108

Спеца

преди 6 години

Славчо , пак се изказваш неподготвен!Откъде разбра , какво се е случило ?Да не си прочутия спец дедектива от Учиндол г-н Трифонезе Кратунков?

107

на гол баир ке.неф?

преди 6 години

още помним когато преди 20-тина години Слави и Дани си обръснаха главите за да протестират с/у произволът. на Дани му порастна коса след като акцията свърши, докато мистър 7/8 продулжава и продължава да протестира. ски >20 лазърника Славниа Тарикатъноф е в протест.и сега се лепнал на неволята на пловдивския доктор и пат стрип-черепис демонстриране с гола а с умна глава се протестирабезвкусно и гадно чак е усещането че този водач на населението с особенни заслуги ще поведе бурбътъ за бурбЪ

106

До 101 БГ ЛОГИКА

преди 6 години

Защото никой няма доверие на БЕГЕ държавните институции!!!!Кой вярва на БЕГЕ полицията? Кой вярва на БЕГЕ правосъдието?Няма такъв ***!

105

Анонимен

преди 6 години

Аз силно се съмнявам, че доктора изобщо е разбрал, че е уцелил. По скоро е решил, че са избягали.

104

преди 6 години

БГ логика , ти наистина ли не виждаш защо не се е обадил? Ако не си забелязал, то тогава аз ще ти отговоря! ЗАЩОТО щеше да стане това , което стана в момента - да му наложат мярка за неотклонение( да го задържат) без причина и да му повдигнат обвинение , независимо дали е виновен или не. ЗАЩОТО БРАТЯТА РОМИ ВИНАГИ СЕ ИЗМЪКВАТ И ВИНАГИ ВИНОВНИ СМЕ НИЕ! ЕТО ЗАТОВА! Ти телевизия гледаш ли , видя ли колко много хора бяха убити от ***, особено при случай на грабеж.И колко от тях сега са в затвора?

103

Анонимен

преди 6 години

До бг логика.Не е извикал полиция, защото нормалните хора когато застрелят някого се паникьосват. А иначе с две ръце съм за всеки да има пушка в къщи. Влезе ли и на място. Така ще се преборим с битовата престъпност на 90%В къщи трима разбиха вратата на двора и започнаха да разбиват вратата на къщата. Имаме паник бутон, сот звание в полицията и патрулката близо ги хвана на вратата. След 6 месеца писмо от прокуратурата цитирам "Няма престъпление, защото няма проникване в жилищни помещения"

102

Анонимен

преди 6 години

101 То и за плъха уж висше имал езици знаел, не крадял, само за побоища бил арестуван ... пък кратка справка какво казва? Арестуван за 11 обира през тераси, намушкал с ножа си 2ма възрастни, порязал и намушкал доктора в крака. Какво повече гърми смело и оправдание вече има.

101

ТАКА ДЕ

преди 6 години

До БГ логикаТой има общообразователно образование в Германия. Знае 4 езика, заяви приятел на Плъха.

100

БГ логика

преди 6 години

Я да ми обяснят всички защитници на доктора, защо не е извикал полиция след като го е гръмнал крадеца а 24 часа се крие като партизанин та трябваше по записи от камери да го откриват?

99

Анонимен

преди 6 години

Накефи ме накрая на клипа Славито "Ми направете закона както в щатите..влезе ли ти в къщата..ПХХХХХ"

98

Анонимен

преди 6 години

Браво Доктореее....Пуснете човека, бе скапаняцииии!

97

anonimen

преди 6 години

А представяте ли са на хората по селата какво им е? 80-85 годишни, не виждат, бавни, и 3-4 неграмотни редовно ги ограбват? Как ще се защитят? Докторът е в добра физическа форма сега, ами след 25 години и ако те са повече? Изводът за крадците - ограбвай беззащитния, защото даже и с убийство просто си статистика

96

Анонимен

преди 6 години

Слави Трифонов да си гледа западналото шоу и да не взима страна по казуси които не разбира! Преди години имах голям проблем с домашно насилие (от страна на баща ми) , което едва не коства живота ми. Още нямахме дори закон за дом. насилие, какво остава за истанбулски конвенции. Полицията каза - това е семеен въпрос, решавайте си го сами. - Пълен комфорт за насилници и мутри у нас! Обърнах се към Шоуто на Трифонов за съдействие, понеже се афишираше от екрана като защитник на социални права. Даже не ми отговориха! Тогава разбрах колко е фалшив и че дава гласност само на случаи от които има личн

95

Баровеца-София

преди 6 години

Не е редно да си спиш в леглото вкъщи или където и да е,да влязат със взлом да те обират ,да се събудиш ,да се защитиш независимо как ,пък после да си виновен,че си се събудил и евентуално си останал жив,или здрав!

94

А къде са сега?

преди 6 години

Цецки, Гебриел, Майдел да ги чуем какво мислят? Да идват по-бързо изборите за да се махат, защото не защитиха обикновения човек, а измислените им гейски конвенции! А ГЕРБ са вече в миналото.

93

Анонимен

преди 6 години

Едва ли лекарят е разбрал, че е улучил крадеца. Най вероятно е стрелял в тъмното, за да го сплаши и оня бягайки е умрял от раните.

92

Анонимен

преди 6 години

Всички гербави и техните избиратели в затвора!Иначе България загива!

91

2001

преди 6 години

До 75В частност си прав!На Балканите в сражения загиват около 20 000 руски войници и още около 60 000 ранени,безследно изчезнали или премръзнали от студ тъй като цял месец температурите били под минус 20 градусаСамо че нищо не се говори за азиатския руско-турски фронт където османците са в настъпление и само това че руснаците на Балканите са пред Истанбул им гарантира победатаБез Руската империя никога нямаше да се освободим тъй като войната се е водила не само в Европа но и в Азия

90

Hans Rus

преди 6 години

До Точно такаМного добре знам за този случай. Този Тревон Мартин е бил дрогиран и е нападнал доброволният охранител на квартала - Зимерман. Дори го е ударил и свалил на бурдюра. При последвалата схватка Тревор се е опитал да му вземе пистолета, при което Зимерман го е застрелял. Оправдаха го разбира се!

89

Киро Хикса

преди 6 години

''Когато Опиц гръмна престъпник влезна в затвора за убийство като пич! Сега и анестезиолога ще го опукат с пандиз. Добре дошли в Евротолерантна Евроатлантическа Бойкоборисова България, където етническия българин - християнин бива редовно мачкан и подложен на геноцид в собствената си държава, докато управляващите са загрижени и плачат за ислямските завоеватели, представяни като сирийски бежанци! Затова 95% от свестните българи избягаха!