147

Анонимен

преди 6 години

Какво е това "Европа"? България е в Европа.

146

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА децата с баща неизвестен интересно от какъв пол са след като не се знае от кого са създадени?!................................Леле, колко объркани хора има? Ама Вие сериозно ли се аргументрите така? Ясно е, че е мъж , но не иска да си пише името. Майко мила!Самотните майки не са заченали непорочно...никоя конвенция не налива акъл, ако тази може моментално си сменям мнението...

145

Хахаха

преди 6 години

Турция на Ердоган я подписа, но тук очевидно са по-мухлясали сенилни пияндури, пардон консервативни традиционалисти.

144

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за свободното поведение на хората.

143

Анонимен

преди 6 години

Че има грешка в превода е ясно много отдавна, масово хората знаят английски така че това не е проблема. Просто има хора които не харесват тази истабулската конвенция по твърде лични причини, но не искат да изтъкват личните си причини и затова се хващат за преводната грешка. Оправянето на преводната грешка ,не променя техните убеждения да не харесват тази конвенция , защото те си имат основателни лични причини да не я харесват.

142

Анонимен

преди 6 години

До КрайВсеки завършил за учител има право да преподава в детската градина. Като не ви харесва оставете детето вкъщи.

141

до третополовите

преди 6 години

що не се борите за права в СА?

140

Анонимен

преди 6 години

Що мълчите бе,секскалинки!?Вашата кожа сбъркана!

139

до третополови

преди 6 години

има и един минус. Вие представяте ли си. Тия са навсякъде дори тук в нета. вчера от полицията казаха, че имали данни третополови да посещават сайта животно (това е детски сайт за домашни любимци - животни).един педофил-третополов да има няма да се съглася държавата да им даде права.НЕ - на педи конвенции!!!

138

Анонимен

преди 6 години

От гледна точка на обратните, ние сме обратни, но за разлика от тях не ги караме да са като нас.Нали?И това е съществено разлика., на мен не ми пречите да съм си аз, обаче не можете вие да кажете същото. Вашата свобода свършва там, където започва моята и обратно. Проумейте го. Иначе става зле...за всички.

137

какви права!?

преди 6 години

Граждани като всички останали,с равни права!Повече права-в Саудитска Арабия!

136

ре

преди 6 години

питаш ги защо, чак сега решихте да искате права? Не дават ясен отговор.Еми, как ще дадат като всичко се върти към основната цел - ДЕЦАТА.Още преди 2018 Иисус предупреди хората , че идва времето, когато ще посегнат на ония малките.

135

Анонимен

преди 6 години

До ало,обратнитеВсички да са обратни, за да се не чувстват различни , абе това да е нормално. Не съм обратна, ама това разбрах от целия вой и "обяснения". На тях това им е проблема, те не могат да се самодентифицират ако и другите не ги приемат, затова правим всики като тях и няма"обратни" и го наричаме демокрация и ПРАВО НА ИЗБОР не че някой ги е спрял и сегаD

134

до обратните

преди 6 години

Вместо да лепите минуси,по-добре обяснете!Хайде,чакаме!Какво искате?

133

pos

преди 6 години

ще посегнат и на децата и няма да има как да ги защитим.

132

ало,обратните

преди 6 години

Никой не ви пречи да сте такива!Не разбирам какво искате!?Обяснете,но кратко и ясно!

131

Анонимен

преди 6 години

Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно изкривени.Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност. Те лесно изпадат в състояния на гняв .

130

Анонимен

преди 6 години

131 в Турция вече е подписана,както и в Албания но там престъпленията на честа не са спряли

129

Анонимен

преди 6 години

Социопат е разновидност на психопат, човек, който има анормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение.

128

Анонимен

преди 6 години

Народ,който не пази децата си,изчезва!