68

Анонимен

преди 6 години

и на работа има един плъх,който е гаден подлизурко....много гнусен плъх ....но го търпя :)

67

Бат Боко

преди 6 години

Славчо а така ти сими евунтуален солтестис нека бълъците мислят че сме врагове ше има пачки после , каки и чикирики

66

Анонимен

преди 6 години

СЛАВИ Е СУПЕР НАГЪЛ И СИ ГО ЗНАЕ)!КРАДЕЦА Е ЗАСТРЕЛЯН НА УЛИЦАТА ЗАСНЕТО Е! ЗАТОВА И УЛЕПИХА ЛЕКАРЯ!

65

шматка

преди 6 години

Май започнахме да излизаме от летаргията.А дано

64

Анонимен

преди 6 години

То приемането на ,,Втората Поправка'' в Българската Конституция,ще реши не само проблемът с престъпността,но и ще реши и проблемът с политиката.Когато силата е в ръцете на народа,няма смисъл дори и от референдуми от всякакъв род, и всякакъв повод Искаме оръжие,за да се защитаваме сами.Не може само богоизбраните престъпници да имат оръжие,и обикновените хора имат права.Какво от това че не са политици и бизнесмени.И ние бедните имаме права.

63

Анонимен

преди 6 години

Крадците обикновено не забравят старите си жертви. Обектът им е познат. Не знаем предисторията. Щом на лекаря му е прекипяло, най- вероятно и друг път е ставал мишена на крадци. Да бъдеш крадец е опасна "професия" . Ако правосъдието не те залови, току виж някой заблуден куршум те закове . Тъй, че, ако ви е мил животът не влизайте в чужда къща.

62

АТАКИСТ

преди 6 години

до 58 Значи ако някой замахне с нож към теб и ти избегнеш нападението чрез рефлекси и той не те заколи и след това вижда, че ти имаш пистолет и тръгва да бяга нямаш правото да го гръмнеш? Тоя който иска да те заколи у дома ти?Калашника нямаше да ми стигне!

61

Анонимен

преди 6 години

Тичайте да гласувате за Славка Учиндолска.Тя ще ви оправи, ама много здраво ще ви оправи.

60

до 58

преди 6 години

До Анонимен 58Дори и да е така. Има ли право да краде и да напада с нож. Както се разбира докторът е бил промушен с нож... и той какво да му поиска бинт ли? Такива трябва да се преследват до дупка след като влизат в дома ти и застрашават живота ти... според теб този крадец не заслужава ли кучешката смърт, която го е застигнала

59

садист

преди 6 години

До Пол УидиотТоя след третата му присъда е трябвало държавата да го лиши от присъствието му в обществото по какъвто и да е начин.

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58"Не може да се отбраняваш от човек, който бяга пред теб." - в случая може, този е щял да ограби утре някой друг или още същата вечер . даже е закъсняло това правосъдие ...

57

Демократка

преди 6 години

Чакам изборите другата година Слави Трифонов и Божидар Димитров да направят партии, че да има за кого да се гласува!

56

Анонимен

преди 6 години

Цацаров, щерка ти Диана взе ли МЧП-то при Натов бе..

55

Пол Уидиот

преди 6 години

За такива с 9 присъди, трябва да изпълним думите на поета - ,,С куршум да го посрещнеш, със сабя да го помилваш''.

54

Анонимен

преди 6 години

Герберастите нарочно наливат масло в огъня по този случай, за да може да забравите за мафиотската сделка на Гинка от Пазарджик и ортакът й от Банкя.

53

Анонимен

преди 6 години

Дупката от куршума е в гърба, което означава че го е застрелял докато е бягал, което автоматично изключва версията за самоотбрана.Не може да се отбраняваш от човек, който бяга пред теб.

52

Анонимен

преди 6 години

Не е законово да убиеш бягащ престъпник. И така е и не съвсем така. Избягалият крадец не е безопасен. Знаейки как в България ловят и съдят крадците, утре може пак да се върне. А крадецът знае, че е опасно да влиза в чужд дом.Едва ли чака да го посрещнат с хляб и сол. Готов е на всичко, за да спаси кожата си. Както се казва намерил е това, което търси.

51

Цацаров

преди 6 години

- Млъкнете, бре, че не мога да измисля правосъдието в тази толкова сложна и заплетена ситуация!

50

Анонимен

преди 6 години

Пуцат американците вярно е.Затова всеки ден някой пси-хо-пат с пушка избива по 14-17 дечица в училище в някой си щат.

49

Тато из Правец

преди 6 години

Ей тутурутки както сте бе? Още ли подксачате за демокрация? Хо-хо-хо, Глеадам моя пазвантин ви работи как си иска ,а вас сега пак ви тегли към самозваните ми наследници с 28 годишна история, които си приписват 120 годишна минало.