164

Анонимен

преди 6 години

От коментари полза няма. Трябва да се намерят автора и издателя и да им строшат главите

163

И къде е МОН

преди 6 години

Трябва в МОН да не се допускат комплесирани, обратни и други *** да определят как да се развиват децата ни. Техните, ако искат до 14 годишна възраст да си сменят пола по два пъти

162

?

преди 6 години

Как се казва "децката" енциклопедия , автор , издателство ?

161

До ххх

преди 6 години

Това че тази пасмина като ***, ***, травестити и лезби, немогат да се възпроизвеждат НЕ Е ПРОБЛЕМ. Просто природата се е погрижила за тях да не го правят, а да си отидат в психичните им проблеми... Така че срещу природа немогът да скачат, колкото и да ме убеждават че ги има. Просто е, за психични проблеми си има места.....А какво ли ще стане ако всяка държава им отдели специално място и вкара вътре всички с отклониния в пола и самоопределението си-просто ще измрът че няма как да се въз

160

Анонимен

преди 6 години

Да не обръщаме толкова внимание на това!Игнорирай!!!Но да накарат децата да го четат,тая няма да стане,поне с мойто.Който си е с отклонения,си е бил с такива и преди хиляди години.

159

До 181

преди 6 години

И в какво нямат права ***.....май имат повече права от другите....а че тези с третия пол имат психически проблеми е ясно...не знаят от каъв пол са...нещо като веганите които хранят бебетата с треви когато то трябва да се храни с млечни и месни продукти.....

158

зъл дядка

преди 6 години

Нося си дебела сопа за всеки ***, травестит и прокажен евреин. Срещна ли ви по улицата ще ви счупя кокалите. Видите ли ме отдалеч бягайте.

157

Ххх

преди 6 години

Джендъритв и амбриажите имате един проблем...не можете да се размножавате колкото и да се евете отзад.

156

Zlaten piron

преди 6 години

Neka da uchat i za prisajdane na sarce, babrek, cheren drob, raka, krak, riazane na apandisit, kraka, race, nos, ezik...izkustveno oko, izkustveno uho, amputirani genitalii, kostni pvc stavi, izkustven krak, raka, izkustven mozak, izkustvena koja, invitro...

155

Анонимен

преди 6 години

"До 25 години Европа ще бъде на 50% ислямизирана.""Прогресивните" европейци не са научили урока че всяка революция изяжда децата си.

154

Че То

преди 6 години

Агресивното налагане на толерантност реално е прикрита агресия към хетеросексуалните..Те ще могат ли да претендират, че са репресирани, защото децата им агресивно ще бъдат притискани да се обследват сексуално и самоопределят социално??.И откъде на къде ще се разрешава на еднополови да осиновяват или да им износват дете?? Детето откакто свят съществува е от мъж и жена. .Нали искат тотална толерантност, реално такава има само в природата, защо се нарушават природните закони??

153

Анонимен

преди 6 години

Ами, да внушава им се лесно на децата. Като усетят, че да си "различен" те прави известен, популярен и е модерно.. почват да обръщат резбата в търсене на популярност. За това пропагандата сред тях е особено опасна и трябва да бъде спряна!

152

От МОН са за бой

преди 6 години

Че то новият закон за образованието позволява на всеки даскал сам да преценява какви учебни пособия да ползва и как да преподава. Сигурно някъде вече се използва туй миловидно учебно помагало

151

Офффф

преди 6 години

Вече стана банално, изтъркано и безинтересно това за джендърите! Пишете новини, ако се смятате за новинарски сайт, иначе си признайте - жълто-кафяви сме! Това е като излизането на г..вете "от гардероба"!

150

Мишо

преди 6 години

Господа учете корана. До 25 години Европа ще бъде на 50% ислямизирана. Всяка европейска държава ще има ислямска партия. В някои държави тези партии ще са управляващи с мнозинство. В ислямския свят думата толерантност е табу. Те няма да са толерантни с вас....Предлагам да преведем филма време разделно на Английски и по Европата, та да свикват.

149

ИСКАМ

преди 6 години

АЗ ИСКАМ ДА СТАНА АСТРОНАВТ И ДА СВИРЯ В ***-МЕТЪЛ ГРУПА В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ

148

РАЗБИРА СЕ!

преди 6 години

Разбира се ,че броят на хомосексуалистите ще се увеличава, след тази масова инвазия на същите. А и ако такива станат "родители" ,съвсем нормално е техните възпитаници, защото те не могат да имат деца, ще станат същите като тях! И ако това продължи, скоро ще се види краят на европейската цивилизация!

147

do FG

преди 6 години

*** ще се престрашиш ли да излезеш навън да стигнеш до студиото, че малко обидчив и страхлив ми се видиш...все пак опасноти дебнат отсекъде... бежанци, хомосексуалисти или дори бежанци-хомосексуалисти

146

до ф

преди 6 години

откога да _оставиш_ коментар е цензура?леко шизофренично взе да става тука

145

до FG

преди 6 години

Питах кой член нарушават. Още чакам отговор. Можеш да добавиш и по кой член ще ти наложат санкции за бележката на заведението. Май ми се струва, че говориш наизуст.