144

Анонимен

преди 6 години

"но колко невинни хора са били избити само за това, че са били различни от останалите"Колко си прав сорошшшшки троллле, през ВСВ бяха убити близо 27млн. "различни" от хомосексуалните, тоест хетеросексуални. Това е голяма трагедия. Върни шекелите на ментора си щото пишеш глупости.

143

Анонимен

преди 6 години

В статията за щерките на Лияна и Анелия имаше прекрасни коментари.

142

до FG

преди 6 години

в кой член пише, че частна фирма е задължена да ти публикува скудоумните ***?

141

Анонимен

преди 6 години

А предвижда ли се Конвенция, която да защити хетерохората от яростната и брутална агресия на джендърите, хомотата и др. подобни?За тях ТОЛЕРАНТНОСТТА не се ли отнася? Вече цял месец се валяма в мърсотиятата на тази тема и почва здраво да ни писваСПРЕТЕ СЕ!

140

Анонимен

преди 6 години

Цв. Гълъбова: "Човечеството е оцеляло милиони години без да бъде учено така агресивно на толерантност".-----Психиатър с типично комунистически убеждения. Как ли лекува пациентите си? Човечеството може да е оцеляло като цяло, но колко невинни хора са били избити само за това, че са били различни от останалите или са били жертви на саморазправа от по - силните от тях? По - добре агресивно възпитание в толерантност, отколкото добре прикривана жестокост. А колко хора при комунизма са били уморени в психиатриите, само защото са били противници на режима или с различна ориентация, заради кое

139

Анонимен

преди 6 години

Щом ще се учи това още в детска възраст излиза, че няма проблем да се изучава и нормалното порно в детска възраст?!? Как да съм съгласен с това!

138

толкова е просто

преди 6 години

Като искат да не ги насилват,да не се навират между шамарите!

137

Анонимен

преди 6 години

Е как ще се увеличават хомотата, нали не можело да се стане такъв? Като не може да се стане такъв как ще са повече спрямо преди 100 или 1000 години? Ама май имаше изследване, че в затвора някои обръщат резбата перманентно, а малки момчета сексуално малтретирани от възрастни гей педофили по-често развиват гей поведение.

136

Анонимен

преди 6 години

винаги е имало и ще има хомесексуални. въпросът е да не са подложени на тормоз, но от друга страна и да не се натрапват с вижданията си. толерантност трябва и от двете страни. толерантни са образованите хора а не тези, които са марионетки в ръцете на популистите.

135

толерастин

преди 6 години

До 1Това не е производство,а използване на брака от готовата продукция по специфичен начин:))))!

134

преди 6 години

честит празник момчетаобичаме ви

133

1

преди 6 години

До Анонимен 150Произвеждат ги. Ако си гей на запад си по - нагоре в пирамидата с жертви. Това ти дава възможност за редица социални облаги в името на равенството.Т.е.такива се наемат на работа заради това което са а не заради това което могат. По - рядко ги уволняват за да не създават проблеми и т.н. Ако си гей можеш да спечелиш дело срещу жена си за детето. Ако си мъж това е почти невъзможно. Пример за това има в тълкувателния документ към истанбулската конвенция.

132

Циник

преди 6 години

Ще ни направят на морски кончета - смяна на пола....на който както му скимне.:-)Хетеро - вече е почти мpъcна дума

131

73

преди 6 години

По бай тошово време тия ги съжалявах!И не им обръщах внимание!А и МВР ги държеше изкъсо!Днес ме отвращават!Сега разбирам, защо Хитлер и Сталин са ги пращали в лагери!

130

потентен

преди 6 години

До До потентенМоже, ти си по тия думички. От 20-те % си.

129

Анонимен

преди 6 години

До 1Никой не ги произвежда!Те са брака от човешкото възпроизводство!

128

знае ли се

преди 6 години

До Анонимен 147Когато се появи проблем,той се решава!След като сте решили да сте проблем,това е вашия избор!

127

До потентен

преди 6 години

потентен, потентен *** не праи разлика м/у разхищам и развращавам. Май си от 80%, а?

126

Анонимен

преди 6 години

До потентенНе вървете срещу Брюксел и решенията на евроатлантическите парнтньори уважаеми, защото нищо няма да остане от вас.

125

потентен

преди 6 години

Не вървете срущу природата, уважаеми. Вид, които не се размножава на тая планета изчезва. Без значение как се е чувствал, забавлявал и живял. И не си мислете, че ние ще ви създаваме поколения, които вие ще разхищавате, защото искате всички да се съобразяват с вас!