74

Анонимен

преди 6 години

Ердоган си мисли , че по този начин няма да си внесе гражданска война отвън , но забравя за кюрдите в Турция , които сякаш са се снишили засега и чакат момента. Така ще го погнат , че сигурно от страх с един скок ще прескочи Босфора, но ще бъде пресрещнат от Елена Йончева на оградата. Лошо !!

73

пенко

преди 6 години

Кюрдският народ е между 25 и 35 милиона . Поради намесата на "запада" /главно Британската империя / той не може да има собствена държава . В турция кюрдите са 1/4 от населението . Най- силният министър председател на Турция бе Тюргут Йозал -кюрд! Е... вече го няма руският император, за да им помогне да се освободят !!!

72

Show time

преди 6 години

Грабвайте пуканките и сядайте пред телевизорите! Глупакът Ердо този път ще нагази лука.

71

Партизанката

преди 6 години

Ердоган е труп! Да живее свободен Кюрдистан!

70

До шматкат 15 години

преди 6 години

Какво значи втори Афганистан?В Афганистан от 15 години управлява НАТО.Имат огромен контингент там.За това време там чувствително се увеличиха площите с опиум и потоците от бежанци.Е това е заслугата на НАТО

69

шматка

преди 6 години

САЩ и Русия си водят своята глобална политика.Турция държи на регионалната си политика.И трите имат коренно различни виждания за Сирия.Превърнаха тази страна във втори Афганистан.Ще бъде една много дълга война.

68

Анонимен

преди 6 години

Абе май по-скоро уцелва САЩ. Именно САЩ подкрепят кюрдите доста повече от Русия, включително и като ги въоръжава. Русия е там по-скоро до толкова, до колкото да запази мира между кюрдите и правителствените сили. В момента наблюдаваме сблъсък на 2 нато-вски държави чрез техните проксита.

67

Anonimka

преди 6 години

Турция, имала право, да осигури мир на територията на ... Сирия. Утре Турция, може под предлог , че иска да осигури мир в България, така лекичко да я окупира. В правото ли ще си бъде. А ние българите, трябва ли да сме съгласни с техните османистки претенции за чужди територии и население.

66

Anonimka

преди 6 години

Кюрдите, трябвало да се изтеглят от Африн..., а да не би тва да се намира в Турция. Ами утре турците могат да поискат, българите да се изтеглят от южна България.

65

Анонимен

преди 6 години

До ДСГлавата ще ти бълва калашници.Те има от къде да си намерят.

64

Лавров

преди 6 години

A "Задунайская губерния" отива за Турция и Ердо - голямата любов на Пупу,

63

наблюдател

преди 6 години

Сирийски Демократични Сили - СДС :)

62

Анти Атом

преди 6 години

Доста аматьорска статия.Руснаците не им пука за ПКК ,които са на американска страна на този етап.А САЩ заявиха нямаме интереси в Арфин.Днес зам председателя на НАТО е в Турция.А Путин заяви ,че няма интереси на турската граница .А тези които мечтаят за проблем в Турция са доста първични индивиди,нали 4 милиона сирийци и 15 милиона кюрди ще ни дойдат на "гости" в България когато стане напечено...

61

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

60

ДС

преди 6 години

Тя Раша да даде на Кюрдите няколко противовъздушни остановки и да видим как Ф16 ще има да пада. Дано се завържи една 10-15 годишна война. Ей тъй, да отнема вниманието на Турция, да я прави по-слаба а нашите заводи да бълват калашници. :)

59

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 159 Ами унищожия бе, кво ти пречи?

58

Анонимен

преди 6 години

Руската позиция е ясна - въоръжени групировки от сирийската опозиция, които не искат да участват в конгреса за национален диалог в Сочи, ще се смятат за терористични и ще подлежат на унищожение от армията на САР.

57

Анонимен

преди 6 години

Да живее велик Кюрдистан!

56

Циник

преди 6 години

Цитат: "Според Миллиет,според .*** ,според Пул.ьо ....Базата е превзета още преди 3-4 дена. .Шугавата ВасЕЛ пак спала и папагалства врели ,некипели ."Аааааахахаха...яко!Браво колега!И алахогъзниците у нас пак са грабнали ибpиka...да подмивят Ерсдухания!Няма такива ***

55

Анонимен

преди 6 години

Грешката на Путин е, че не унищожи Турция!