

Всеки трябва да има правото да се защити вкъщи,ако насреща му се покаже някой влязъл с взлом.Не може престъпниците да имат повече права от нормалните хора,с нормална ценностна система.

46

Анонимен

преди 6 години

Самозащита означава да гръмнеш и после да извикаш полицията и да кажеш - заплаши ме, гръмнах го. Не да се криеш като партизанин и да мълчиш после.

45

Анонимен

преди 6 години

до 47 Мхм, значи влизаш с взлом у дома на човека, заплашваш го с нож искаш да го обереш, но поради факта че той просто изкарва огнестрелно оръжие...нямаш правото да го гърмиш? Сстига беее...А Ако нямаш огнестрелно оръжие и не си у вас, а само жена ти..и тоя я изнасили..кво правим,***?

44

Анонимен

преди 6 години

Има разлика дали си гръмнал бягащ човек на улицата в гръб или някой в дома ти с нож срещу тебе и закона е ясен в това отношение. Нямаме нужда от прости хора като Слави да ни обясняват кое било правилно и кое не.

43

Учиндолскио

преди 6 години

Слави Трифонов е хармонично завършен ***.Изпълнява мръсни поръчки срещу заплащане и сега ще прави"партия".Тоя ще ви оправи за доста по-бързо време от 800 дни.

42

Кико

преди 6 години

Прав е Слави

41

До Анонимен 33

преди 6 години

Хе-хе, цената за това е 20-на ученика на месец. Може би си струва до момента в който твоето дете не влезе в бройката.

40

Анонимен

преди 6 години

Ти ми влез у нас и да те видя да крадеш, ще те спукам от бой най-малкото. Вестник ли да ти чета ?! Аз да не съм женски полов орган. Българите са народ от Динковци и юнаци и затова сме оцелели през турското робство. Ако си добър с мене и аз ще те уважавам и ще се държа с тебе добре. Но, ако си лош с мене, удрям те с ножа по главата и няма да ми мигне окото!!! БРаво на доктора! Хелзинкския комитет да си обира крушите от България!!!

39

Чичо Гошо

преди 6 години

Слави не се напъвай, ние си искаме тиквата и кака Курица.

38

Анонимен

преди 6 години

Какъв дом бе, мaнгoто е застрелян на улицата, не в дома на доктора! Ае стига сте си измисляли. Тука не е USA, където могат да те гръмнат безнаказано за щяло и нещяло. Цивилизована държава сме в Европа с 13000 годишна история.

37

Анонимен

преди 6 години

Това което се пуска в медииното пространство са само предположения. Нито един отговорен "орган" не е дал изявление! Дали е влязъл да го обира или е опитал да му свали фара на автомобила остава загадка. Ако го е убил само заради фара е пълна просто.тия! Ако е влязъл в дома му защо не го е убил на място и какво прави убитият върху капака на автомобила? Прострелян тръгнал да сваля фара ли? Доста мъгливо убииство. Истината е някъде посредата и едва ли ще излезне наяве!

36

емигрирал за това

преди 6 години

Хайде бе патриотите дето останахте в катуна Тиквата. Хайде защитете тези които са избрали катуна. Знан че само ще бърборите за това напуснах бегето.

35

Анонимен

преди 6 години

Дългуча не прави разлика между самоотбрана и хладнокръвно убийство, а има апетит да влиза в парламента и да кове закони. Пропаднала държава ще сме ако успее.

34

Жеката

преди 6 години

Тиквата няма ли да реагира на обществените настроения сега? Готов е да купи цяло енерго, ама да промени закони засягащи любимия му електорат не.

33

Анонимен

преди 6 години

Мой познат ходи в САЩ и ми показа снимки от малко градче, в което на входа, изхода и на други места има огромни билбордове с надпис- "в нашия град полиция не викаме". Огради на имотите или няма, или са от храсти с височина около 50см.

32

Анонимен

преди 6 години

Аз съм пък твърдо за това Учиндолския да го вкарат и него в ареста за подстрекаване към убийство

31

Анонимен

преди 6 години

Пуснете още една статия за доктора убиец от Пловдив.Вижте какъв трафик ви генерира. Ще има бонуси към хонорара.

30

Анонимен

преди 6 години

Мдааа, спешна поправка на Закона и да се отворят магазини за оръжия пред всяко училище. Може и по два. Тъкмо да станем 3-4 милиона, че няма хляб за всички.

29

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че българинът много си харесва популистите. Затова и три мандата си избира Тикви да го управляват.