104

До 114

преди 6 години

Дай да сравниме хипофизните жлези на жена-жена и мъж-мъж, с тази на жена-мъж и мъж-жена. Ще видиш интересни болестни изменения в размерите и функционирането. *** и необразован ***, отказал лечение.

103

$$ НПО

преди 6 години

Спокойно, уважаеми *** и скучни хетеросексуални. През 2022 европарите за усвояване от всякакви организацийки ще бъдат спрени. Тогава цялата цъфтяща неправителствена дейност ще изчезне. Обществото ще започне да се лекува от нанесените щети.

102

Стамат

преди 6 години

Благодаря на *** ! За пореден път цензурата Ви не струва. В коментарите хиляди обиди, а мнението ми, без нецензурни думи отново премахнато. Благодаря, вече ми е тотално ясно, че имате нещо общо с тези насаждани малцинства. Равноправието на етносите и ориентациите не означава да се цензурират НОРМАЛНИТЕ хора, когато изказват мнение. ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ ОТ ВАША СТРАНА ! НЕ ЖЕЛАЯ ПОДОБНИ СЪЩЕСТВА ДА ПАРАДИРАТ С ОРИЕНТАЦИЯТА СИ ! ТЕ СЪЩО ИМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА И ПРИРОДАТА !!!

101

Ап

преди 6 години

Защо тошлкоз сте се притеснили искам да попитам. Ако детето ви харесва мъже или жени никой не може да му повлияе. Нито книги нито беседи нито бой. Живейте си живота и не гледайте в спалните на другите. Възпитавайте ги да бъдат добри хора и професионалисти, а не анцунг патриоти. Има много по-важни неща от с кого правиш секс. Държавата ни я окрадоха хетеро политиците и техните приближени. Да се фокусираме над изчезващите милиони от банки и пръчки.

100

гей

преди 6 години

Хомосексуалността е болест. След политически натиск бива сменена дефиницията за нея най-напред в САЩ, а после и в класификатора на болестите на СЗО. Сега ЛГБТИ лобито се опитва да направи същото с интерсексуалността и транссексуалността. Да ги приравни на трети пол/***/. После да въведе половонеутрално обучение като в Швеция.

99

гост

преди 6 години

Баси наглостта. Порно-комикси за деца ли е това или някакво софт-коре, пак за деца.

98

Анонимен

преди 6 години

Хомосексуалните не са с различен пол от мъже и жени. Хомосексуалността не е болест. Образованието в България е катастрофа.

97

Анонимен

преди 6 години

Лошият мат'рял още не установил, че Истамбулската Конвенция няма нищо общо с Турция, а наши псевдополитици искат да организират референдуми. Пълна гротеска (няма да пояснявам тази дума, не е силикон ).

96

Анонимен

преди 6 години

Ето ви т.нар. защита правата на жените и децата...Този джендер, дето ги публикува тези детски енциклопедии е за прибиване! А родители дето ги купуват на децата си са за две!

95

Анонимен

преди 6 години

Значи грипът си беше болест преди 50 години и сега пак е болест. Хомосексуализмът беше болест преди 50 години, а сега не е болест. Някой ако може да обясни как така една болест преди 50 години сега не е болест. Нещо не мога да го възприема.

94

mEN

преди 6 години

Този тенев мога да го запозная с един безпрецендентен източник на шамари.

93

Анонимен

преди 6 години

Как е възможно тези долни твари да бракуват съзнанието на децата?!?Има ли държава?Всъщност защо питам... шефа на НСО - крадец и далавераджия, шефът на разузнаването Киров крал милиони, а техните шефове не ги споменавам, но се подразбира.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 79 Че то в Северна Корея няма комунизъм ,умнико . Има Работническа партия ,няма комунистическа . А демокрацията излиза много зловеща и тъмна ,Лицемерна и прикрита зад благи слова ., 1984,, ще е песен пред демократичните ценности. Както е тръгнало заради несъгласието ни с пок.варата и пед.офилията ще отворят конлагери и ще ни превъспитават там .

91

реалист

преди 6 години

Болните да се лекуват, а не да им се дават права каквито не им се полагат. ГЕЙ.БЕРУГИ, от както дойдохте на власт, само ни лъжете и маниполирате.

90

Анонимен

преди 6 години

До ShaManaСкрий се в НПО-то от което изпълзя, и не ни пробутвай ***.с.ските си доводи спуснати от твоите шефове.

89

Анонимен

преди 6 години

Ако гейщината не се забрани със закон , ще изчезнем !!!.Само законът ли те спира?

88

не син

преди 6 години

Изгорете този ***, а автора пратете на талибаните

87

Rebelde

преди 6 години

Нормално е турците да искат да си прокарат конвенцията,защото те до един са м.....а........н......а......ф........и!Дано българите се събудят от зимния си сън най-сетне,защото иначе в жертва на извращенията им ще паднат децата!

86

ivailo

преди 6 години

"... хората които се обичат, и са от един и същи пол се увеличават неимоверно пише в енциклопедията..." Ми то това е и в следствие на пропагандата на хомосексуализма от разни медии, и такива като тоя Тренев, чиято кратуна когато и да бъде счупена - все ще е късно.

85

леле

преди 6 години

И аз видях лезбосцена от "шанара" и вече никой в къщи не го гледа