14

Che

преди 6 години

Кюрдите се раждат с Калашников в ръка. Кой кого ще влачи хич не е ясно.

13

Анонимен

преди 6 години

Лъжете из.м.ет долнопробна ! Ердоган стреля по американските инструктори поддържащи кюрдите. Руснаци там няма, това е раьон контролиран от американските терористи

12

етнически турчин

преди 6 години

Никой не иска да опитва тайните оръжия на Турция.Мейдана е много голям.

11

:)

преди 6 години

Кого улучвал кого? Руснака ли.... ахахаххахаххахахахах, баси статията, първо разберете точно какво прави Ердо, та нали Путин лично каза, че търпението на Ердо се изчерпва и ще влезе в територията на тероростите, които са подкрепени от саш.Както казва Ердо гледайте и вижте какво ще стане. Иран също не спи, Русия също иска да си отмъсти за взривените преди няколко дена самолети.

10

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите са най-глупавите хора по света, дето съм срещал някога! Дори българите са малко зад тях в това отношение. Тези хорица всеки ги ползва както си иска от векове. Турския аскер ще ги повлече като *** слама!

9

Анонимен

преди 6 години

Нищо не разбрах от тази статия, кой кого стреля и кой му помага. ега ти бъркотията

8

Анонимен

преди 6 години

Ердоан е глуупав почти колкото и Пуутин.

7

Анонимен

преди 6 години

Русия зaсегa е единствения съюзник нa Турция,тaкa ,че Ердо дa внимaвa,сгaзи ли пaк лукa,остaвa сaм сaмичък срещу целия свят!

6

lol

преди 6 години

Napravo im e kazal, che sa teroristi. Istina e. Globalnite teroristi USA shte poemat turskite kurshumi

5

Анонимен

преди 6 години

Кюрдските лидери отдавна бяха на гости при Путин. Той ги покани тържествено. Разбраха се.Ердоган явно е *** и не разбра намека на Русия.Отвърна се и от САЩ, така остана съвсем сам.Сега Турция ще си понесе заслуженото.И това ще е правилно.

4

анонимен

преди 6 години

е сега може да му спретнат един истински преврат

3

Анонимен

преди 6 години

Ех как ще се радвате само ако си развалят отношенията ! Ще се радвате но не заради Ердоган а заради това че всичко ще е хаос и от там ще започне третата световна срещу Русия отново. Ако Ердоган застане със Сащ как ще го възхвалявате, какви въртиопашки сте, колко нищожни и противни. Същевремено и глупави, защото и тук всичко ще пламне. Тогава и вие ще си платите войнолюбството подплатено зад океана. Ще си платите и още как

2

Handel

преди 6 години

"руски миротворчески сили" - това е все едно да кажеш "седнал прав".

1

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

НИЩО НОВО--ЕРДОГАН И ПО ПКК, ДА СТРЕЛЯ ...ПАК ЩЕ УЛУЧИ РУСИЯ!!!