34

Анонимен

преди 6 години

А дано се смразат отношенията Турция-Русия,че ми писна от това лицемерие и от двете страни! Скоро ще влезат във вековното си русло на противопоставяне и с този изперкал лидер Турция не я чака нищо добро!

33

Анонимен

преди 6 години

Реджеп ако виждаше бъдещето, щеше да бъде много по- миролюбив и човечен.

32

Анонимен

преди 6 години

Всички бивши приятели на Русия са под Американски и Турски ботуш.Това е положението.Цялата дъга от Балтика до Казахстан.Защото Путин не смее да удря по масата.Е така накрая ще я глътнат и Русия

31

Анонимен

преди 6 години

Русия е слаба,а Путин е страшно плах и предпазлив.Оставя се да го заграждат от всякъде.

30

Анонимен

преди 6 години

малко позабравен факт е как турските специални части навлязоха в Ирак в зона населявана предимно от кюрди по време на втората война срещу Садам сняколко хиляди души и танкове . Няколко дни след това си тръгнаха на бегом , имаха и неназовано количество жертви . Турция се мисли за велика сила , иска им седа си имат петролни кладенци , но ги чака бой и икономическа катастрофа и изолация .

29

Анонимен

преди 6 години

САЩ подготвяха 30000 армия от кюрди за да могат да разделят Сирия и поддържат войната. Ердоган им каза че ще ги смаже още в зародиша им и го прави. Но типично в демократично лъжлив стил нашата свободна медия си пише свободни съченения.

28

аа1830

преди 6 години

Руснаците носят на улучвания - самолет, посланик..... Ако бяха горда нация да са го завряли Ердоган в миша дупка! Но водката не прощава...

27

Само ще кажа, че на турция не и предстои добро бъдеще !

26

Анонимен

преди 6 години

нзк пзрк сдс нп рпк сзн...

25

Мда

преди 6 години

От цялата работа най-хубавото е,че Турция и САЩ влизат в конфликт.Е,не може да се очаква трайно увреждане на отношенията,но все е нещо,хи-хи.

24

Анонимен

преди 6 години

Samo golemi krastavici za pudelchetata na Bolen.

23

Анонимен

преди 6 години

В България не е Българин ,в туркия не е турчин -ЩО Е ТО?===========Ako ne e sorosoid shte e rusofil i v dvata varianta bg predatel !!!

22

Анонимен

преди 6 години

Бабата на Путин, по майчина линия, е туркиня, затова Путин и Ердоган никога няма да се скарат, като братовчеди са.Затова и нищо не последва от сваления руски изтребител.Ердоган знае всичко това и прави каквото си иска!

21

Анонимен

преди 6 години

Турция свали руски самолет, Путин плака и мълча.Значи Ердоган е повече мъж и може да вземе Путин за втора жена.

20

ИСТИНА

преди 6 години

Представете си на гранцата ни има 30 000 въоражена групиравка/не се знае каква/като държава какво трябва да предприемем.

19

****

преди 6 години

Русия в момента няма да се намеси,целта и е да се скарат Турция и сащ,да застанат един срещу друг,и след това турция да бъде изритана от нато,и тогава Путин ще си каже тежката дума,ердоган пълзя веднъж на 4 крака,и се моли на Путин.

18

Анонимен

преди 6 години

В цялата статия не намерих абсолютно никаква информация, кореспондираща със заглавието на статията. Дори напротив, прочетох че не е имало удари по руски военни обекти.

17

ИСТИНА

преди 6 години

Сега нека всички да разберат кой се бори срещу тероризма и коя държава ги храни.Сетне ЕРДОГАН бил диктатор,де да бяха всички като него истински лидер.ЕВАЛЛА

16

Анонимен

преди 6 години

Едно се знае със сигурност - където пипнат кървавите ръчички на ЦРУ/МОСАД/ЕМАЙ6, настава кървава вакханалия! Нали САЩ се биеха срещу ИД, но след като тези главорези бяха обкръжени в Дейр Зор, АМЕРИКАНЦИТЕ ЕВАКУИРАХА ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯХ В ЙОРДАНИЯ, И КЮРДСКИТЕ ИМ СЛУГИ В СЕВЕРНА СИРИЯ СЕ СЪЮЗИХА С ДРУГАТА ЧАСТ!!! Ако все още има някой наивник да си мисли, че тези главорези на така наречената "Ислямска държава" имат нещо общо с исляма, на тях аз обявавам, че аз съм Христос!!

15

Анонимен

преди 6 години

Ердо дa действa умно и внимaтелно,дa не нaдтъпи ооaшкaтa нa рускaтa мечкa.че ше яде тоягaтa,дa си знaе мястото под слънцето,Имперaтор Путин не прощaвa!