9

Бистришки Тигър

преди 6 години

До КомунистАми пътищата са им лоши понеже Боцко строй мост,ама за път до него не се беше сетил.Важното е да резне лентичката и да се тупа у гърдите като шебек.

8

Киртак

преди 6 години

Един инвеститор си докарал шофьори от други части на България да работят на обект в Северозапада. Местните поработили 4-5дни и решили, че им е много тежко и се отказали.

7

Анонимен

преди 6 години

Човека си ги казва нещата точно както са. Не съм от северозапада, а от централна северна България. От В.Търново и виждам какво се случва. Централната власт прибира всичките пари от регионите и ги инвестира в София и южната част на страната, а най-много от парите потъват в джобовете на алчните политици. Ето поради тази причина регионите искат да се отделят, а не заради друга. Умишлено осе ограбват регионите и се обезлюдяват. Всички отиват в голямото село или чужбина. Кого ли ще заселят там...

6

добруджанче

преди 6 години

Автономия и на Добруджа барабар с Варна .И ние искаме самостоятелност

5

Комунист

преди 6 години

Масово гласуват за БСП зад слогана: "асфалта не се яде"! Сега пътищата им били лоши, нямало инфраструктура! Всички са комунисти, но след някои поне нагънат асфалт остава. При другите само празна хазна. От там съм. Трябва да си призная преобладаващо матреал. Иначе за маса стават. За работа, не толкова. Какво означава оставени на произвола? Всеки си кове съдбата.

4

Анонимен

преди 6 години

Ако хипотетично се премести столицата във Велико Търново, Северозападна България би трябвало да живне. Сега всичко се случва между столицата и морето, а разположението им е такова, че този район остава изолиран.

3

Анонимен

преди 6 години

интересно дали тези ,който ни управляват слушат какво се казва от хората който ги избират!

2

бай иван

преди 6 години

Като за начало на следващите местни избори вместо да гласувате за клишета (ГЕРБ, БСП, ПФ) гласувайте за перспективните кандидати.

1

християнството

преди 6 години

Борис I се задължава да разтрогне съюза си с немския крал Лудвиг и заедно с народа си да приеме източноправославното християнство от Цариградската патриаршия.Приемането на християнството води и до законодателни промени.