84

game1

преди 6 години

Ако гейщината не се забрани със закон , ще изчезнем !!!Не за друго ами защото тези извратени промени се налагат лъжичка по лъжичка...за да не протестира народа .... после хората си казват, че всички са откачили... (още не са реално), медиите пропагандират, това за което им плащат и накравя хората стават покварени и почват да защитават грешни ценности !!!Без кръв няма оправия ! Вижте историята !

83

ShaMana

преди 6 години

До Анонимен 77Аз не съм гей, но ще ти отговоря все пак. Защото ако реалното мнозинство в държавата което са жените заедно решат да не се оставят да бъдат мачкани както това се случва в момента, за теб нещата ще станат значително по неприятни. Надявам се осъзнаваш метафората това което казвам.

82

реалист

преди 6 години

С или без ИК, трябва да се премахнат всички закони позволяващи подобна отрова. Това като чума ще и унищожи децата и нацията ни.

81

АЗ76

преди 6 години

ама тия картинки приличат на комикс тип хентай.гле'й как искат да покварат децата.това поколение.после следващото...после следващото...и тогава ще има тотална пандемична и необратима разлагация в България.сметайте,наще хора отстоявали българщината,морал,православно християнство,традиции и т.н.,как се въртат в гробовете поради изедниците от всека политическа украска.Боже пази България! Амин!

80

Анонимен

преди 6 години

Когато мнозинството управлява малцинството се нарича демокрация. Когато е обратното - диктатура.В момента сме свидетели как едно малцинство се опитва да налага своите разбирания и начин на живот над мнозинството. Практически ние живеем в диктатура. ***.дерастка диктатура!

79

Анонимен до 80

преди 6 години

Това го нямаше при комунизма а дойде с демокрацията.Това е демокрацията която ни натресоха от сащ и ЕС.

78

До Анонимен 83

преди 6 години

nachi za teb e taja kniga, tam e obesneno za tezi, koito neznajatkapishi?

77

ShaMana

преди 6 години

До АнонименЗабавлява ме как единственото което може да кажеш са цинизми и обиди без реално да кажеш нищо смислено или даже и малко пдоуктивно. Не смятам, че заслужаваш повече внимание, както кучето което лае зад гърба ти докато ходиш по улицата. Хубав ден приятелю, искрено ти пожелавам да не ти се случва това което искаш на останалите около теб.

76

Анонимен

преди 6 години

Ако някой даде на детето ми такави книжка, лично ще го запаля.

75

game1

преди 6 години

Казвал съм го и преди, ще го кажа и сега !!!Четете Норбеков какво казва за златния милярд - има интервю !!!!!Обръщат ценностната система - налагат я наобратно, за да изчезне нацията !!! Лекът е в ТРАДИЦИИ те на всяк нация - музика, фолклор, песни, обичаи...Национализмът бил фашизъм - същата простотия !!! НЕ фашизъм и комунизм е едно и също ! Национализмът е защитна реакция, наложен от комунистите, за да противопоставят !!!

74

Outraged

преди 6 години

Целта на тези е да подкопаят нормалните човешки ценности и да объркат децата от малки.За мен това е не просто скандално,а е престъпно и тази енциклопедия трябва да бъде изгорена!!!Господ Лог е решил да има два пола-мъжки и женски и всичко останало трябва да подлежи на лечение!

73

Анонимен

преди 6 години

Точно затова спряхме да гледаме сериала "хрониките на шанара"- няма как да обясня на децата за лезбийките на които им отдават главна роля във филма.

72

Анонимен

преди 6 години

Това е по-отвратително и от комунизма в Северна Корея.

71

Анонимен

преди 6 години

Като да влизаме в Шенген и еврото ни се дърпат и правят на ощипани- не ставаме демек, а като е за обратните работи - сакън няма мърдане- влизай и яж нутелата без какао. Е бре

70

възмутен

преди 6 години

Недопустимо и нагло поведение на издателя и всички западни структури които се опитват с години да разрушат нашите семейни ценности.Не допускайте подобно извращение с децата ни .Кому е нужно това ?

69

Анонимен

преди 6 години

Защо мнозинството от хората, трябва да се оставят да бъдат мачкани от разни сбърканяци, искам някой изявен гей да ми отговори?

68

Анонимен

преди 6 години

В храната, във въздуха има нещо, което ни трови, което кара още малолетни момчета да изглеждат и говорят като момичета, а момиченцата са по два метра и с мустак... Определно е тенденция, пуснете си кастинг за някое музикално предване и вижте кандидатите... Първо деформират гена, после отвсякъде ни облъчват с идеята, че е нормално да си обратен... Тенденциозно е и е страшно..

67

Анонимен

преди 6 години

Начи, като взема един прът и ... където сваря!

66

ShaMana

преди 6 години

До АнонименПищиш приятел, по най-слабия начин възможен. От позицията на този който не може да спре избора на човек и затова с думи и анонимност пише вулгарни изказвания към непознати. Стига сега се жалва колко си слаб и как ще ти вземат правата и остави хората да правят това което им е приятно

65

До 70

преди 6 години

Защо Луната е кръгла искам да ми отговориш розова пеперудка? Да не сме в цикъл, че сме толкова агрисивни? Не е лошо и да прочетеш и какво е фашизъм, защото очевадно не ти е ясно.