94

Анонимен

преди 6 години

До Anonimka АКО аз живея в турция ,и мога да докажа ,че имотът в който живееш е моя собственост ,с чено на бяло то аз ще си го взема същата работа .Време е някой вече да спре тези инпериалисти не е гаранция ,че няма да го направят и вБГ хората не са виновни за различията си кой какъвто е създаден ,и ако сте истински вярващ и добър християнин би трябло да го знаете .АКО НЕ СИ ОПАЗИ ТУРЦИЯ ГРАНИТЕ ,ТЕ ЩЕ СТИГНАТ И ДО БГ БУДЕТЕ СИГОРНИ ,,,,

93

Анонимен

преди 6 години

Пак се изхвърля мустака, а много добре знае, че няма нужната сила. Може да има някоя ПР акция за неговите зомбирани турски поклонници, но нищо повече. Няма силата да се конфронтира с Русия, САЩ, та дори и с Иран. Една непремерена стъпка в Сирия може да коства много на Турция. Няма съсед на Турция който да е в добри отношения с нея - това е показателно за грандоманските и непремерени действия на Ердоган.

92

Ти да видиш

преди 6 години

До 105 АнонименМечти,мечти и пак мечти.Кюрдите са гола вода.Гледай по новините как турския аскер ще смачка кюрдите.Кюрдите са *** и играчка на говедарите отвъд океана.

91

Анонимен

преди 6 години

Всички говорят и пишат за политически интереси но там в Сирия има и невинни хора като всички нас ала сега за тях остава само страх и тревога от тях сега интереси няма дано господ ги опази защото политиците не само там а и в много други държави мислят само за своята изгода ни за народа ако тези невинни хора загинат тога вали ще се съобщава колко са загинали срамота дано господ накаже всички тези заради който страдат невинните сега

90

Политически пророк

преди 6 години

Анкара столица на Кюрдестан!

89

бай Иван

преди 6 години

Султан Реджеп явно желае девиците в отвъдното да му духат,но...може да се наложи той да го духа при тая имперска османска политика.

88

realist

преди 6 години

До AnonimkaБраво!Това е единственият правилен и точен коментар до момента.

87

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е кюрдите да имат самостоятелна държава.

86

Анонимен

преди 6 години

Бог да пази България и Русия!

85

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е един диктатор.С какво Ергоган-султан е по-добър от Башар Асад??

84

Осман

преди 6 години

Ердоган си знае работата. Аз не съм нито ислямист, нито сепаратист. Обичам България, не съм Дпс-ар но Ердоган за мен е един Путин, Орбан, Чавес и т.нт. Истински Държавник. Вчера каза по тв:'САЩ да си събират утайките защото ще удавим в кръв 30 -те хиляди техни терористи. Покрай сухото ще изгори и мокрото. Няма да се обаждам на Тръмп. Говорих само с Путин. Те 'американците' си знаят. Ножа опря до кокала. Те са Държава на Терора'.

83

Stefan stefanov

преди 6 години

Русия наблюдава всичко!Ако турците не искат да бъдат определени като вечните ***,да съчетаят интересите си с руснаците и да не ги нарушават.САЩ явно ще ядат хурката,за съжаление само в лицето на техните сателитни ***!

82

Анонимен

преди 6 години

До тъй ще еМНОГО ТИ СЕ ИСКА СО.РОСЧЕ ДА Е ТАКА, АМА НЕ Е. ХА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЕРДЖО ЩЕ СИ РАЗВАЛИ ДУСЛУКА С ПУТИН. ЕДИН ПЪТ СГРЕШИ И САМО ДЕТ НЕ ЦЕЛУНА РЪКА НА *** ДА МУ ПРОСТИ.А ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ - ТЯХ КОЙ ГИ БРОЙ ЗА НЕЩО В СИРИЯ. СМЕШНИЦИ С ЛЪЖИЦИ.

81

тъй ще е

преди 6 години

Рашките много се месят и накрая ще отнесат шамарите.Защото имаха благоволението на семейство Клинтън и накрая си показаха рогата.Тръмп и той видя с какви типове си има работа.Ердоган си ги знае и се възползва без никакви угризения.

80

Анонимен

преди 6 години

Те кюрдите от самото начало нямат нищо общо с никой.

79

МАНИПУЛАТИВНА СТАТИЯ

преди 6 години

В СИРИЯ САЩ ВЪОРЪЖИХА И ПОДГОТВЯТ ВОЕННО КЮДИТЕ,НО ЕРДОГАНЧО С МЪЛЧАЛИВАТА ПОДКРЕПА НА РУСИЯ ЗАПОЧНА ДА РАЗВАЛЯ ПЛАНОВЕТЕ НА ГОВЕДАРНИКА КАТО ЗАПОЧНА ДА ИЗТРЕБВА КЮРДИТЕ.МНОГО ХОРА ЩЕ СЕ ЗАПИТАТ ЗАЩО НА КРАВАРНИКА СА ИМ НУЖНИ КЮРДИТЕ,АМИ ЗАЩОТО СЪЩИТЕ ТРЯБВА ДА СЛУЖАТ КАТО БУФЕР МЕЖДУ СИРИЙСКАТА АРМИЯ,СИЛИТЕ НА ИРАН И РУСИЯ ОТ ЕДНА СТРАНА И ОТ ДРУГА ИЗРАЕЛ С ЕДНА ДУМНА ДА ПАЗЯТ ЗАДНИЦИТЕ НА (ИЗБРАНИТЕ) ,НО ЕРДОГАНЧО С ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ ГО НАБИ НА ЦИОНИСТИТЕ

78

Димитър

преди 6 години

До АнонименПовече хора обичали Русия... ОМГ!!!Ти на Бузлуджа ли прави проучване?

77

Бозкурт

преди 6 години

Първо - Турската армия се посреща с Турски знамена от хората живеещи в тези области ...просто е ..радват се , че някой го е грижа за тях и ще бъдат спасени от окупаторите ПКК-YPG ..Второ - гази Мустафа Кемал паша АТАТЮРК много отдавна е предвидил всичко ..при военно положение и несъстоятелност на тази съседска страна да отбранява територията си Турция автоматически получава контрола над 2 града които се превръщат следователно в 82ра и 83ра (il) област на Турция ....Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

76

Анонимен

преди 6 години

А днес.бг стреля винаги по Русия и Путин но улучва себе си и западните си спонсори. Повече хора обичат Русия сега сравнено с преди 30 години, нещо стратегията ви куца. Приказката отдавна е казала, на лъжата краката са къси и носът дълъг.

75

Димитър

преди 6 години

До Hafen die WahrheitКоя, трета казваш? А кои са пред нея? Индия, Катай и Сев. Корея нямат ли армии?