109

Обикновен българин

преди 5 години

Аз,съм от Североз.България.Край на велики управници-цар Михаил Шишман,кнез Иван Кулин-водач.на-Лето-1850-въстание ср.турците.ТКЗС е изселило местните българи по градове в България и днес в Испания.Нека българина от Тимок до Кнежа да чете Библията-в нея е истината-да оцелееме.

108

Анонимен

преди 6 години

до 109От Българско или Софийско робство?След 100 години, българите ще живеем в градове държави, а в градовете ще сме разделени на отбори. Във всеки квартал ще има собствени закони и правила, прецакващи съседния квартал. Едни ще бутат паметници от комунизма, другите ще ги защитават. Само *** ни обединяват.

107

Анонимен

преди 6 години

готов съм да се боря за освобождение на Видин от българско робство!

106

южняк

преди 6 години

До МайнаСеверняци и дървени шопи не ни трябват. Майса Турция ни зове.

105

Анонимен

преди 6 години

До 104 Центъра на БРЦК и всякакви комунисти и либерали е бил,сега е ,и винаги ще бъде София и големите БГ градове!Северозапада в Третата Българска държава е бил ,сега е и винаги ще бъде глуха провинция за експерименти на Центъра!

104

марин

преди 6 години

Абе само тази тв Он еър раздухва тези глупости , от Враца съм и много хора не са и чували за това "отцепничество" , а тези "журналисти" само това пеят .

103

септемврийци

преди 6 години

До шопи и власиКато видите зор, бягате в сръбско и влашко!!!!!!!!!!!!!!Момите ви се женят за първия срещнат филибелия............Ръководния кадър, милиция, партиен кадър са все от вашия край!!!!Ябанджии...........Искаме си Ромелията - тук има развитие........

102

шопи и власи

преди 6 години

До АнонименКас да не става материала от СЗ, като там бе центъра на БРЦК и БКП. Оттам дойдоха!

101

Анонимен

преди 6 години

До 100 разпределителя Що да ходим във Влашко?Българин съм тук съм се родил ,тук имам имоти и никога не ми е минавало през ум /както и на повечето хора/да искаме автономия или да се изселваме!Май Ви дойде добре мълвата за някаква автономия?Тъкмо да плюете повече по Нас?Няма друг край на България който да е оплюван повече!Ама иначе ревете за Западни покрайнини!А Нас мразите!

100

Анонимен

преди 6 години

До 101 Какви ТКЗСта те гонят!В повечето села я има 70-80 пенсионери я няма.Ако пък има повече хора то се дължи на ромите.И едните и другите им е все тая дали ще има ТКЗС!

99

Анонимен

преди 6 години

Хората от северозапада с това мислене нищо повече няма да направят от ТКЗС-та. Дори и на този писател всяка втора дума му е държавата, държавата. Зарежете държавата, развитието на района зависи най-вече от местната власт. Каквато ви е местната власт такава ви е и областта.

98

Разпределител

преди 6 години

Да си одат у Влашко 200-300 иляди хрантутници и тъмнокожи субекти по малко

97

ралист

преди 6 години

Областите Видин,Враца иМонтана имат територия от около 12хил.кв.км. и население реално живеещо тук не повече от 300-350хил.,от които 1/3 пенсионери ,коя власт ще хвърля пари да развива този регион!Достатачно е да се инвестира в областните градове и в още 5-6града!Другото да се закрива!

96

Майна

преди 6 години

До бг 90Стига пак Русия. Северозапада с будни хора и правят това, което ще последва да направи и останалата част от страната, а то е да се вдигнем срещу централизацията. Шепа хора си правят държава в държавата, удобна за тях.

95

Лошите комунисти

преди 6 години

Построиха във Видин Видахим- завод за гуми, за влакна и ТЕЦ - 10 х. работници, заводи за мебели, за помпи, за порцелан, за цигари, за режещи инструменти, за ризи, за алкохол, косервна фабрика, месокомбинат, млекокомбинат. Демократите разрушиха всичко.

94

Анонимен

преди 6 години

"автономия" ??това, заедно с *** дераската истанбулска конвенция води до едно - тотален разпад!това е краят!

93

Стоянов

преди 6 години

Такъв случай ТКЗС и автономия и то в Европа няма.От тук нататък празни приказки.

92

алек

преди 6 години

за съжаление бг в момента е като пред падането и под османско,страната ни се е разкапала и деморализирала от лошия пример на управляващите,аз съм на 50 и съм чул от по възрастни да казват лепа държава сринахме след 89г. народът ни не е лош и това показа гласуването на референдума на 3.5 милиона.трябва ни водач да ни обедини.образование поне като 45 -90г и вяра в доброто и работа за него

91

момиче от Резервата

преди 6 години

Анонимното генерализирано изказване на негативно мнение за хората от който и да е край на Света, автоматично причислява авторът към цитираната група от "лош материал". Мнооо хейтъри и експерти в тая държава.

90

до 74

преди 6 години

До До Анонимен 59Ако малко поне разбираш от кооперации ,за което претендираш ,ще знаеш че ТКЗС НЯМА НИЩО ОБЩО С КООПЕРАЦИИТЕ. ТКЗС е буквално съветски колхоз пренесен на българска земя.Навсякъде в земеделските кооперации по света ЗЕМЯТА НЕ СЕ ВНАСЯ КАТО ДЯЛОВ КАПИТАЛ, но комунистите искаха да отнемат средствата за производство на селяниня ,за да ги експлоатират и държат хората в подчинение като роби.