124

1

преди 6 години

Причината за увеличаването на хомосексуалистите е, че такива се произвеждат.Те са нужни на постмодернистите и неомарксистите за да налагат безумните си теории за класова борба (равенството). Онова което няма да ви кажат е:1. Колко семейства са били унищожени в името на равенството.2. Колко деца не познават родителите си заради същото равенство.3. Колко неродени деца наречени "фетус" са убити от майките си.Марксизма е брутална идеология която продължава да убива хора.

123

Антикомунист

преди 6 години

Офф, стига с тези хомосексуалисти, дайте най после и статия за престъпленията на комунизма, защо само статии за хомосексуализма, това не е ли нискриминация на антикомунистите? Демокрачно ли е това, в демокрация ли живеем или още сме в тоталитармите времена на комунизма?

122

гей

преди 6 години

До Димо и ОчевидецПишете така, че да не ви личи, че сте ***! Много сте прозрачни.

121

Димо

преди 6 години

Аз имам 34ма приятели хомосексуалисти които постоянно живеят в страх от насилие само защото се обичат. Ето защо децата в България от малки трябва да учат, че хомосексуализмът не е болест ами нещо нормално.

120

ShaMana

преди 6 години

До Очевидецтова е странно специфично число...

119

Не на 10-12 г.,

преди 6 години

а на 13-14 години трябва да е човек, за да може да вникне в това, което му се казва по тези въпроси, без да изпада в потрес.Оставете децата да си изживеят детството!Още в ранна възраст да ги занимаваш с тези въпроси е все едно да започнеш да говориш за секс на дете в първи клас, подробно да му го обясняваш неща и целенасочено да създадеш у него представа, че това е най-важната житейска дейност, на която е подчинено всичко останало. това затормозява и изкривява психиката на 6-7-годишните.

118

Дзъ

преди 6 години

Чудя се какъв ли ще ни го вкарат и на каква тема, докато ние тук втора седмица дигаме кръвно от "за" и "против" истанбулската конвенция... голЕм трафик на импресии напраИхме

117

Анонимен

преди 6 години

Александър Тренев от издателство "Световна библиотека" припомни, че на днешната дата германската 6-а армия капитулира при Сталинград. "Ако не беше тази победа, ние нямаше да водим този разговор, защото обектът на тази книга щеше да е в крематориумите"А не би ли било по добре?

116

гей

преди 6 години

До хомосексуалистКолега, когато арабите и африканците станат мнозинство в ЕС, къде ще ходиш?ЛГБТ хем поощрявате евсроатлантическите "ценности" сред европейците, хем вкарвате *** от третия свят! Както знаеш те не са нито толерантни, нито мултикултурни, нито пък имат търпимост към ЛГБТ. Ппри това положение какво ще стане след 50 години в ЕС, а и в САЩ?

115

ShaMana

преди 6 години

Това, че не виждаме нещо около себе си не означава, че не се случва за съжаление.

114

ShaMana

преди 6 години

До АнонименЗа жалост това не е така. Имам приятели които живеят в страх и постоянно притеснение от всички да не разберат, че човека който обичат не оговаря на общоприетите норми. Отделно съм бил лично свидетел на вербално а дори веднъж и физически опити за насилие и това от много скромно обкръжение. Не е безпричинно желанието за формализиране според мен и приемане от обществото и това го разбирам напълно. Но мнозинството не се напъват за нищо просто искат да бъдат себе си без да бъдат съдени

113

Хахаха

преди 6 години

наистина ли това ви впечатлява?Не се заблуждавайте!Кое дете реално ще ги чете тия комикси?Нали повечето още от 10 годишни вече са на ти със компютрите имат и смартони със мобилен интернет и масово сърфират във социалните мрежи и порно сайтовете.99% от родителите дори и не подозират колко информирани са децата им! Децата днес знаят абсолютно всичко и в много случаи са далеч по информирани от родителите си. Все пак живеем във ерата на информацията.

112

Анонимен

преди 6 години

до ШаМанаПриятелю, никой не ги бие, не се крият, демонстрират постоянно начина си на живот. Въпреки това пак реват, че не ги уважават, толерират и обичат. Явно са си киселяци, които са вечно недоволни каквото и да става. Не можаха да разберат, че колкото повече се напъват да изпъкнат - толкова по зле става отношението на хората към тях.

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 131А на който му харесва-розовите прашки,и в Амстердам!

110

ShaMana

преди 6 години

До ВРЕМЕ ЕТова е едно от най-забавните неща които прочетох до сега :)

109

Кой!

преди 6 години

Кой *** реши,че като сме в 21 век и автоматично ***-расти-ята вече е много яка и който не е ***-де-раст бил още в 19 век? И в 19,и в 20 и в 5,6-13,22 век и сега ***-ра-стията си е гнусотия! И такава ще си остане завинаги! ВЪН ПЕДЕРУНГЕЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!

108

гей

преди 6 години

Ха-ха-ха! НПО троловете се активизираха.

107

Анонимен

преди 6 години

Текстът на картинката анекдот ли е или буквален коментар на написаното в енциклопедията?!! Ако е второто, е много обезпокоително. За страна в ЕС. В цивилизованите страни отдавна хомосексуалните не се считат за психически болни. Аз съм с "нормална" ориентация, но нека всеки да има свободата сам да решава от какъв пол да е партньорът му. У нас много бързо на всеки човек с нетрадиционни възгледи, гледат да сложат етикет "психично болен". Извинете, но с такова мислене сме още в Средновековието, не в 21-ви век и в Европа! А за неграмотността на населението не ми се говори.

106

ВРЕМЕ Е

преди 6 години

Време е да станем и ние нещо първи, но положително! Да бъдем първата държава изхвърлила от пределите си гейове, лесбийки и пришълци! Да бъдем първата държава, в която изцяло НЕ се толерират всякакви извратени педофили! Да бъдем първата държава, която да кани само нормални мъже и жени ! Па да видим тогава няма ли да сме добре, няма ли да ни се подобри икономиката, няма ли да ни се подобри производството ! ВЪН ПЕДОФИЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, независимо как се наричат-гейове,лесбийки,***,третопоолви!

105

ShaMana

преди 6 години

До Анонимен 100За жалост видимо не си разбрал, но аз не съм тук да образовам никой. Но това което аз виждам си мислиш, че искат да те направят хомосексуалист ли? Или не можеш да разбереш ти, че тук не става дума никой да те кара теб нищо освен да уважаваш ИЗБОРА на останалите хора около теб и тяхната свобода да избират партньор и начин на живот. Ти си това което проповядваш против. Желание да поддтиснеш останалите около теб и защо? Защото те е страх вероятно... от какво обаче това и аз незнам