207

SpaceX

преди 6 години

Стига с това Истанбулска Конвенция истинското име на Конвенцията е : Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие (на английски: Council of Europe Convention on preventing and combating violence against women and domestic violence)

206

К

преди 6 години

Литекс ми е Цска

205

Анонимен

преди 6 години

Смрaдливо псе е Борисов,в зaтворa до живот дa мре кучето!

204

до патриархът

преди 6 години

Неофите, защо мълчиш?Какво ще се случи с децата?

203

Анонимен

преди 6 години

Полът е биологична категория, разбрахте ли?Добър вечер, селяни прости!

202

Анонимен

преди 6 години

Ние българите сме глупави и не разбираме, така ли??Айде стига стига сте ни пробутвали тая *** Истанбулска конвенция!!!

201

П.Петров

преди 6 години

Раждането на деца "стереотипна роля" ли е и трябва ли според Глава III, Чл.12 ал.1 да приемем законови мерки за "изкореняването" му ?

200

П.Петров

преди 6 години

А какво означава "социален пол" и кому е нужно ?

199

П.Петров

преди 6 години

Вярно е, че предимно жените стават жертва на физическо насилие, но от друга страна мъжете са постоянна жертва на психическо насилие под формата на мърморене. Следователно конвенцията е дискриминативна.Освен това, полът не е "социално изградена роля", а е генетично предопределена роля, защото ако един мъж, готви, пере, простира и т.н е домакин. не си сменя пола, нито това му дава право да пребие жена си, която изпълнява "социалната роля" да осигурява семеен доход.

198

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали се е изказала църквата, но Господ преди 2000г. е казалМатей 18гл.:"6.А който съблазни едно от тия малките, които вярват в Мене, за него би било по-добре да се окачеше на врата му един воденичен камък, и да потънеше в морските дълбочини.7 Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда!"

197

Къде е патриарха?

преди 6 години

Абе тя Православната ни църква няма ли най-накрая и тя да вземе отношение срещу това пъклено дело ,а усложливо мълчи? Тия попове освен да се борят кой на кой манастир да стане шеф, та да цока от манастирските земи, от наемите и т.н. няма ли поне от хорски срам да кажат нещо? Патриарха тръгна с Б.Б. на екскурзии по света и..край, оня с Ролекса и той мълчи. Ама ако има някъде келепир- първи ще цъфнат! Нали се водим официално християнска страна-що официалните християнски водачи не кажат нещо!?

196

Анонимен

преди 6 години

Отново ни обиждат и унижават.Щели да ни преведат конвенцията на по-разбираем език,специално за нас,щото ние сме *** и не можем да си преведем сами съдържанието и.Питам за останалите 17 страни,които не са я подписали,и на тях ли са я превели по отделно за всяка страна по същите причини?А иначе ББ щял да я подпише,щото човека добре знае английски и правилно си я е превел.Той и за бежанците ще подпише и всичко каквото му поднесат.

195

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен А позицията на малцинството на малцинството,,поддръжници ,, на конвенцията са изпълнени с демагогия ,измама ,лъжи и вулгарни ,особенно с т.н. социялен пол ..и борба с традициите и обичаите на народите ......Оттам вече е очейзвадно как покварата и извратенящината ще ни залее облечена със силата на закон . Остава да ни съдят или в концлагери ако не обичаме

194

Мира

преди 6 години

Истанбулската конвенция за мен е поредното шумно отвличане на вниманието, но от какво?!

193

анти-балканка

преди 6 години

Не се чудя за тази Инстанбулска конвенция, има прекалено много мъжки ....

192

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен189 И кой са ,,цивилизовените ,, народи ? Който се радват на гей ,,паради ,,ли и имат еднополови ,,бракове ,. А може би тези който желаят кръвосмешението и ,,любов ,, с животни ? Който се гаврят с Бога и ,,демократично ,,потискат християните да не носят кръстчета ?По скоро са покварените народи,покварената цивилизация.

191

Анонимен

преди 6 години

Мотивите на противниците на конвенцията са неясни, вулгарни или въобще липсват. Те просто не са убедителни.

190

до 189

преди 6 години

Източна Европа, канада и те ли са изостанали или забравиха да ви го кажат на грантаджийското събрание?

189

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията е добра основа за прогресивното развитие на човечеството. Затова социалистите от целия свят я поддържат.

188

Анонимен

преди 6 години

не разборам, защо трябва да примемае Конвенцията, а не използваме само някои членове, алинеи относно насилието и не променим законодателството. Ако искаха политиците да се справят с престъпността, щяха да го направят досега, но те не желаят. И Захариева ще си подаде ли оставката, като е подписала договора незаконно миналата година ??