7

Анонимен

преди 6 години

уж тази конвенция е за защита на жените, добре, НО1. имаме достатъчно текстове в законите, които и в момента защитават жените-домашното насилие е забранено с достатъчно много закони и в момента2. като е за насилието над жените- защо тази конвенция в чл.14 иска да въведе задължително *** образование на децата още от детските градини? това какво общо има?3. защо е въведено понятието социален пол- това какво общо има с насилието над жените?Правят ни на ***, а ние се джафкаме

6

Анонимен

преди 6 години

Не съм и предполагал, че спор за това, кой в коя тоалетна ще се изхожда , ще добие такива значителни размери. Ако някой иска да е безполов, то си е негово решение. Защо другите да хабят енергия? Един не се намери да ми обясни...

5

Анонимен

преди 6 години

"Всичко това е записано в чл. 4 на Закона за международните договори, което означава, че правителството е нарушило закона."Баце такива неща като закони не го вълнуват, важното е да се натегне за пред Брюксел.

4

Ъ

преди 6 години

Какъв превод, ясно са го написали? Трети пол - точка.Има и други подводни камъни, за предоставяне на убежище, касае бежанците.Ако една жена в ислямска държава се почувства малтретирана, БГ трябва да й предостави убежище. След година жената си води девет деца и три внучета, а честито.Да се махне *** и допълнение: жертвите на насилие - жена, мъж, дете от трети страни, да им бъде предоставяно убежище съгласно религиозната идентичност, за да изповядват свободно и безпрепятствено религията си.

3

Анонимен

преди 6 години

Алоооо, неграмотнико -никъде не се споменава в текстовете тоя "трети" пол-дето ви го спуснаха за опорна точка руските другари. А вие, понеже всички русофили и червените мАмуни от БСП веднага го лапате, като го видите, без да мислите повтаряте като папагали.....и ето една фалшива новина кви поражения нанася, разделиха народа отново.Нека като има текст за тоя трети пол, някой да го извади и да го покаже!!!Айде ***-покажете да го прочетем и ние, нормалните хора?! Ама няма такъв текст.

2

Анонимен

преди 6 години

Подводни камъни, крият истината.

1

суьо

преди 6 години

Никой не е против текстовете срещу насилието върху жените и децата; но те искат да ни искарат аутисти. Да махнат текстовете, свързани с измисления "трети" пол и никой нема да възрази.