54

Анадолец

преди 6 години

"Турция трябва да бъде унищожена"Както винаги пак чакаш на готово... Ей няма се промените... Кво чакаш...покана ли... Искаме НЕ думи а ДЕЛА...:-)

53

да

преди 6 години

Турция се опитва да играе с големите, но е много мъничка и са х късички ръцете...не знам какви домати е спрял за Анадола Путин, но май ще са били много скъпи, защото 1 година след това Ерджолан му се молеше на колене и го чакаше пред тоалетните на всяка една международна среща

52

Анонимен

преди 6 години

Операцията на Анкара в Сирия е съгласувана с Кремъл. Ердоган лично заяви, че е разговарял с Путин. С Тръмп каза, че не е разговарял и че ще "удавят в кръв терористите". Също нарече сащ държава поддържаща терора.

51

Анонимен

преди 6 години

Ке

50

Анонимен

преди 6 години

Според Миллиет,според .*** ,според Пул.ьо ....Базата е превзета още преди 3-4 дена. .Шугавата ВасЕЛ пак спала и папагалства врели ,некипели .

49

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са викинги и който се се опитал да им навреди е почивал скоропостижно.Те са мироносци и ще наследят Земята!

48

до 151

преди 6 години

Ква руска мечка бе.Само за последните години Запада разфасова руска Сирия и освободи почти цяла Украйна от руско иго.Специално Турция нарите най здраво Русия,а Путин спря вноса на домати.Това да не ти е 45 година,2018 сме вече.

47

Анонимен

преди 6 години

В две неща съм се убедил досега. Първото е, че боят изгражда личността и превъзпитава човека. А Ердо си плаче за бой и превъзпитание и този път не позна с кого да се заяжда. Събуди ли Руската мечка, ще яде такъв пердах, че ще се чуди къде да бяга! Не турция, ами и целият свят ще му се види тесен. Руснаците ще го спукат от бой. Това е второто нещо, в което съм се убедил, че руснакът е непобедим и е роден, за да мачка злото на този свят. Русия е спасителката на света.

46

Анонимен

преди 6 години

Путин иска да е миролюбец и хуманист,но враговете няма да го оставят.Затова е най-добре руснаците да започнат да правят това което умеят най-добре-да се бият.Защото взеха да им се качват по главата разни измислени герои,които приемат добротата им за слабост и искат да унищожат Русия и да й вземат богатствата.Измисленяци сънуващи халифати на Балканите,в Русия и Средна Азия.Такива като Ердо,американците,саудитите ,бошняците,албанците и др.Много кандидати да ги сгази мечката!

45

каймакАМ

преди 6 години

И така .....Всички са предупредени . 920 километровата ограда е на привършване. Дипломацията падна на почти нулево ниво .Ще се използват други методи , уви !А тия които опираха пешкира досега , пак ще го перат.....те се знаят кои са !

44

Анонимен

преди 6 години

Стана един бъркоч. Всеки срещу всеки. И всеки с всеки. Няма оправия вече. Но мустакатия определено си търси белята сред големите играчи.

43

Су 34

преди 6 години

До Hafen die WahrheitСамо дето никой не знае нещо да е превзела тази трета армия в света.

42

До Hafen die Wahrhei

преди 6 години

Военната служба в любимата ти Турция няма как да е до наборна,а е просто наборна.

41

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 134,Турция има третата по численост армия в света. Пред вашая любимая рАссся. Има много заводи за бойна техника вкл. за F-16. Турската армия е сравнително независима и имат до наборна воена служба.

40

Анонимен

преди 6 години

Тоя Ердоган много озверял, много му знае устата, с много кръв са му изцапани ръцете. Явно е забравил, че и той е смъртен и ще си отиде на този свят, както майка му го е раждала. Тоя ще свърши накрая като Саддам и Кадафи, ако не се усмири.

39

Су 34

преди 6 години

Турция е военна сила само на книга. Миналата година редовна турска армия 5 (пет) месеца обсаждаше Минбидж срещу 2000 лековъоръжени терористи от ИД. Турците използваха самолети и гаубици, отделно танковете. Превзеха го с едва едва.Това е за тези, които си мислят, че Турция щяла за два дни да превземе някоя съседна държава.

38

Су 34

преди 6 години

Ааааа, я някой българин да каже нещо за великите българи, та да се посмеем малко! Нещо от рода на ... "българин е създал компота-------------Два пъти сме ви били на война през 1878 и 1912 и намалихме територията ви над 50 пъти. Затова сега се самоизяждате с кюрдите и пукате по шевовете!

37

истината

преди 6 години

Единствено присъствието на Русия е според международното право и норми , още повече легитимният президент /Башар ал Асад/ ги извика да помогнат САЩ , Турция , Израел и разни коалиции нямат никаква работа там. Но защо никой не налага санкции на САЩ ???

36

Анонимен

преди 6 години

Турците едва смогват,да се справат със свойте кюрди,но тръгнали да ламтат и за сирийските! Накрая ми се струва,че ще се задавят!

35

Анонимен

преди 6 години

Само Путин!