49

северопападняк

преди 6 години

За да се опрайме треба сичките да се изкараме ***.Че ни ранат и поат от Брюксел яко до 9-то колено!

48

Киртак

преди 6 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИБедни и гладни. По банкети, кръчми и ловни излети. По Коледа няма човек да ти помогне прасето да заколиш. Дай му пазач да бъде и след смяната да си тръгва с колкото може да открадне??!! Седнали в кръчмата през деня и се присмиват на момчето минаващо с трактора си, че взел европари и обработва земя. "***".

47

До 45

преди 6 години

Примерата ти е наивно-глуповат! Нима твърдиш, че ние сме деца-овчици и че бащицата-овчар, трябва да ни бие с гегата, за да вкарва в правия коловоз, ако които излезе от него да се отстрелва на място? Днес всеки е свободен да си избере и купи каквот си иска сладолед, както и е отговорен пред себе си и семейството си, да осигури нужните му средства. Няма такъв филм, ако получиш 50 ст., а пък друг 1 лев, не може да е така, парите не се получават, а се печелят.

46

Анонимен

преди 6 години

ДО 45 МНОГО ФАНТАЗИИ. А ми ако едното дете не обича много сладолед

45

Анонимен

преди 6 години

Този писател много чел, но не казва за НАСИЛСТВЕНАТА КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ. Как то се образуваха ТКЗ

44

Анонимен

преди 6 години

ВЕДНАГА СЕ ПОЯВИ МАНИПУЛАТОР. Като в тангото- две напред една назад. ОТ БЕДНИЯ СЕВЕРОЗАПАД ИСКАТ АВТОНОМИЯ, ТОЯ ПА ПЪРВО ТКЗС.- ДА АМА ЗАПАДНИ БАНКИ ОТПУСКАТ КРЕДИТ САМО НА ИНДИВИДУАЛНИ ПРОЕКТИ - НЕ НА МЪГЛЯВИ КОЛЕКТИВИ , БЕЗ ИМЕ.

43

Анонимен

преди 6 години

Стара истина е,че съединението прави силата.Но също така е вярно и че неравенството поражда завист,а завистта омраза.Особено,когато това неравенство е предизвикано целенасочено.Редно е в едно семейство ако едното дете получи 50 ст.за сладолед,другото да получи също толкова.Но ако едното получава потртмонето,а другото мотиката,разривът рано или късно е неизбежен.Това се случва и в България в момента и тези процеси на сепаратизъм ще се засилват,ако държавата не предприеме спешни реални действия..

42

Видинчанин

преди 6 години

До 38 Тази опорна точка на виновният комунист-кмет,е много прозрачно-лъжлива!Никога не е постъпвала при кмета на Видин ,който и да е бил той приватизационна сделка за ,,Видахим",по простата причина ,че ,,Видахим"беше държавно предприятие,не общинско!Беше продадено от ,,Агенцията по приватизация".Предложения е имало при ген.директор на ,,Видахим" и Министрите в София!Кметът дори нямаше право чистачка да назначи ,камо ли директори на ,,Видахим"

41

Анонимен

преди 6 години

Е добре де нали асфалта не се ядеше, сега извъднъж се оказа, че другарите от северозапада не просто го проядоха, а са пристрастени към него. Нямало инфраструктура, добро утро, когато ви се говореше, че трябва да се строи, вие казахте не ни занивамавайте с глупости, искаме да пием и ядем днес, пък утре каквото стане. Ще ли да се отцепят? И какво ще стане, кой си мислите, че плашите, като се отцепите умирате прави, за много кратко време - като няма акъл, така става.

40

Анонимен

преди 6 години

ДО 37 ЧУЛ СЪМ ЧЕ ИМА КАЧЕСТВЕННИ ЖИВОТНИ И ТЯХ ЛИ Е ЗАГРАБИЛ.?Чул съм , че БСП, ДПС И ДР. ПАРТИИ СА ГО ТЪРСЕ ЛИ ДА ИМ ПОМАГА.В ИЗБОРИТЕ.НЕ ГИ Е ТЪРСИЛ ТОЙ.

39

Анонимен

преди 6 години

За частен проект ти дават 1 милион евро от ЕС но ако намериш останалите 99 милиона евро от банки и си заложиш къщата.

38

Анонимен

преди 6 години

Мишелин искаха да го купят и затворят и после ще внасят и горят отпадъчни гуми от Германия.

37

с индивид.проект

преди 6 години

до 32 Централната власт в БГ. Приема само МАЩАБНИ ПРОЕКТИ НА КОЛЕКТИВИ ПО ПАРТИИНИ КРИТЕРИИ. Отпуска милиони но на партиини колективи,. За индивидуални НЕ ГИ БРОЙ ЗА ПРОЕКТИ.

36

Анонимен

преди 6 години

Във Видин имаше завод за гуми . Най голямата фирма за производство на гуми Мишелин искаше да купи завода. Кмета от БСП обаче почва да ги юди за рушвет и хората се махнаха и отидоха в Румъния. Този край ги друса комунизъм, искат си ТКЗС-тата да си крадат и те това е . Апропо нали асфалт не се яде .

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен34Чоков е заграбил чужда земя или общинска с фалшиви документи и я пише за частна негова.

34

Анонимен

преди 6 години

и в Русия нещат колхозите. Тоя за колхози мечта е

33

северозападен българ

преди 6 години

Прочетете днешния 24часа - 44% от индустрията е в софия!? Това са умишлени неща, нарочно се съсипват цели региони от евро-травеститите . Целта е дисбаланс в страната и обезлюдяване чрез вътрешна и външна емиграция. В същото време се стимулира заселването с имигранти. Ние сме във война!

32

Анонимен

преди 6 години

до 30 Ценко Чоков, каква мутра е бе човек. ?Той си обработва неговата площ, не иска чуждо. Сее си на негова площ и не желае да е в комбина с партии. Затова и го бутнаха в затвора и му измислиха че е лихвар.Разходисе по софииските улици и ще видиш хиляди телефони на пихвари за бързи кредити , а *** на свобода, а де , а *** на свобода.

31

Дон Базилио

преди 6 години

То централната власт е направена, за да пречи на всички извън нея, не само на пущиняците - просто спрете да плащате данъците, осигуровките, акцизите, ДДС-то и другите приходи на бюрократите и ето ви автономия, пък ако могат да си ги вземат насила.

30

Чиновник

преди 6 години

В цялата лавина от ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, така и не се разбра КАКВИ "собствени проекти" имат хората в Северозападна България и КАК точно им се пречи да ги развиват.