167

Анонимен

преди 6 години

Те братята турци, като отидоха голямата екскурзия в Турция усетиха какво е да те третират като трети пол. Доста от тях започнаха да се обличат с цветовете на дъгата.

166

хора,мислете!

преди 6 години

в медицината думата толерантност означава неспособност на организма да различава чуждите органи. Това състояние се постига чрез постепенно потискане на имунната система с отровни вещества, довеждайки я до апатия и безразличие. Пълната толерантност води до смърт. Това би се случило и с обществото ни.

165

Анонимен

преди 6 години

"Българската нация трябва да престане да робува на стериотипите."БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА РОБУВА НА СТЕРЕОТИПИТЕ НА ЗАПАДА.

164

Анонимен

преди 6 години

НИЕ СМЕ ЕВРОПА И САМИ ЩЕ РЕШАВАМЕ

163

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече задкулисни договори ни давате, толкова повече ще субуждате хората. Всички скоро ще разберат кой стои зад ЕК и защо Европарламента има формата на Вавилонската кула. Новия ви световен ред ще се разбие с гръм и трясък, а кукловодите ще бъдат бъдат безмилостно линчувани от народните маси или ще бягат обратно към Израел !

162

до 157

преди 6 години

Как ще посочва жената кой е бащата, ти луда ли си.Че всяка брантия може да посочи който с иска за баща на дете и то и после да го изнудва за пари.А като знаеш нашият съд как действа, десет години ще трябва да доказва мъжа, че госпожата си измисля.Да не говорим за парите за тестове, развалени отношения с истинско семейство и тн. Скоро всяка *** ще има баща на дето си я премиер я милионер.Да ходят да доказват после че не я познават тази.

161

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългарската нация трябва да престане да робува на стериотипите.===========Как БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ти пречи да си пееерас?

160

реалист

преди 6 години

Забраняват да се говори за Исус в детските градини, но иначе ще им разказват извратени приказки.

159

Анонимен

преди 6 години

До ХахахаДо Турция има и автобуси и самолети.Лек пък! Дано ти стигнат парите, които са ти платили да пишеш глупости, за билетхахахаха

158

Grom

преди 6 години

Българинът е ..... и дебатите по тази почти безсмислена конвенция, която даже и насилието срещу жени няма да намали, го доказват напълно!Втори месец върви "обществения дебат" по темата, а през това време се строят лифтове, небостъргачи и се крадат пари.А хората се занимават с това кой се изрусява и кой не и кой с кого си ляга, сякаш някой лично ще ги принуди да се оженят за митичния трети пол...

157

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа е заради стреса. Жените стават фригидни и понеже те не могат да имат дефекти в собственото си съзнание, започват да си мислят, че са *** адаптивни. Ама файда няма, защото и с жени не могат да достигнат оргазъм. Само с пръстче. Или с езиче. Ама понеже не знаят как да спазват лична хигиена и никой не желае да им ли*же миризливките, започват да си мислят имбецилски простотии и стават злобни. Драги фригидни имбецилки, света не е виновен, че сте дефектни. Не си го изкарвайте на него

156

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългарската нация трябва да престане да робува на стериотипите..............Българската нация затова е българска нация и говорим на български език, защото държим на традициите си, вярата , културата, обичаите си. Това ни прави нация.И както казах, показхте си рогата, защото в ИК изрично е написано че гореизброените неща, с цел борба с насилието, трябвало да се ИЗКОРЕНЯТ.Марш обратнов дупката, от която изпълзя.

155

Ошъшавих съ

преди 6 години

Възрастна жена съм, мъ започнЪ дЪ вервам в конспирации. С КУнвенциоту, почнах да вервам в третио пол. Унука ми вика джендърото - било род от ингилизки. Пък те туко сошъл рол и пол и секс - ошашавих съ.. Питам се, случайност ли е, Русия обвини САЩ - "че взимат биологичен материал от етнически групи". Вчера ББ вика "Вика "Аз съм зелен човек" - зелени човечета за мен са инопланетяни, демек извънземни, в краен случай Рептили.Много се наслагват нещата. Как да не стана конспираторка на стари години?

154

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБългарската нация трябва да престане да робува на стериотипите...........................Кой го казва това? Да престане да робува на тези и да започне да робува на нови стереотипи?Как джендърството не е стереотип?

153

Анонимен

преди 6 години

Много ми се иска всички, които си мислят, че имат пол, различен от биологичният им, да се отделят на някаква територия самостоятелно, без връзка с нормалните хора и да си играят на "социални полове" колкото си искат. Нека си живеят там по техните си разбирания и да намерят начин да се размножават, ако не искат да се затрият.

152

Анонимен

преди 6 години

Българската нация трябва да престане да робува на стериотипите.

151

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Бай *** създава деца и ги изоставя."В това изречение междуредовете се натрапва становището че само българите правят така, постигнато чрез *** Бай ***.За сведение на автора в дворец на египатските фараони е имало практика, да се пускат по река Нил в тръстикови лодки, нежеланите синове,в борба за наследяване на трона.Значи още Бай Аменхотеп и Бай Тутанкамон са го правили.Манипулацията на обществено мнение е тънка работа, постарайте се повече.

150

DiesIrae

преди 6 години

Как по дяволите от пол минахме на установяване на бащинство?Да не говорим, че ако тая ваша конвенция мине то тогава бащата ще има законовата вратичка да откаже да се впише като такъв защото видите ли през тия 9 месеца бременност той осъзнал, че е жена, а не мъж и да го впишат като баща би накърнило неговите третополови чувства. За това помислихте ли? Да не говорим за това, че непризнаването на дете се среща масово само при един определен етнос които е защитен именно от такива конвенции!

149

extremist

преди 6 години

Европа да ни превежда Истанбулската конвенция? Абсурдно е! - НЕ Е АБСУРДНО ЗАЩОТО ВСИЧКИ НЕКА*ДЪРНИ*ЦИ , КРАДЦИ И ГЛУ*ПАЦИ СА НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И СЪОТВЕТНО НЕ МОГАТ ДА СИ Я ПРЕВЕДАТ.....

148

Анонимен

преди 6 години

Това, че те не знаят от кой им е детето не ги прави самотни майки, а други ама айде....И детето си има пол-момче или момиче, дори и "бащата" и" майкат а"да не знаят че те, защото са го заченали пияни.