88

Анонимен

преди 6 години

Страх ги е! Какво може, да се случи утре на крадливия български политик, ако доктора получи справедливост?

87

Дивия изток

преди 6 години

Не пистолети, ами и самолети да имат хората, та ние нямаме държава, кое да защитаваме, общата си мизерия и жалко съществуване пред телевизора с празен хладилник и още по-празна душа. Ние и морал май нямаме, спорим за закони и алинеи, а честните страдат и измамниците и крадците богатеят. Загубена кауза.

86

Анонимен

преди 6 години

Докато имате управници , а не служители така ще ви трепят като хлеба . рки! Изгонете си Шорошките организацийки защитаващи ман ,/. говци рецидивисти с над 10 присъди и тогава може и да се започне малко с ред в тая държава.Полицията не влиза дори в кварталите със шведи щото не можело да се закача малцинство /което вече става мнозинство/ според ШОРОШКОТО БХК .СПАСИТЕЛИТЕ НЯМА ДА ДОЙДАТ ДА ВИ ОПРАВЯТ , ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВАС САМИТЕ!

85

СатаНАТО™

преди 6 години

Да бе, така е, имаш право на всякаква самоотбрана.Само че после викаш шерифа и казваш "така и така стана, нападна ме и го утрепах".А не мажеш, не криеш улики и не местиш трупове. Така че си заврете адвокатските дипломи в Г3, тези, които защитавате доктора с незаконното оръжие.

84

Анонимен

преди 6 години

Няма воля от назначените от нас народни представители да се справят радикално с проблема .Цял щат като Тексас са си решили хората проблема с рецидивистите и никой не може от другите щати да им каже друго.Там ако убиеш човек отиваш на електрическото столче и толкоз .Който краде и не се поправя след третия път в САЩ остава в панделата да прави регистрационни номера или колички за деца с увреждания ДО ЖИВОТ! След 10 -ти ноември започнаха да ги лигавят.Тексас на балканите трябва тук да сме

83

Така

преди 6 години

До Сидней, аз лично не съм нападан, но ето такъв случай abcnews.go/US/okla-woman-shoots-kills-intruder911-operators-shoot/story?id=15285605В youtube има запис на целия разговор с 911 и стрелбата.Диспечерката я съветва "направи каквото сметнеш за необходимо да защитиш себе си и детето си". Същото казват полицията и обществото след това.

82

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

Ти колко пъти звъня на 911 че ги пишеш тия измислици? Няма такива глупости дори и по холивудските филми

81

Така

преди 6 години

В САЩ в подобен случай, на влизане взлом посреднощ, ако звъннеш на 911, ще пратят 3 коли, докато си още на телефона с диспечера и жената на телефона ще иска да знае имаш ли оръжие, къде се намираш ти и семейството ти в момента и какво знаеш за престъпника у вас и местоположението му. И докато пътува полицията, през тези 2-3 мин разстояние, ще ти кажа, ако престъпника влезе при теб, СТРЕЛЯЙ!

80

Анонимен

преди 6 години

Комшиите в Румъния отдавна се справиха с битовата престъпност. Само за няколко месеца си решиха проблемите. районните полицаи си познават жителите в квартала. И си знае много добре кои са криминалните. Всичко се потушава в зародиш. И не се стига до престъпления.В БГ няколко стотин криминални, които са познайници на полицията няма да ги търпим да ни влизат с взлом..ДО КОГА?!

79

Точно така

преди 6 години

Hans Rus, имаше дори такъв случай с Тревон Мартин, ако не се лъжа, когато го гръмнаха на улицата и приложиха точно stand your ground казуса. Да не говорим, че в САЩ действа 3 strikes law, където при 3 felony charges автоматично се прилага доживотна присъда. Представете си, че сте на село и някой ви влезе посреднощ в къщата, а най-близкото РПУ е на 30 км от там. Какво правиш? Звъниш на Полицията и чакаш час и половина, и то ако имат кола и бензин за нея, да дойдат да те защитят. Абсурдно е това!

78

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 78За партията любима е ясно,още по-ясно е,че ще гласуват и за този нов чалга "месия",а това вече е лошо.

77

Hans Rus

преди 6 години

Живея в щата Georgia, US. Тук ако някой ти влезе в жилището насила, особено през ноща какъвто е този случай, можеш да го застреляш на място, няма значение как, в гръб, фронтално, отстрани надолу с главата, точка. Не е само това а има и нещо друго -> stand-your-ground law, който закон тук в южните щати позволява дори и да не си в къщи да защитиш себе си (като използуваш "смъртоносен метод") или някой друг с теб (не само семейство) ако съществува непосредствена опасност за живота ви.

76

Анонимен

преди 6 години

Петчленен състав на Видинския окръжен съд присъди днес 22 години затвор за 43-годишнияЦИ/, ГА,/НИН Петър Ангелов Петров, извършил грабеж с последвало убийство на 94-годишната бивша учителка Емилия Бузова.Той три пъти я обирал й нанесъл побой , от който по-късно жената починала. Петър който е от Белоградчик и има 23 ПРИСЪДИ за извършени престъпления против собствеността - кражби и грабежи! ХВАЛА НА ТАКАВА ДЪРЖАВА С ТАКИВА РЕЦИДИВИСТИ ТЕ МЕЖДУДРУГОТО ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ .ПОЗНАЙТЕ КОЯ ПАРТИЯ ИМ Е ЛЮБИМА?

75

Анонимен

преди 6 години

Тези,които коват законите се возят в бронирани автомобили и с пазачи пред жилищата си,ч тези,които обират домовете и убиват са техен електорат.Затова закона е в тяхна защита,а не в наша.

74

Анонимен

преди 6 години

Незабавна оставка на гербавите мутри!Съд и затвор!

73

До Анонимен 53

преди 6 години

А какво прави в жилището му този който бяга и е прострелян в гръб?Ако ще на челна стойка да бяга ,щом е в дома ми един куршум му е даже малко.

72

избирател

преди 6 години

Другарю Борисов,ха сега да видим с тая милиция и с тая съдебна система,как ще я караме.Той народа страхлив страхлив ама,гледай заради доктора........Докога мислиш бе НАРЦИС неземен,че тоя народ ще търпи крадци и изнасилвачи да с по-големи права от докторите в собствените им домове?Проблемите с ЧЕЗ май ще ти се сторят песен............

71

Анонимен

преди 6 години

Браво Слави! Сигурна съм че 90 % от народа оправдава постъпката на доктора, друг е въпроса какво мислят "правосъдните"органи на РБ.Спасете човечецът,който даде пример на българите!Ако има повече такива убийства,да видим дали ще посмеят да влизат в жилищата ни!!!

70

Чичо Сам и Дончо тр.

преди 6 години

Те са прави! Всеки трябва да има оръжие в къщи, без да го изнася на публично място, с изключение на полицаите, военните, лекарите в спешното и учителите в училищата! Така ще се справим с гадовете!

69

Анонимен

преди 6 години

*** на умря на капака ранен от доктора но е разстрелян в гаража.