187

УМЕН

преди 6 години

До АнонименЕВРОПА Е ИМЕ НА СВЕТОВНАТА МАФИЯ ЗАПЛАНУВАНА ОЩЕ ПРЕЗ 1958 ГОДИНА НА СЪБРАНИЕ АНГЛИЯ ГЕРМАНИЯ САЩ И ЕДВА СЛЕД ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ГОРБАЧОВ--1985--87 ГОДИНА С РАЗБИВАНЕТО НА СССР НА ОТДЕЛНИ РЕПУБЛИКИ СТАНА ВЪЗМОЖНА РЕАЛИЗАЦИЯТА НА --ЕС----СВЕТОВНА КОЛОНИАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ КОМАНДВАНА ОТ САЩ

186

Анонимен

преди 6 години

Тази конвенция е хубаво нещо за България. Другите страни които са я подписали не са по-загубени от нас.

185

Анонимен

преди 6 години

Поздравявам ви с песента на Щурците "Хамлет"

184

Анонимен

преди 6 години

До Бай ХДа , наистина нещо ГОЛЯМО СЕ СЛУЧВА, Послушайте сърцето и душата си и имайте вяра.

183

Анонимен

преди 6 години

За жалост България е изостанала страна която няма интеликтуална способност да дава акъл на цивилизованите народи по теми които не разбира. Това се използва от БСП и външните и покровители за създаване на хаос в страната.

182

марин

преди 6 години

Плюс 90 % от българския народ !

181

extremist

преди 6 години

ИНТЕРЕСУВА МЕ КОГА КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ , ЩЕ ПОЧВАТ ДА ВЛИЗТ ПО ЗАТВОРИТЕ ??? ЗАТВОРИ ТРЯБВА ДА СЕ СТРОЯТ ЧЕ НЯМА КЪДЕ ДА СЕ НАБУТАТ ТОЛКОВА МНОГО КРАДЦИ

180

хюго бос до Бай Х

преди 6 години

Прав си. тази конвенция прави всичко друго, но не и да защитава децата и жените. И сега има закони, ако иксаха да се справят с насилието, щяха да примеат по-строги закони. Никой не спира политиците да напишат строги закони, а не като сега престъпниците с повече права от жертвите. Опитват се грантаджийските НПО- та д апрокарат през задната врата нещо друго. А захариева как излъга нагло- нямало да променяме законите, щели сме да приемем декларация, тази конвенция изклюва декларации и промени.

179

Партизанката

преди 6 години

Анонимен, ти си болен. Никоя жена не се нуждае от бой. Този, който има нужда от бой, си ти. ***.

178

Бай Х

преди 6 години

Пичове нещо голямо се мъти и се опитват да го прокарат тихомълком или нещо се случва ама трябва да остане тайно щом от сутрин до вечер ни занимават сия глупави конвенции, западни балкани и ала бала.....това са си яко димки преди два дни Батко го привика заместник помощник държавният секретар на САЩ и видимо от снимката беше доста притеснен, така че чакайте в скоро време включване.

177

хюго бос do 178

преди 6 години

насилието среяу жените нарастна изклюичително много след нахлуването на ислямския башибозук. как така държави, които се хвалят колко прогресивни били, с феминистко правителство като Швеция , къдетокарат момчетат да пикаят седнали в уч. тоалетни, и лаят най0- много за либерастия и толерстия, са на първо място по изнасилвания. Във Франция има райони, където жените не са допускани, защото са ислямски. И това е Франция, подписали са конвенцията...Бай се знае, че е продажник и поддава на натиск.

176

Германия -Цеков

преди 6 години

Германска федерална централа, стандарти за сексуална просвета в детски градини и у-ща:0-4 години детска мастурбация4-6 години самозадоволяване, хомосексуалност6-9 години полов акт, предпазване от забременяване, плътска наслада9-12 години социално-полова ориентация (***)12-15 години всичко по темата секс.проблемът с Истанбулската конвенция изобщо не е лингвистичен. Не сме изгубени в превода, а в смисъла

175

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за подписване на конвенцията.

174

Анонимен

преди 6 години

Целта е всяко следващо поколение да е все по-неориентирано и да няма собствена идентичност, да се съмнява в биологичните си дадености и да няма вяра на дадените му от природата полови органи. Като сложим и омешването на различните цветове на кожата, става едно чудесно зомбирано, безцветно и безполово ГМО-стадо, което ще бъде напълно безропотно и покорно. И няма да задава въпроси.

173

Анонимен

преди 6 години

До До 150 АнонименАко не е съгласен да оспорва бащинството в съда. А не като в БГ да ви гонят, за да докажат, че сте бащи. Едни такива като вас интересно от какъв пол са всеки случай не сте мъже! Един който се отказва от собствената си кръв е от третия пол.===========Тоя пробем има 3 (три)решения1 контрацепция2 граждански брак и после деца, ама това е част от" омразните традиции на които робува българинът" и дори на не етрадиция 3 Акъл.

172

Анонимен

преди 6 години

"Насилието над жени и деца е чудовищно в цяла Европа", отвърна ѝ той."(Борисов)Ами ако съм жена от "цяла Европа", щях да се замисля дали и аз нямам някаква вина.Еманципацията май не е за всяка жена. За някои боят е мекото средство за отрезвяване.

171

Анонимен

преди 6 години

Аз излекувах сина ми с тоягата.

170

Анонимен

преди 6 години

До до 157 Ти ме разби, но ти вярвам. Съжалявам, ако ти се е случило на теб или твой близък.

169

Анонимен

преди 6 години

Предатели ! На следващите избори ще ви смачкаме !

168

Партизанката

преди 6 години

Ох... Стига с тая конвенция! Не ни трябват тези глупости, не ни трябва подобна евтина пропаганда. Има два пола, другото е античовешка система за поробване. Истината е, че с това се цели намаляне на населението. Истина е, също така, че насилието над жени няма да се промени. Махнете клиповете с голи жени, порното, игрите, филмите с насилие, и готово - насилието над жени ще намалее. Вас не ви интересуват жените, просто искате да подмените съзнанието на хората. А после при комунизма било диктатура.