8

Ddd

преди 6 години

Съгласен със Слави.

7

Анонимен

преди 6 години

в гръб, в лице щом престъпника се намира на територията на чужд имот особено вътре в жилище - трябва да се убива на място !

6

Анонимен

преди 6 години

Браво Слави.И аз мисля ,че демокрацията се превръща в деградация.Деградирахме бе хора.Няма ни.На стара слава спим.Не се поздравяваме ,не се обичаме, деградирахме

5

Анонимен

преди 6 години

Просто трябва да си изживеем периода "Див Запад", защото вече не се търпи. Полицията е безсилна. Съдът, в редките случаи, когато полцията направи нещо - се гаври с потърпевшите. Изпълнение на присъдата е пародийно изпълнение...Какво ни остава, освен да искаме да сме поне като в Дивия Запад?!? Поне това!

4

Един от Северозапада

преди 6 години

Много пъти съм казвал-трябва спешно да се променят два закона-за неизбежната самоотрлана, в полза на отбраняващия се, и за придобиване носене и съхранение на късо оръжие от всички дееспособни, пълнолетни и неосъждани български граждани. За 3-4 месеца нещата в държавата ще се оправят. И на битово, и на икономическо, а и вероятно на мутро-политическо ниво. Всеки ще внимава какво прави или обещава.

3

Анонимен

преди 6 години

Славко, а обикновения човек въобще не може да се сдобие с огнестрелно оръжие. С какво да ги гърмиме крадците? Въздушна пушка ли?

2

Анонимен

преди 6 години

Има си хас - щом надуши популизъм, Дългия веднага се присламчва.Убиецът трябва да бъде съден, още повече че убийството е извършено в гръб, което означава, че не е било при самоотбрана.

1

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно съм съгласен с казаното, даже може да се добави, че всеки е длъжен да разстрелва държавен хрантутник в ръката, с която взема подкупа.